Méi 2023: Tapas (Disiplin)

Wilujeng 31 Méi 2023 - Tapas (Disiplin)

Wilujeng Rebo Yogis! Urang neraskeun kana prakték anyaman masing-masing Niyamas kana dinten urang. Ieu ampir ka-10 urang Tapas atawa disiplin Dinten! Intro urang tapas Dinten, urang ngadamel tujuan anu penting pikeun urang. Unggal Poé Tapas, urang pariksa dina kamajuan urang. Geus ampir satengah bulan saprak Poé Tapas panungtungan urang, jadi lamun anjeun hiji Yogi anyar jeung geus tetep nepi kana kabiasaan sapopoé anjeun, Anjeun kamungkinan geus hasil ngawangun kabiasaan anyar! Wilujeng, teruskeun!! Upami anjeun teu acan tetep, pariksa naha anjeun henteu, sareng pertimbangkeun upami anjeun hoyong tetep tujuan ieu atanapi nyetél anu énggal. Evaluate nu panginget jeung / atawa ganjaran anjeun disetel pikeun diri, jeung sugan ngaropea sistem ieu guna mastikeun kasuksésan Anjeun! Yoga mangrupikeun prakték, sareng suksés ngarobih kabiasaan urang nyaéta ngeunaan konsistensi, ku kituna urang bakal tetep mariksa tujuan urang dina Tapas Days.

PS Abdi hoyong ngalaporkeun deui abdi Duolingo Kabiasaan poean .. Kuring geus diteundeun up kalawan gawang ieu sareng abdi ayeuna deukeut 600 🙂 Kami tambahan ngamotivasi ku dua babaturan kuring anu ogé mibanda ieu kabiasaan sapopoé maranéhna, sarta datang nepi ka 2 taun 500 poé dina urutan!

Bonus tangtangan Semedi Daily

Kami ngamimitian bonus tangtangan Semedi Daily pikeun Juni - ngamimitian! Pikeun dinten Tapas kiwari, coba a Isuk Motivasi Dipandu Meditasi.

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta pikeun latihan pikeun Tapas Day sareng Work Out Rebo. Upami anjeun sesah ngajaga kabiasaan sapopoé anu anjeun pasang pikeun diri anjeun, pertimbangkeun nyobian sareng nempel sareng 30 Poé Tangtangan!

Kuring ogé bade ngalakukeun sababaraha kaliwat urang Latihan Yoga dinten ieu- Keuyeup / Parahu pikeun Core na Glutes, jeung Plank ka luhur Nyepeng pikeun Glutes.

perspéktif tiis cai bulao caang on shoreline taringgul - tapas disiplin motivasi disiplin diri Quote: Pikeun lalaki nalukkeun dirina nyaéta kahiji jeung noblest sadaya victories. - Plato
Pikeun lalaki anu nalukkeun dirina mangrupikeun kameunangan anu pangheulana sareng paling mulya. – Plato

Hoyong langkung seueur Gagasan Latihan Yoga?
Pariksa kami Papan Latihan Yoga Dina Pinterest!

panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng bagikeun kumaha kaayaan anjeun. Dupi anjeun tetep nepi ka kabiasaan sapopoé anjeun? Naha anjeun ngarobih sistem anjeun atanapi panginten netepkeun tujuan anu énggal? Sok émut, bageur!

Santosha (Kasugemaan): Méi 2023 Yoga Tantangan & Bulan Semedi Juni

Wilujeng 30 Méi 2023 - Santosha (Kasugemaan)

Wilujeng enjing Yogis! Juni nyaéta Ngawangun deui Bulan Kahirupan anjeun. Kuring mendakan bulan-bulan anu difokuskeun tangtangan anu pohara mantuan pikeun motivasi kuring sorangan, ku kituna urang bakal neraskeun unggal dinten tapa tangtangan latihan pikeun Juni, sakumaha Abdi ogé dina tahap rebuilding.

Urang neraskeun kana prakték anyaman masing-masing Niyamas kana dinten urang. Panungtungan waktu urang latihan kadua Niyamas, Santosha / kasugemaan kalawan diri urang sorangan dina mat, ku honoring tur jadi lemah lembut jeung awak urang, sarta teu ngadorong diri ka nyeri. Dinten ieu kami bakal difokuskeun Santosha sareng kahirupan urang, sanés ngan ukur awak urang.

30 poé Challengers

Ngalakukeun tangtangan 30 Dinten kami? Klik di dieu pikeun pos dinten ieu!
Congrats pikeun ngalengkepan Méi urang tangtangan! Mangga tetep kalawan kami .. kami bakal pariksa dina kalawan komitmen poean bulanan on Poé Tapas sarta boga sejen Svadhyaya Journal Poé minggu ieu, sarta baris dimimitian bulan meditasi-fokus kami pikeun Juni.

