Asanas - Poses - Poé 2 - Korsi Minggu - Korsi Nyaman pikeun Meditasi

Wilujeng enjing Yogis! Kelas yoga mindeng dimimitian ku Tadasana atanapi Gunung Pose, pose grounding nangtung. Di sisi séjén, sababaraha kelas dimimitian ku poses grounding seated. Urang bakal nutupan sababaraha korsi nyaman ieu pikeun semedi Asana pikeun Korsi Minggu ayeuna.

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta pikeun nyobaan Asanas centering seated. Mimiti, mangga cobian sadayana, sahenteuna sakedap, sareng tingali mana anu paling cocog pikeun anjeun! Punten dicatet yén korsi anu béda-béda cocog pikeun awak anu béda. Kuring mikaresep Padmasana / Lotus Pose nu loba Yogis manggihan pisan uncomfortable, sarta kuring manggihan Virasana / Pose Pahlawan rada kasar dina tuur kuring jeung pangalusna kalawan a Blok handapeun korsi kuring. Ogé, pose seated ieu ogé posisi anu pangsaéna pikeun anjeun tapa jeung Pranayama latihan! Panginten pilih karesep anjeun salaku posisi linggih anu nyaman pikeun anjeun prakték semedi maju! Atawa, pariksa kaluar kami Top 5 Semedi Poses pikeun pose semedi non-seated!

Awak Luhur

Anu mimiti, anjeun kedah ngajaga sirah, beuheung, sareng taktak anjeun sajajar dina hips anjeun dina unggal pose. Bréh, tetep taktak anjeun ka handap sarta balik, sarta coba ngajaga tonggong anjeun ti rounding. Tungtungna, leungeun Anjeun bisa boh gently beristirahat dina tuur jeung/atawa dina Anjeun mudra favorit / panempatan pikeun semedi. Urang bakal difokuskeun ngan dina awak handap dina unggal posisi ieu. Ogé, upami aya pose anu teu pikaresepeun, cobian nganggo a bantal dipan or Blok handapeun korsi anjeun! Anu pamungkas, kuring manggihan eta mantuan pikeun pindah suku kuring jeung ngalakukeun dua sisi pikeun sagala posisi cross legged mun malah kaluar sikep kuring!

Sukhasana - Pose Gampang

Sukhasana - Pose Gampang

Sukhasana (sook-HA-sa-nuh) dasarna ngan hiji posisi diuk nyaman! Firstly, kasampak handap dina suku anjeun - Anjeun kudu ningali hiji segitiga leutik spasi kosong. Tetep awak anjeun lempeng tur jangkung leuwih hips Anjeun. Teras perhatikeun kandang iga anjeun. Lamun perhatikeun handap kandang iga nempel kaluar, tarik deui asup jeung ka handap pikeun ngabenerkeun sikep anjeun. Tungtungna, perhatikeun taktak anjeun. Coba gently gulung taktak anjeun deui ka handap, jauh ti Ceuli anjeun. Perhatikeun kumaha ieu ngabantuan dada anjeun muka. Anjeun tiasa nempatkeun leungeun Anjeun dina taneuh jeung gently mencet pikeun lengthen deui anjeun, atawa beristirahat leungeun Anjeun dina tuur Anjeun. Anjeun tiasa tarik saeutik dina tuur anjeun pikeun mantuan muka dada anjeun sarta mantuan ngajaga tonggong anjeun lempeng.

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Siddhasana - Pose Adept

Siddhasana - Pose Adept

Siddhasana (sid-DAH-sa-nuh) dasarna mangrupakeun versi rada leuwih hese tina Sukhasana / Gampang Pose. Mimitian dina Sukhasana / Gampang Pose. Lajeng, nyebarkeun tuur Anjeun bit salajengna, sarta mawa suku anjeun ka arah palangkangan anjeun. Teras, tingali ka handap sareng pastikeun teu aya rohangan kosong antara suku anjeun. Tungtungna, pastikeun anjeun tetep tonggong anjeun lempeng, teu rounded! Upami anjeun perhatikeun tonggong anjeun ngabunder dina pose ieu, pindahkeun suku anjeun ka Sukhasana / pose gampang. Abdi langkung milih Siddhasana Sukhasana, utamana sabab bringing di suku kuring mantuan kuring ngajaga deui straighter.

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Padmasana - Lotus Pose

Padmasana - Lotus Pose

Ieu korsi nyaman pikeun Yogis maju wungkul. Punten ulah maksakeun diri kana pose ieu! Seueur Yogi damel Ardha Padmasana (ARD-ha pahd-MA-sa-nuh), atanapi Half Lotus sareng ngan ukur tiasa nganyatakeun pose pinuh saatos éksténsif. Asana latihan. Pastikeun anjeun tetep tonggong anjeun lempeng, teu rounded! Kuring sok ngalakukeun séri Asana dina pose ieu, nyebrang suku ku cara anu sanés, sareng malikan deui! base leg ieu dipaké dina loba canggih lianna Asana jeung variasi, kayaning Tolasana / Timbangan Pose jeung Matsyasana canggih - Fish Pose.

Mimiti, mimitian di Siddhasana / Pose Adept. Angkat jeung tarik dina suku katuhu anjeun, sarta nempatkeun dina luhureun pingping kénca anjeun, sacaket mungkin ka hip Anjeun. Anjeun tiasa ngantunkeun suku anjeun anu sanés di dieu, di Ardha Padmasana - Half Lotus. Atawa, Anjeun bisa narik leg kénca anjeun ka luhur jeung leuwih kana leg katuhu anjeun, pikeun datang kana ekspresi pinuh ku Padmasana.

Sugan ogé nyobaan Lotus Mudra jeung leungeun anjeun, jeung maca leuwih lengkep tentang sajarah na!

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Virasana - Pose Pahlawan

Virasana - Pose Pahlawan

Kusabab Virasana (veer-AH-sa-nuh) atanapi Pose Pahlawan nyaéta tuur asana, éta biasana leuwih nyaman keur Yogis jeung hips ketat ti cross legged poses luhur. Firstly mimitian kneeling kalawan tuur jeung toes babarengan. Teras, pisahkeun jari-jari kaki, teras calik di antara suku anjeun. Pose ieu tiasa kasar dina tuur kuring, sareng sakapeung ngaganggu keuneung sareng puncak suku kuring upami kuring ngagem sapatu tinggi. Ku kituna kuring manggihan pose ieu leuwih nyaman jeung a Blok handapeun korsi kuring sakumaha gambar di handap ieu.

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Pariksa kami Top 5 Yoga Mats jeung Equipment pikeun Newbies!

Anjeun meureun hoyong nyobian a Blok, bantal dipan, simbut, atawa panguatna pikeun mantuan diri manggihan korsi nyaman.

Top 5 Yoga Equipment pikeun Newbies

Top 5 Yoga Mats


panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Kumaha saur anjeun? Nu favorit anjeun tina pose seated ieu? Sok émut, bageur!

10 pikiran ngeunaan "Asanas - Poses - Poé 2 - Korsi Minggu - Korsi Nyaman pikeun Meditasi"

  1. Kuring kaget kumaha raoseun kuring dina pose Lotus sareng bakal nambihan kana prakték kuring. Pahlawan mangrupikeun tantangan pikeun kuring sareng kuring resep kana variasi sareng blok. Kuring improvisasi sareng buku tapi kuring badé kéngingkeun sababaraha Blok Yoga.

Leave a Reply

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.