I mirëpritur

Përshëndetje dhe mirëseardhje në Daily Yogi!

Çdo ditë, ne kemi një sugjerim i ri për një veprim pozitiv për ta bërë veten dhe/ose botën një vend më të mirë. Ne nxjerrim praktikat tona ditore të Yogi nga Ashtanga, ose 8 gjymtyrët e jogës.

Yogi ditore - trungu i pemës kafe dhe gjethet jeshile që tregojnë gjymtyrët e sipërme dhe të poshtme të Yogës - Yamas, Niyamas, Asanas, Pranayama, Pratyahara, Dharana, Dhyana, Ishvara Pranidhana
Gjymtyrët e Jogës – Yamas, Niyamas, Asanas, Pranayama, Pratyahara, Dharana, Dhyana, Ishvara Pranidhana

Ju mund të zhyteni dhe t'i bashkoheni komunitetit me tonën Ashtanga aktuale frymëzoi praktika pozitive ose shikoni zona e anëtarëve për grupe dhe sfida me interes të veçantë. PS seksioni i grupeve tona është ende në rritje aktualisht – Ne kemi më shumë ndërveprim aktualisht me tonën instagram ku kemi 2 herë postime dhe kujtime ditore për jogët tanë në mbarë botën. Ose, ndoshta do të preferonit filloni në fillim me një hyrje në 8 gjymtyrët e jogës, dhe praktikat tona të fillimeve të reja si shkruani ditar për të studiuar përparimin tuaj, ose duke bërë një angazhimin e përditshëm gjithmonë keni dashur të përfshiheni në jetën tuaj.

Merrni ose lini çfarëdo sugjerimi që ju pëlqen, ne jemi të lumtur që ju kemi këtu! Ju lutemi komentoni për të ndarë përvojat tuaja pozitive me grupin dhe për t'u bashkuar me komunitetin. Gjithmonë mbani mend, jini të sjellshëm!

Hyrje në Ashtanga, ose 8 gjymtyrët e jogës

Fillimi i ditës së parë të Yogi

Yogi Ditore Sot

Zona e Anëtarëve të Përditshëm Yogi
Regjistrohu

Postimet e fundit

Festat e dhjetorit 2022: Yamas (Etika ndërpersonale) – Dita e palltove dhe lodrave për fëmijë

Today is our last general Yamas day of the year, since we will soon begin our December Holidays special Yamas practices. Today is a Yamas practice of your choice

Today is also Coats and Toys for Kids Day, so today is a great day to make donations for holiday charitable causes like Angel Tree and Toys for Tots drives.

Kontrolloni postimin e plotë për sugjerime dhe informacione shtesë.

#coatsandtoysforkidsday #toysfortots #charitydrive #holidays #holidayseason

1 Comment

Svadhyaya (Vetë-Studim) – & Muaji i Pushimeve të Dhjetorit Yamas

Thursday is Svadhyaya / self-study day. We are keeping up with journaling for self-study. This is our last Svadhyaya Day for the year with our Yamas-focused Holiday month, so we have some holiday and journal prompts for today.

PS If you are not into journaling, perhaps focus on the other main Svadhyaya practice today – study of sacred texts. December is also Spiritual Literacy Month, encouraging reading sacred / spiritual texts from a variety of spiritual backgrounds.

Today’s journal prompts include: What are some of your favorite holiday traditions? What do you spend your time reading or studying?

See full post for more info and journal prompts!

1 Comment

Tapas (Disiplinë) – Sfida Nëntor 2022 dhe Muaji i Pushimeve të Dhjetorit Yamas

Today is Workout Wednesday andTapas (discipline) Day! We have a Yamas focused month for December holidays, so I am preparing for the holiday season with signing up for a Kindness Challenge and setting a personal resolution for our Yamas month.

We are also checking on our progress with our daily commitment from past Tapas days. If you struggled with your last daily habit, perhaps try a 30 Day Challenge.

Shihni postimin e plotë për më shumë!

1 Comment
më shumë postime