Bonus tangtangan Semedi Daily

Kami ngamimitian tantangan semedi poéan bonus pikeun Juni! Upami anjeun hoyong ngamimitian awal pikeun urang Mindfulness-fokus Santosha Poé kiwari, coba a Meditasi Dipandu Mindfulness.

sudut pandang tiis sunlit langit gunung mendung jeung kota shadowy - santosha contentment kabagjaan kapuasan Quote: Lamun hirup hiji urang basajan, contentment kudu datang. Kesederhanaan penting pisan pikeun kabagjaan. Ngabogaan sababaraha kahayang, ngarasa sugema ku naon anu anjeun gaduh, penting pisan: kapuasan ku cukup tuangeun, pakean, sareng panyumputan pikeun ngajaga diri tina unsur-unsur. Sarta pamustunganana, aya hiji kabungahan sengit di abandoning kaayaan faulty tina pikiran jeung cultivating leuwih mantuan dina semedi. - Dalai Lama
Lamun hirup hiji jalma basajan, contentment kudu datang. Kesederhanaan penting pisan pikeun kabagjaan. Ngabogaan sababaraha kahayang, ngarasa sugema ku naon anu anjeun gaduh, penting pisan: kapuasan ku cukup tuangeun, pakean, sareng panyumputan pikeun ngajaga diri tina unsur-unsur. Sarta pamustunganana, aya hiji kabungahan sengit di abandoning kaayaan faulty tina pikiran jeung cultivating leuwih mantuan dina semedi. - Dalai Lama

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta pikeun aktip ngalaksanakeun Santosha / kasugemaan ku fokus dina momen ayeuna, idéal di alam. Kuring geus uninga lamun urang difokuskeun kaliwat urang bakal depresi, lamun urang difokuskeun mangsa nu bakal datang urang bakal hariwang, sarta konci pikeun kabagjaan hirup di momen ayeuna. Hiji pasangan yamas jeung Niyamas ngagambarkeun rusiah kabagjaan ieu disumputkeun dina "ayeuna". Kuring mendakan salah sahiji cara anu paling gampang pikeun ngalakukeun ieu nyaéta kaluar sareng aktip! Jalan-jalan, sareng panginten leres-leres eureun sareng bau mawar. Lumpat jeung rasakeun angin dina beungeut anjeun. Keur di sabudeureun cai sok utamana calming keur kuring, meureun kaluar pikeun leumpang ka handap pantai, sabudeureun danau, atawa ku walungan. Panginten leumpang sareng ngahargaan kaéndahan di sabudeureun anjeun tinimbang difokuskeun milarian tempat selfie anu sampurna. Kusabab urang masih dina jaman jarak sosial, meureun pak piknik sareng angkat ka buruan tukang atanapi taman caket dieu, atanapi maca buku dina dek anjeun atanapi ku jandela. Naon waé anu karasa nyaéta cara anu pangsaéna pikeun anjeun kaluar tina gelembung leutik anjeun, sareng ngahargaan kaéndahan dunya di sabudeureun anjeun.

Ogé, kalem perhatikeun lamun pikiran anjeun drift deui ka kaliwat atawa maju ka hareup. Coba balikkeun diri anjeun ka momen ayeuna ku fokus kana tetempoan, sora, bau, rasa, atanapi rasa di sakuliling anjeun.

Tuturkeun kami dina Instagram - aksés gampang kana prakték positip sapopoé
Ditambah poto panginget poéan kadua / édit Dina INSTAGRAM Ngan
(Pos ka-2 Insta ayeuna direureuhkeun)

@dailyyogi.world
tag kami sareng poto Asana anjeun!
aktipkeun bewara pikeun panginget pop-up!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng bagikeun kumaha anjeun fokus kana waktos ayeuna ayeuna. Dupi anjeun kaluar? Naha anjeun tiasa mendakan kasugemaan ayeuna? Sok émut, bageur!

Saucha (Kemurnian): Méi 2023 Yoga Tantangan

Wilujeng 29 Méi 2023 - Saucha (Kemurnian)

Wilujeng enjing Yogis! Urang réngsé babak urang prakték tina yamas tur ayeuna urang ngaléngkah ka Niyamas! Panungtungan waktu urang latihan kahiji tina Niyamas, Saucha / kasucian kalawan awak urang, kalawan a jero beresih atawa pampering prakték perawatan diri.

30 poé Challengers

Ngalakukeun tangtangan 30 Dinten kami? Klik di dieu pikeun pos dinten ieu!
Congrats pikeun ngalengkepan Méi urang tangtangan! Mangga tetep kalawan kami .. kami bakal pariksa dina kalawan komitmen poean bulanan on Poé Tapas sarta boga sejen Svadhyaya Journal Poé minggu ieu, sarta baris dimimitian bulan meditasi-fokus kami pikeun Juni.

sudut pandang tiis taman pantai jeung taman tutuwuhan succulent nyanghareup pantai taringgul jeung ombak handapeun langit sabagean mendung - saucha purity beberesih bersih beberesih Quote: Ulah ngantep sampurna jadi musuh alus. Turunkeun bar. Sabenerna méakkeun sapuluh menit mupus hiji rak leuwih hade tinimbang lamunan ngeunaan méakkeun sabtu minggu ngabersihan kaluar basement. - Gretchen Rubin
Entong ngantep anu sampurna janten musuh anu saé. Turunkeun bar. Sabenerna méakkeun sapuluh menit mupus hiji rak leuwih hade tinimbang lamunan ngeunaan méakkeun sabtu minggu ngabersihan kaluar basement. - Gretchen Rubin

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta latihan Saucha / Purity kalawan sakuliling urang. Kuring pribadi teu ngalakukeun ogé lamun imah kuring cluttered atanapi disorganized. Abdi peryogi sadayana pikeun ngagaduhan tempatna nyalira, atanapi sanés kuring henteu mendakan nanaon! Pilih daérah bumi atanapi kantor anjeun pikeun ngabersihan sareng ngabersihan. Meunang neundeun tong sampah, pangatur laci, atanapi naon waé anu anjeun peryogikeun pikeun ngabantosan anjeun ngajaga daérah ieu beresih sareng teratur ka hareup. Naha éta pacilingan anjeun, garasi, laci sampah, ruangan bawah tanah, mobil, atanapi inbox email anjeun, usahakeun Saucha ka salah sahiji spasi anjeun nu ngarasa perlu sababaraha TLC.

