wilujeung sumping

Halo sareng wilujeng sumping di Daily Yogi!

Saban poé, urang boga saran anyar pikeun aksi positif pikeun ngajantenkeun diri urang sareng/atanapi dunya tempat anu langkung saé. Kami ngagambar prakték Yogi Daily kami tina Ashtanga, atanapi 8 anggota awak Yoga.

Yogi poean - batang tangkal coklat jeung daun héjo némbongkeun anggota awak luhur jeung handap Yoga - Yamas, Niyamas, Asanas, Pranayama, Pratyahara, Dharana, Dhyana, Ishvara Pranidhana
Anggota Yoga - Yamas, Niyamas, Asana, Pranayama, Pratyahara, Dharana, Dhyana, Ishvara Pranidhana

Anjeun tiasa teuleum sareng gabung sareng komunitas kami Ashtanga poean ayeuna diideuan prakték positip atanapi parios di wewengkon anggota pikeun grup kapentingan husus sarta tantangan. PS bagian grup kami masih ayeuna tumuwuh - Urang boga paling interaksi ayeuna jeung urang Instagram dimana urang gaduh 2x tulisan poean sareng panginget pikeun Yogis urang di sakumna dunya. Atanapi, panginten anjeun langkung resep mimitian di awal kalawan bubuka 8 anggota awak Yoga, sareng prakték awal anyar urang sapertos jurnal pikeun diajar kamajuan anjeun, atawa nyieun a komitmen poean anjeun geus salawasna hayang ngasupkeun kana hirup anjeun.

Candak atanapi tinggalkeun saran naon waé anu anjeun pikahoyong, kami bungah gaduh anjeun di dieu! Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman positip anjeun sareng grup sareng gabung ka komunitas. Sok émut, bageur!

Intro pikeun Ashtanga, atanapi 8 Anggota Badan Yoga

Poé Yogi Poé 1 Mimitian

Daily Yogi Dinten

Daérah Anggota Yogi poean
ngadaptar

Posts anyar

Libur Désémber 2022: Yamas (Etika Interpersonal) - Jaket & Kaulinan pikeun Poé Barudak

Today is our last general Yamas day of the year, since we will soon begin our December Holidays special Yamas practices. Today is a Yamas practice of your choice

Today is also Coats and Toys for Kids Day, so today is a great day to make donations for holiday charitable causes like Angel Tree and Toys for Tots drives.

Pariksa pos lengkep pikeun saran jeung info tambahan.

#coatsandtoysforkidsday #toysfortots #charitydrive #holidays #holidayseason

1 Comment

Svadhyaya (Ulikan Diri) - & Libur Désémber Bulan Yamas

Thursday is Svadhyaya / self-study day. We are keeping up with journaling for self-study. This is our last Svadhyaya Day for the year with our Yamas-focused Holiday month, so we have some holiday and journal prompts for today.

PS If you are not into journaling, perhaps focus on the other main Svadhyaya practice today – study of sacred texts. December is also Spiritual Literacy Month, encouraging reading sacred / spiritual texts from a variety of spiritual backgrounds.

Today’s journal prompts include: What are some of your favorite holiday traditions? What do you spend your time reading or studying?

See full post for more info and journal prompts!

1 Comment

Tapas (Disiplin) - Nopémber 2022 Tantangan & Liburan Désémber Bulan Yamas

Today is Workout Wednesday andTapas (discipline) Day! We have a Yamas focused month for December holidays, so I am preparing for the holiday season with signing up for a Kindness Challenge and setting a personal resolution for our Yamas month.

We are also checking on our progress with our daily commitment from past Tapas days. If you struggled with your last daily habit, perhaps try a 30 Day Challenge.

Tempo pos pinuh pikeun leuwih lengkep!

1 Comment
More Posts