Welcome

Sugeng rawuh ing Daily Yogi!

Saben dina, kita duwe saran anyar kanggo tumindak positif kanggo nggawe awake dhewe lan / utawa jagad dadi papan sing luwih apik. Kita nggambar praktik Yogi Saben dina Ashtanga, utawa 8 Limbs of Yoga.

Yogi saben dina - batang wit coklat lan godhong ijo sing nuduhake anggota ndhuwur lan ngisor Yoga - Yamas, Niyamas, Asana, Pranayama, Pratyahara, Dharana, Dhyana, Ishvara Pranidhana
Anggota Yoga - Yamas, Niyamas, Asana, Pranayama, Pratyahara, Dharana, Dhyana, Ishvara Pranidhana

Sampeyan bisa nyilem lan gabung karo komunitas kita Ashtanga saben dina saiki inspirasi laku positif utawa mriksa metu area anggota kanggo kelompok kapentingan khusus lan tantangan. PS bagean kelompok kita isih saiki akeh - We duwe paling interaksi saiki karo kita instagram ngendi kita duwe 2x kiriman saben dina lan pangeling kanggo Yogi kita ing saindhenging donya. Utawa, mungkin sampeyan luwih seneng miwiti ing wiwitan karo introduksi kanggo 8 Limbs saka Yoga, lan praktik wiwitan anyar kita kaya jurnal kanggo sinau kemajuan sampeyan, utawa nggawe a prasetya saben dina sampeyan wis tansah wanted kanggo incorporate menyang urip.

Njupuk utawa ninggalake saran apa wae sing dirasakake, kita seneng duwe sampeyan ing kene! Mangga menehi komentar kanggo nuduhake pengalaman positif sampeyan karo grup lan gabung karo komunitas kasebut. Tansah eling, dadi apikan!

Intro kanggo Ashtanga, utawa 8 Limbs Yoga

Saben dina Yogi Dina 1 Mulai

Yogi Saben Dina

Area Anggota Yogi Saben dina
Register

Posting Paling anyar

Preinan Desember 2022: Yamas (Etika Interpersonal) - Jas & Dolanan kanggo Dina Bocah-bocah

Today is our last general Yamas day of the year, since we will soon begin our December Holidays special Yamas practices. Today is a Yamas practice of your choice

Today is also Coats and Toys for Kids Day, so today is a great day to make donations for holiday charitable causes like Angel Tree and Toys for Tots drives.

Priksa kiriman lengkap kanggo saran lan informasi tambahan.

#coatsandtoysforkidsday #toysfortots #charitydrive #holidays #holidayseason

1 Komentar

Svadhyaya (Sinau Mandiri) - & Liburan Desember Wulan Yamas

Thursday is Svadhyaya / self-study day. We are keeping up with journaling for self-study. This is our last Svadhyaya Day for the year with our Yamas-focused Holiday month, so we have some holiday and journal prompts for today.

PS If you are not into journaling, perhaps focus on the other main Svadhyaya practice today – study of sacred texts. December is also Spiritual Literacy Month, encouraging reading sacred / spiritual texts from a variety of spiritual backgrounds.

Today’s journal prompts include: What are some of your favorite holiday traditions? What do you spend your time reading or studying?

See full post for more info and journal prompts!

1 Komentar

Tapas (Disiplin) - Tantangan November 2022 & Liburan Desember Wulan Yamas

Dina iki dina Rebo Latihan lan Tapas (disiplin)! Kita duwe wulan fokus Yamas kanggo preian Desember, mula aku nyiapake musim liburan kanthi ndhaptar Tantangan Kebecikan lan nyetel resolusi pribadi kanggo wulan Yamas.

Kita uga mriksa kemajuan kita kanthi komitmen saben dina saka dina Tapas kepungkur. Yen sampeyan berjuang karo kebiasaan saben dina sing pungkasan, coba coba Tantangan 30 Dina.

Waca kirim lengkap kanggo liyane!

1 Komentar
More Posts