Hoyong langkung seueur Ide Ngabersihan sareng hacks?
Pariksa Tip & Trik beberesih kami di Pinterest!

panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng bagikeun kumaha anjeun mutuskeun latihan Saucha kiwari. Kuring sok ngarasa pikiran abdi kirang cluttered lamun spasi abdi kirang cluttered. Kumaha perasaan anjeun? Sok émut, bageur!

Aparigraha (Non-Attachment): Méi 2023 Yoga Challenge

Wilujeng 28 Méi 2023 – Aparigraha (Non-Attachment)

Wilujeng Minggu Yogis! Kami tetep nyingkronkeun sareng urang 30 Poé Tangtangan grup, sarta dinten ieu Aparigraha atanapi Non-Attachment Day. Panungtungan waktu urang latihan positif panungtungan sahiji yamas - Aparigraha / non-kantétan ku latihan rasa syukur, tapi ayeuna urang bakal nyandak léngkah salajengna.

Dinten ieu ogé ulang taun kadua Daily Yogi! Urang bakal difokuskeun semedi pikeun Juni, tapi ngaléngkah ka usum panas fitur husus Juli.

30 poé Challengers

Ngalakukeun tangtangan 30 Dinten kami? Klik di dieu pikeun pos dinten ieu!
PS téhnisna ieu Dinten 30 tina Tantangan anjeun lamun dimimitian dina 4/28 - ucapan salamet! Kami gaduh Poé 31 rencanana kanggo énjing pikeun ngarengsekeun Méi. Mangga tetep kalawan kami .. kami bakal pariksa dina kalawan komitmen poean bulanan on tapas Ari jeung boga nu séjén Svadhyaya Journal Poé minggu ieu2

perspéktif tiis awan sunlit di langit biru -aparigraha nonattachment detachment Quote: Keur napel téh naon nyegah urang ningali, éta naon awan kasadaran miraculous ieu. - Geoffrey Shugen Arnold
Keur napel téh naon nyegah urang tina ningali, éta naon awan kasadaran miraculous ieu. - Geoffrey Shugen Arnold

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan poé ieu nyaéta latihan Aparigraha / non-grasping kalawan lampah urang. Dinten ieu kami bakal ngalakukeun tindakan tanpa ngarepkeun hasil tinangtu. Butuh sababaraha gagasan? Sakapeung urang ngalakukeun hal-hal anu saé pikeun batur, ngarep-ngarep hasil tinangtu sareng urang teras kuciwa upami jalma sanés ngaréaksikeun kumaha rencana urang. Coba ayeuna pikeun henteu nahan ekspektasi pikeun paripolah batur. Atawa meureun sisihkan sababaraha jam pikeun bersantai, atawa ngarasakeun waktu jeung leuwih dipikacinta, atawa ngan balik pikeun drive tanpa agenda pre-set, tur tingal dimana hirup mawa anjeun!

Kéngingkeun Aplikasi Yogi Daily - Kéngingkeun aksés gancang
prakték dinten ieu sareng panginget pop-up poean!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng bagikeun kumaha anjeun mutuskeun ngalaksanakeun Aparigraha ayeuna. Kumaha perasaan anjeun? Sok émut, bageur!

Brahmacharya (Moderasi): Méi 2023 Yoga Tantangan

Wilujeng 28 Méi 2023 - Brahmacharya (Moderasi)

Wilujeng Saptu Yogis! Urang neraskeun kana prakték anyaman masing-masing yamas kana dinten urang. Panungtungan waktu urang latihan kaopat teh yamas - Brahmacharya / Moderasi kalawan milih jalan tengah dina sagala widang kahirupan urang. Dinten ieu kami bakal leuwih spésifik kalawan moderation urang .. ieu salah sahiji amalan Brahmacharya favorit kuring, tur Kami super thrilled ieu lemahna dina sabtu minggu pikeun tantangan intro urang 🙂

30 poé Challengers

Ngalakukeun tangtangan 30 Dinten kami? Klik di dieu pikeun pos dinten ieu.

sudut pandang tiis nempo tangkal leafty diantara kaktus héjo kalawan latar langit biru jelas - brahmacharya moderation pegatkeun sambungan cabut Quote: Teu aya WiFi di leuweung, tapi kuring janji anjeun bakal manggihan sambungan hadé, - Kanyahoan
Henteu aya WiFi di leuweung, tapi kuring janji anjeun bakal mendakan sambungan anu langkung saé, - Henteu dipikanyaho

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta ngalaksanakeun Brahmacharya / Moderasi sareng éléktronika sareng média sosial urang. Panginten cobian Weekend Unplugged tanpa éléktronika! Média sosial tiasa janten alat anu mangpaat pikeun ngahubungi réréncangan sareng kulawarga, khususna dina waktos ngasingkeun ieu. Nanging, média sosial henteu ngajantenkeun urang bagja, sareng éta ogé tiasa ngajauhkeun urang tina jalma anu urang nyéépkeun waktos. Seueur urang nyéépkeun waktos teuing waktos dina telepon. Ieu téh sabtu minggu, jadi loba urang kaluar gawé ayeuna. Upami anjeun tiasa, latihan Brahmacharya nganggo telepon anjeun sareng khususna sareng média sosial, sareng nikmati waktos anjeun sareng anu dipikacinta sabtu minggu ieu. Panginten ngadorong sakumna kulawarga pikeun nyéépkeun sababaraha jam "kaluar jaringan". Atawa, balik kabeh kaluar dinten kalayan a detox digital pinuh!

Hoyong Ningali langkung seueur sapertos kieu?

Tuturkeun DailyYogi on Pinterest!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar upami anjeun mutuskeun ngalaksanakeun Brahmacharya / Moderasi ayeuna nganggo telepon sareng média sosial anjeun, kumaha éta? Kumaha perasaan anjeun? Sok émut, bageur!

Asteya (Non-maling): Méi 2023 Yoga Tantangan

Wilujeng 26 Méi 2023 - Asteya (Teu Maling)

Wilujeng Jumaah Yogis! Kami tetep nyingkronkeun sareng urang 30 Poé Tangtangan grup, sarta dinten ieu Asteya atawa Poé Non-maling. Panungtungan waktu urang latihan versi positif katilu tina yamas – Asteya / non-maling kalawan hiji kalakuan generosity, Tapi kiwari urang bakal nyandak hiji hambalan salajengna jeung nalungtik non-maling.

30 poé Challengers

Ngalakukeun tangtangan 30 Dinten kami? Klik di dieu pikeun pos dinten ieu!

salju epik katutupan Colorado alpine lebak gunung handapeun langit biru caang - asteya non-maok kasaimbangan Quote: Kasaimbangan teu hal nu manggihan, éta hal nu nyieun. - Jana Kingsford
Kasaimbangan sanes hal anu anjeun mendakan, éta hal anu anjeun ciptakeun. – Jana Kingsford

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta pikeun aktip ngalaksanakeun Asteya / non-maling. Peryogi ideu pikeun kumaha latihan henteu maling?

Ieu bakal sarua jeung urang Satya prakna ti kamari, sareng urang kedah ngeunteung kana daérah kahirupan urang dimana urang tiasa rada egois atanapi ngamangpaatkeun hiji kaayaan. Upami anjeun nyandak seueur bantosan atanapi waktos ti jalma khusus tapi henteu masihan seueur deui, pikirkeun éta sareng pertimbangkeun kumaha anjeun tiasa ngajantenkeun kaayaan langkung adil. Atawa, pariksa kaayaan dimana anjeun geus nyokot leuwih ti méré, hatur nuhun, tur tingal kumaha anjeun bisa nyieun hal leuwih saimbang jeung ngurus leuwih hade jalma nu ngurus anjeun. Pariksa wewengkon mana anjeun bisa museurkeun bit leuwih Asteya, sarta nganyatakeun yén kumaha ogé karasaeun katuhu ka anjeun.

Kéngingkeun Aplikasi Yogi Daily - Kéngingkeun aksés gancang
prakték dinten ieu sareng panginget pop-up poean!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng bagikeun kumaha anjeun mutuskeun ngalaksanakeun Asteya ayeuna. Kumaha perasaan anjeun? Sok émut, bageur!

Satya (Truthfulness): Méi 2023 Yoga Challenge

Wilujeng 25 Méi 2023 - Satya (Kaleresan)

Wilujeng Kemis Yogis! Dinten ieu Satya atanapi Truthfulness Day! Kami tetep nyingkronkeun sareng urang 30 Poé Tangtangan grup. Urang neraskeun kana prakték anyaman masing-masing yamas kana dinten urang. Panungtungan waktu urang latihan kadua Yamas kalawan hiji bebeneran jenis, tapi ayeuna urang bakal nalungtik jeung latihan ti sudut nu beda.

30 poé Challengers

Ngalakukeun tangtangan 30 Dinten kami? Klik di dieu pikeun pos dinten ieu!

epik mendung ungu jeung pink alpine Panonpoé Tilelep di gunung jeung tangkal pinus héjo darkened - satya bebeneran kajujuran truthfulness Quote: Hal anu bener teuas tur bener endah pisan, geus nyerah dina keur sampurna sarta mimiti berpungsi dina jadi diri. - Anna Quindlen
Hal anu bener-bener hese sareng endah pisan, nyaéta nyerah pikeun sampurna sareng mimiti damel pikeun janten diri anjeun. - Anna Quindlen

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta pikeun aktip ngalaksanakeun Satya / Kaleresan sareng diri urang. Butuh ide? Bisa jadi badag atawa leutik.

Ieu biasana hartosna mariksa pola pikir, prakték, atanapi jalma-jalma dina kahirupan urang anu henteu tiasa ngalayanan urang. Contona, meureun anjeun kawas kuring jeung kudu bener nalungtik dahar kirang permen jeung leuwih veggies. Atawa meureun anjeun ngagaduhan prakték anu teu damang sapertos ngaroko, atanapi masalah médis anu anjeun ditunda pikeun dipariksa. Panginten anjeun gaduh "babaturan" anu ngirangan anjeun pikeun nyandak diri atanapi konsistén nyandak tapi henteu pernah nawiskeun dukungan.

Biasana urang terang kabeneran naon anu kedah urang tarima ... panginten tapa pikeun ngantepkeun pikiran-pikiran ieu muncul. Narima bebeneran anu sesah mangrupikeun léngkah anu ageung, sareng ulah nyorong diri pikeun ngalakukeun nanaon dugi ka anjeun siap. Tapi, upami anjeun mutuskeun yén anjeun siap, rencanakeun tindakan pikeun ngabéréskeun naon anu anjeun hindari.

Punten émut ieu tiasa janten prakték anu sesah, janten lemah lembut sareng diri anjeun!

Parios kami Top 5 Peralatan Yoga sareng Mats Yoga!

Top 5 Yoga Equipment pikeun Newbies

Top 5 Yoga Mats


panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng bagikeun kumaha anjeun mutuskeun pikeun ngalaksanakeun Satya sareng diri anjeun ayeuna. Ieu tiasa sesah, tapi jujur ​​mangrupikeun kabijakan anu pangsaéna. Sok émut, bageur!

Ahimsa (Henteu Ngarugikeun): Méi 2023 Tantangan Yoga

Wilujeng 25 Méi 2023 - Ahimsa (Teu Cilaka)

Wilujeng Rebo Yogis! Kami ngamimitian deui Anggota awak tina Yoga pikeun prakték positip sapopoé urang sareng anu munggaran yamas - Ahimsa atanapi henteu ngabahayakeun. Kami ogé ngagaduhan 30 Poé Tangtangan terus, jadi urang bakal tetep numbu up kalawan grup tantangan. Panungtungan urang Poé Ahimsa urang laksanakeun kalayan kalakuan anu acak-acakan, tapi ayeuna urang bakal difokuskeun latihan non-ngabahayakeun.

30 poé Challengers

Ngalakukeun tangtangan 30 Dinten kami? Klik di dieu pikeun pos dinten ieu!

PS Abdi hoyong ngumumkeun jadwal urang pikeun sababaraha bulan ka hareup! Urang bakal boga Juni tapa fokus, sarta ngalir kaayaan usum panas fun kagiatan pikeun Juli. Urang bakal ngalakukeun tangtangan 30 Dinten salajengna dina bulan Agustus.

Ningali ka luhur tina jalan ka awan cahaya panonpoe di langit kalawan sudut pandang tiis - ahimsa non-ngabahayakeun non-kekerasan kahadean Quote: Beuki urang latihan nonviolence dina kecap, pikiran jeung lampah urang bakal leuwih damai kaayaan batin urang. - Amit Ray
Beuki urang ngalaksanakeun nonviolence dina kecap, pikiran jeung lampah urang bakal leuwih damai kaayaan batin urang. – Amit Ray

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta pikeun aktip latihan Ahimsa / Non-ngabahayakeun kiwari.

Peryogi ide pikeun prakték Ahimsa ayeuna? Bisa jadi badag atawa leutik. Urang kedah narékahan pikeun ngalaksanakeun Non-Ngabahayakeun ku pikiran, kecap sareng / atanapi tindakan urang.

Pikeun tindakan, anjeun tiasa ngahindarkeun pembunuhan kutu anu anjeun mendakan di bumi, sareng nganggo cangkir sareng kertas atanapi kardus pikeun dibawa ka luar. Sugan ngajalankeun compassionately lamun kudu nyetir dinten ieu. Meureun refrain ti letting watek anjeun meunang pangalusna anjeun sarta tetep nanaon sapanjang hiji interaksi susah.. ieu meureun bakal non-ngabahayakeun boh kecap jeung lampah. Émut sareng cobian nuturkeun "upami anjeun henteu ngagaduhan anu saé pikeun nyarios, tong nyarios nanaon." Atanapi, prak Ahimsa sareng urang pikiran, coba tetep positip dinten ayeuna sareng diri anjeun, sareng perhatikeun sareng lirénkeun diri tina omongan diri anu négatip.

Kéngingkeun Praktek Positif Yogi Dinten ayeuna dina koropak anjeun - Ngadaptar daptar email kami!

Kéngingkeun aksés gampang kana prakték sapopoé anu diideuan ku Yoga Sutras langsung dina koropak anjeun

Ngolah…
Suksés! Anjeun dina daptar.

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng bagikeun kumaha anjeun mutuskeun ngalaksanakeun Ahimsa ayeuna. Kumaha perasaan anjeun? Sok émut, bageur!

Méi 2023 Yoga Tantangan: Hidrasi sareng Ayurveda

Wilujeng 23 Méi 2023 - Hidrasi sareng Ayurveda

Wilujeng Salasa Yogis! Poé Hidrasi Nasional éta di tengah bulan kahiji kuring entri, nu ayeuna mah 30 Poé Intro tangtangan. Abdi bungah nganjang deui ieu salami sataun, sabab kuring sok hilap ngutamakeun ieu! Kuring parantos nyebatkeun yén kuring resep résolusi, sareng "nginum langkung seueur cai" parantos aya di luhureun daptar Resolusi Taun Anyar kuring unggal taun sahenteuna sahenteuna 20 taun. Abdi ogé resep liburan sareng alesan naon waé pikeun ngagungkeun, janten kuring ngarepkeun anjeun sadayana mikaresep sababaraha liburan nasional sareng internasional anu acak ieu.

30 poé Challengers

Ngalakukeun tangtangan 30 Dinten kami? Klik di dieu pikeun pos dinten ieu!

nutup-up cai kolam renang aqua biru caang
Kolam renang Colorado

Dinten ieu kami bakal difokuskeun hidrasi deui sateuacan ngamimitian deui 8 Prakték Yoga Limbed, Kusabab kuring pribadi DO kudu revisit resolusi kuring nginum deui cai sarta loba anjeun ogé bisa bajoang jeung ieu. Ku kituna, meureun ieu téh konci pikeun tungtungna kuring tetep resolusi kuring nginum deui cai .. métode roundabout, tapi yeuh! Kuring ogé réngsé Ayurveda Nuluykeun Atikan kuring, jadi kuring nutupan duanana saprak maranéhna mibanda sababaraha korelasi.

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta pikeun ngalacak, meunteun, sareng kamungkinan ningkatkeun tingkat hidrasi anjeun. Mun anjeun kawas kuring jeung butuh pitulung kalayan ieu, meureun meunang a botol cai anyar pikeun nyimpen cai sareng anjeun sarta mantuan ngalacak oz anjeun inuman beurang. Upami Anjeun gaduh botol favorit geus, sugan coba éta Ulla klip nu bakal kedip-kedip pikeun ngingetkeun Anjeun lamun teu mabok bari (hatur nuhun SEB pikeun tip ieu!). Coba tambahkeun buah, mint, tèh, bonténg, jsb kana cai anjeun upami éta nyorong anjeun nginum langkung seueur beurang. Atanapi cobian aplikasi sapertos Inuman Cai - Panginget Harian (versi gratis henteu kunanaon) pikeun ngabantosan panginget nyukcruk sareng pop-up, sareng alat pikeun cai oz anu disarankeun per dinten.

Ayurveda - Rutinitas Isuk

Ayurveda nyarankeun a isuk-isuk rutin ngurus diri. kahiji prak-prakan ritual isuk-isuk di Ayurveda biasana fokus kana perawatan diri sareng kabersihan. Kuring diusahakeun prakték ieu salila latihan Ayurveda kuring, tapi nembe dieureunkeun sababaraha prakték isuk atawa latihan kirang ti sapopoé. Ieu mangrupikeun hal anu kuring hoyong uih deui, sareng kuring badé uih deui Nyeker létah, cai saméméh kopi, jeung a positip isuk & semedi motivasi jeung salam panonpoé, nu nyokot ngeunaan 20 menit rata-rata. Kuring tetep narik minyak sareng minyak kalapa sareng sababaraha barang perawatan diri anu sanés unggal sababaraha dinten.

Upami anjeun hoyong nyobian prakték Ayurveda énggal, panginten tambahkeun sababaraha ieu kana rutin isuk anjeun sareng tingali naon anu anjeun pikirkeun!


panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng bagikeun pamikiran anjeun ngeunaan diskusi hidrasi ayeuna. Kuring miharep anjeun ngalakukeun hadé ti Kuring keur ngajaga nepi ka tujuan hidrasi anjeun ti Kami 🙂 Sok émut, janten bageur!

Méi 2023 Yoga Tantangan: Asanas (Poses): Sun Salutations - Adho Mukha Svanasana & Shisulasana

Wilujeng 22 Mei 2023 - Adho Mukha Svanasana & Shisulasana

Wilujeng Senén Yogis! Salaku urang 30 Poé Tangtangan grup keur dipake dina ngarecahna detil unggal pose dina Surya Namaskar, atanapi Sun Salutations Series, urang bakal marios ieu Asana bareng jeung panyajak urang. Atanapi, upami anjeun resep, anjeun tiasa ngalaksanakeun versi twisted / adina unggal pose salami séri ieu. Dinten ieu dinten terakhir tina séri ieu!

30 poé Challengers

Ngalakukeun tangtangan 30 Dinten kami? Klik di dieu pikeun pos dinten ieu!

Salam Panonpoé Asana - Adho Mukha Svanasana / Anjing Nyanghareupan ka handap
Twisted/Sister Asana – Shisulasana / Dolphin Pose

Adho Mukha Svanasana - variasi pose anjing nyanghareup ka handap leumpang anjing - pose yoga gadis yoga ngagem set print sprinkle pink ngalakukeun yoga di jero studio yoga pink sareng ungu kalayan pangaruh seni
Adho Mukha Svanasana - Leumpang Variasi Anjing

Kawas set Yoga ieu? Pencét di dieu pikeun tautan produk sareng kode diskon!

Parivrrta Ashta Chandrasana - lunge tinggi sareng pose pulas - yoga pose yoga wengi awéwé ngagem kaos lengan panjang bodas sareng calana ungu
Shisulasana - Dolphin Pose

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta pikeun "balik ka dasar" sareng boh Adho Mukha Svanasana / Anjing Nyanghareupan ka handap or Shisulasana / Dolphin Pose. Upami anjeun hoyong ngamimitian ngerjakeun inversions, Shisulasana / Dolphin Pose toe-taps mangrupikeun latihan pamula anu saé pikeun ngawangun panangan sareng kakuatan inti!

PS bulan hareup pikeun ngamimitian taun kadua urang Daily Yogi, urang bakal boga bulan semedi sejen, dituturkeun ku Advanced Asanas dina bulan Juli! Kuring balik deui kana kakuatan panangan sareng pamisah dina bulan Juni pikeun nyiapkeun Juli, janten kuring nyarankeun pisan damel sababaraha keran lumba-lumba upami anjeun hoyong nyiapkeun Juli anu langkung nangtang sareng kuring!

Tuturkeun kami dina Instagram - aksés gampang kana prakték positip sapopoé
Ditambah poto panginget poéan kadua / édit Dina INSTAGRAM Ngan
(Pos ka-2 Insta ayeuna direureuhkeun)

@dailyyogi.world
tag kami sareng poto Asana anjeun!
aktipkeun bewara pikeun panginget pop-up!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Kumaha saur anjeun? Asana mana anu anjeun pilih pikeun latihan ayeuna? Sok émut, bageur!

Méi 2023 Yoga Tantangan: Asanas (Poses): Sun Salutations - Bhujangasana & Salamba Bhujangasana

Wilujeng 21 Mei 2023 - Bhujangasana & Salamba Bhujangasana

Wilujeng enjing Yogis! Salaku urang 30 Poé Tangtangan grup keur dipake dina ngarecahna detil unggal pose dina Surya Namaskar, atanapi Sun Salutations Series, urang bakal marios ieu Asana bareng jeung panyajak urang. Atanapi, upami anjeun resep, anjeun tiasa latihan versi twisted / adina unggal pose salami séri ieu!

30 poé Challengers

Ngalakukeun tangtangan 30 Dinten kami? Klik di dieu pikeun pos dinten ieu!

Salam Panonpoé Asana - Bhujangasana / Cobra Pose (kaasup Oray Pose di handap)
Twisted/Sister Asana – Salamba Bhujangasana - Sphinx Pose

Sarpasana - pose oray - pose yoga gadis yoga ngagem set print sprinkle pink ngalakukeun yoga di jero studio yoga pink sareng ungu kalayan pangaruh seni
Sarpasana – Snake Pose

Kawas set Yoga ieu? Pencét di dieu pikeun tautan produk sareng kode diskon!

Salamba Bhujangasana - pose sphinx - yoga pose yoga wengi awéwé ngagem kaos lengan panjang bodas sareng calana ungu
Salamba Bhujangasana - Sphinx Pose

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta pikeun "balik ka dasar" sareng boh Bhujangasana / Cobra Pose or Salamba Bhujangasana - Sphinx Pose. Upami anjeun Yogi énggal, kuring nyarankeun tetep Bhujangasana / Cobra Pose tinimbang pinuh Urdhva Mukha Svanasana / Anjing Nyanghareupan Ka luhur ekspresi pose. Ati-ati damel kana backbends upami ieu anyar pikeun anjeun!

Tuturkeun kami dina Instagram - aksés gampang kana prakték positip sapopoé
Ditambah poto panginget poéan kadua / édit Dina INSTAGRAM Ngan
(Pos ka-2 Insta ayeuna direureuhkeun)

@dailyyogi.world
tag kami sareng poto Asana anjeun!
aktipkeun bewara pikeun panginget pop-up!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Kumaha saur anjeun? Asana mana anu anjeun pilih pikeun latihan ayeuna? Sok émut, bageur!

Usum Gemini 2023 - Mitra Yoga & Kuil Pose

Wilujeng 20 Méi 2023 - Mitra Yoga & Pose Kuil

Wilujeng enjing Yogis! Challengers urang keur nyokot putus ti Salam Panonpoé ngarecahna pasang aksi pikeun Sitali Pranayama, napas anu tiis urang katutupan dina Summer solstice! Lamun tiis sakumaha anu kasebut di pagunungan Colorado kiwari (urang boga salju keur bulan sejen!) Anjeun meureun hoyong nyobian hiji pemanasan. Pranayama sapertos Nafas Bellows deui ayeuna!

30 poé Challengers

Ngalakukeun tangtangan 30 Dinten kami? Klik di dieu pikeun pos dinten ieu!

Temple Pose - pasangan pemula yoga pose - yoga pose gadis yoga ngagem set yoga hideung ngalakukeun yoga di jero studio yoga pink sareng ungu tiis
Pose kuil

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Dinten ieu mimiti Usum Gemini - Wilujeng Tepang Taun Gemini Yogis! PS Abdi a Gemini (tanda panonpoe) janten ieu anu khusus pikeun kuring! Urang bakal nutupan hiji asana dinten ieu diideuan ku Gemini - Pose Kuil. Inget éta Gemini téh kembar, jadi kuring ogé rék ngenalkeun Yoga Mitra! Asanas pikeun sapasang Yogis rentang ti pose pemula kawas Temple Pose atanapi Lean-On-Me diulas kiwari, nepi ka canggih. Acro Yoga pikeun dua!

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta nyobian Temple Pose Asana (nyalira atanapi sareng réréncangan) atanapi Yoga Mitra diideuan ku mimiti Usum Gemini!

Tag @dailyyogi.world nganggo Potret Pose Kuil anjeun Instagram!

wungu jeung bodas Gemini simbol astrologi zodiak

Pose kuil

ieu asana bisa dipigawé solo – ngalawan tembok pikeun tetep meunang pangaruh 'Lean-On-Me', atawa ku leungeun dina hips. Abdi nyarankeun nyobian solo sareng leungeun dina hips sateuacan nyobian salaku pasangan!

Anjeun bakal ngalebetkeun pose ieu ku nangtung kalayan suku anjeun rada jauh ti jarak hip. Lean ka hareup nepi ka awak anjeun sajajar jeung lantai. Tetep taktak handap sarta balik, sarta tetep hips jeung suku Blok. Tahan pikeun 30-60 detik. Pikeun kaluar solo, tighten inti anjeun sarta nangtung deui.

Upami anjeun ngalaksanakeun sareng pasangan, mimitian ku leungeun dina taktak séwang-séwangan pikeun ngadukung tapi NOT beurat, sareng lalaunan leumpang deui kana pose. Pikeun kaluar salaku pasangan, lengkah bit salajengna deui pikeun nyegah sirah nabrak, sarta datangna kana melu ka hareup.

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Parios kami Top 5 Peralatan Yoga sareng Mats Yoga!

Entong nyorong diri anjeun nyeri dina Perjalanan Yoga anjeun! Seueur Yogis tina sagala tingkatan nangkeup sagala jinis blok jeung prop. Ulah ragu grab a bantal dipan pikeun rojongan tambahan, a Blok pikeun rojongan tambahan atawa mun anjeun teu bisa ngahontal lantai, atawa a tali pikeun panangan-jangkauan tambahan sarta ngungkit.

Top 5 Yoga Equipment pikeun Newbies

Top 5 Yoga Mats


panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng wartosan kami kumaha Temple Pose atanapi Partner Yoga pikeun anjeun! Naha anjeun badé ngabagi inspirasi Asana pikeun pose tanda anjeun? Sok émut, bageur!

Méi 2023 Yoga Tantangan: Asanas (Poses): Sun Salutations - Chaturanga Dandasana & Dandasana

Wilujeng 19 Mei 2023 – Chaturanga Dandasana & Dandasana

Wilujeng enjing Yogis! Salaku urang 30 Poé Tangtangan grup keur dipake dina ngarecahna detil unggal pose dina Surya Namaskar, atanapi Sun Salutations Series, urang bakal marios ieu Asana bareng jeung panyajak urang. Atanapi, upami anjeun resep, anjeun tiasa latihan versi twisted / adina unggal pose salami séri ieu!

30 poé Challengers

Ngalakukeun tangtangan 30 Dinten kami? Klik di dieu pikeun pos dinten ieu!

Salam Panonpoé Asana - Chaturanga Dandasana / Pose Staf Opat Anggota Badan
Twisted/Sister Asana – Dandasana - Pose Staf

Chaturanga Dandasana - pose staf opat anggota awak - pose yoga gadis yoga ngagem set print sprinkle pink ngalakukeun yoga di jero studio yoga pink sareng ungu kalayan pangaruh seni
Chaturanga Dandasana - Pose Staf Opat Anggota Badan

Kawas set Yoga ieu? Pencét di dieu pikeun tautan produk sareng kode diskon!

Dandasana - pose staf nganggo tali - pose yoga awéwé yogi leuweung ngagem hideung, yoga di luar di leuweung
Dandasana - Pose Staf

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta pikeun "balik ka dasar" sareng boh Chaturanga Dandasana / Pose Staf Opat Anggota Badan or Dandasana - Pose Staf. Boh ieu Asana mangrupikeun yayasan anu saé pikeun Latihan Yoga - tingali Chaturanga Dandasana / Pose Staf Opat Anggota Badan pikeun workout leungeun jeung Dandasana - Pose Staf pikeun latihan glute!

Pariksa kami Top 5 Yoga Mats jeung Equipment pikeun Newbies!

Anjeun meureun hoyong nyobian a tali, bantal dipan, simbut, atawa panguatna pikeun mantuan diri betah kana Dandasana anjeun boga hamstrings kedap.

Top 5 Yoga Equipment pikeun Newbies

Top 5 Yoga Mats


panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Kumaha saur anjeun? Latihan Asana sareng yoga mana anu anjeun pilih pikeun latihan ayeuna? Sok émut, bageur!

Méi 2023 Yoga Tantangan: Asanas (Poses): Sun Salutations - Phalakasana & Purvottanasana

Wilujeng 18 Mei 2023 - Phalakasana & Purvottanasana

Wilujeng enjing Yogis! Salaku urang 30 Poé Tangtangan grup keur dipake dina ngarecahna detil unggal pose dina Surya Namaskar, atanapi Sun Salutations Series, urang bakal marios ieu Asana bareng jeung panyajak urang. Atanapi, upami anjeun resep, anjeun tiasa latihan versi twisted / adina unggal pose salami séri ieu!

30 poé Challengers

Ngalakukeun tangtangan 30 Dinten kami? Klik di dieu pikeun pos dinten ieu!

Salam Panonpoé Asana - Phalakasana / Plank Pose
Twisted/Sister Asana – Purvottanasana / Reverse Plank

Phalakasana - plank pose -yoga pose gadis yoga ngagem pink sprinkle print set ngalakukeun yoga di jero studio yoga pink sareng ungu kalayan pangaruh seni
Phalakasana - Plank Pose Variasi

Kawas set Yoga ieu? Pencét di dieu pikeun tautan produk sareng kode diskon!

Purvottanasana - pose plank terbalik - pose yoga gadis yogi leuweung ngagem hideung, yoga di luar di leuweung
Purvottanasana - Reverse Plank Pose

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta pikeun "balik ka dasar" sareng boh Phalakasana / Plank Pose or Purvottanasana / Reverse Plank. Boh ieu Asana mangrupikeun yayasan anu saé pikeun Latihan Yoga - tingali Phalakasana / Plank Pose pikeun workout leungeun jeung Purvottanasana / Reverse Plank pikeun latihan glute!

Tuturkeun kami dina Instagram - aksés gampang kana prakték positip sapopoé
Ditambah poto panginget poéan kadua / édit Dina INSTAGRAM Ngan
(Pos ka-2 Insta ayeuna direureuhkeun)

@dailyyogi.world
tag kami sareng poto Asana anjeun!
aktipkeun bewara pikeun panginget pop-up!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Kumaha saur anjeun? Latihan Asana sareng yoga mana anu anjeun pilih pikeun latihan ayeuna? Sok émut, bageur!