Séptémber 2023 Yoga Tantangan: Asanas (Poses): Sun Salutations - Tadasana & Centering

Wilujeng 21 Séptémber 2023 – Tadasana & Centering

Urang dimimitian runtuyan dina penah dina Surya Namaskar, atanapi Sun Salutations Series, urang bakal marios ieu Asana bareng jeung panyajak urang. Atanapi, upami anjeun resep, anjeun tiasa latihan versi twisted / adina unggal pose salami séri ieu!

Salam Panonpoé asana - Tadasana / Gunung Pose
Pulas / Adina asana - Sukhasana, Siddhasana, Padmasana & Virasana

Tadasana - pose gunung sareng panangan doa - yoga pose gadis yoga ngagem ungu ngalakukeun yoga di jero studio yoga ungu
Tadasana - Gunung Pose

Kawas set Yoga ieu? Pencét di dieu pikeun tautan produk sareng kode diskon!

Padmasana - pose lotus pinuh - pose yoga gadis yogi leuweung ngagem hideung, yoga di luar di leuweung
Padmasana - Lotus Pose

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta "balik ka dasar" sareng Tadasana / Pose Gunung atanapi mendakan anjeun pikaresep korsi nyaman. Kuring nganggap milarian pose grounding anu anjeun pikahoyong pikeun milarian pusat anjeun. Pangpangna Kelas yoga mimitian sareng ditungtungan ku ieu Asana. Unggal centering ieu Asana anu hébat poses pikeun semedi.

Naon anu kuring lakukeun ku leungeun kuring?!

Pariksa video saeutik ieu sababaraha pilihan pikeun leungeun ngaliwatan Tadasana. Kuring leuwih resep "swan beuleum" maju sakumaha dina pilihan kahiji jeung kadua. Kuring mendakan ngangkat leungeun di luhur sirah sareng ngado'a langsung ka handap janten pang populerna di Studios Yoga anu kuring kunjungan. Anjeun ogé tiasa nyobian ngangkat leungeun anjeun langsung di payun anjeun… Coba sababaraha pilihan, teras pilih karesep anjeun!

Pariksa kami Top 5 Yoga Mats jeung Equipment pikeun Newbies!

Anjeun meureun hoyong nyobian a Blok, bantal dipan, simbut, atawa panguatna pikeun mantuan diri manggihan korsi nyaman.

Top 5 Yoga Equipment pikeun Newbies

Top 5 Yoga Mats


panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Kumaha saur anjeun? Nu favorit anjeun tina pose seated ieu? Sok émut, bageur!

Séptémber 2023: Usum Libra - Tolasana (Pose Timbangan)

Wilujeng 20 Séptémber 2023 - Usum Libra - Tolasana (Pose Timbangan)

Wilujeng enjing Yogis! Wilujeng gugur! Kiwari henteu ngan ukur Equinox ragrag, tapi ogé mimiti Usum Libra - Wilujeung tepang taun Libra Yogis! Urang bakal nutupan hiji asana dinten ieu diideuan ku Libra - Tolasana (toe-LAH-sa-nuh) atanapi Scales Pose. Ieu salah sahiji ti saeutik balances leungeun jeung pose canggih abdi tiasa ngalakukeun! Kuring kungsi nyoba nyalurkeun abdi Babaturan Libra kalayan seuri éta, anu rada sesah dina asana anu nangtang ieu.

wungu jeung bodas libra simbol astrologi zodiak

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta nyobian Tolasana atanapi Timbangan Pose anu diideuan ku mimiti Usum Libra! Ekspresi pinuh ku satengah handap pose ieu ti Padmasana atanapi Lotus Pose, Tapi aya variasi pikeun Lotus Legs sareng Balance Arm pinuh pikeun diaksés pikeun Yogis pamula. Asana ieu mangrupikeun latihan anu saé pikeun panangan sareng inti!

Tolasana - Timbangan Pose

Tolasana - timbangan pasang aksi - yoga pasang aksi gadis cerah poé yoga di pantai
Tolasana - Timbangan Pose

Mimitian dina boh Padmasana atanapi Lotus Pose, atawa meuntas suku anjeun sarta mawa hiji suku dina luhureun pingping sabalikna datang kana Half Lotus. Upami teu aya pose anu teu nyaman, tetep dina posisi cross-legged anu nyaman.

Teundeun leungeun Anjeun dina mat, palem ka handap jeung ramo tengah ngarah lempeng ka sisi jeung ramo sumebar. Gempur teras pencét kana mat nganggo panangan anjeun, nalika anjeun ngontrak inti anjeun sareng angkat suku anjeun sareng korsi tina mat. Lamun anjeun teu bisa ngangkat sakabéh korsi anjeun kaluar lantai, asup kana Half Lotus sarta angkat hips anjeun kaluar taneuh, maké suku anjeun séjén dina mat pikeun stabilitas. Tahan pikeun sababaraha breaths lamun bisa, jeung lalaunan nurunkeun deui ka mat on hiji exhale. Pastikeun flip suku anjeun sarta latihan dina dua sisi!

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Tuturkeun kami dina Instagram - aksés gampang kana prakték positip sapopoé
Ditambah poto panginget poéan kadua / édit Dina INSTAGRAM Ngan
(Pos ka-2 Insta ayeuna direureuhkeun)

@dailyyogi.world
tag kami sareng poto Asana anjeun!
aktipkeun bewara pikeun panginget pop-up!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng wartosan kami kumaha pose Scales pikeun anjeun! Naha anjeun nyobian Lotus Legs pinuh? Naha anjeun tiasa angkat korsi anjeun tina mat? Naha anjeun hoyong bagikeun hiji asana inspirasi pikeun pose tanda anjeun? Sok émut, bageur!

Séptémber 2023: Asanas (Poses) - Sun Salutations

Wilujeng 19 Séptémber 2023 - Asanas (Poses)

Wilujeng enjing Yogis! Dinten ieu kami dimimitian runtuyan sejen dina husus urang Asana Séptémber - ningali deui Salam Panonpoé!

surya namaskar sun salutations runtuyan demonstrasi biru yogi sabudeureun indigo panonpoé biru poék
Surya Namaskar - Sun Salutations

Urang baris geura-giru ngarecah unggal Asana dina Surya Namaskar, atanapi Sun Salutations Series. Kuring nganjurkeun netepkeun niat pikeun revisiting runtuyan Asana Palasik ieu.

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta ngalaksanakeun deui séri Asana tradisional - Surya Namaskar, atanapi Sun Salutations Series. Inget pikeun difokuskeun incorporating Pernafasan Diafragma or Samudra Engapan, sarta coba pikeun meunangkeun "aliran" kalawan hiji inhale jero atawa exhale pikeun tiap pasang aksi nalika anjeun pindah ngaliwatan runtuyan Asana ieu.

Sababaraha dinten ka hareup salaku Yogis anyar ngalakukeun kami 30 Poé Tangtangan keur diajar runtuyan ieu, urang bakal nalungtik deui variasi unggal pose jeung modifikasi dina Sun Salutations Series.. tetep katala!

Talasana - pose palem tangkal korma - pose yoga gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung batu
Talasana - Pose Tangkal Palem

Tuturkeun kami dina Instagram - aksés gampang kana prakték positip sapopoé
Ditambah poto panginget poéan kadua / édit Dina INSTAGRAM Ngan
(Pos ka-2 Insta ayeuna direureuhkeun)

@dailyyogi.world
tag kami sareng poto Asana anjeun!
aktipkeun bewara pikeun panginget pop-up!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan upami anjeun hoyong bagikeun pangalaman anjeun! Kumaha saur anjeun? Upami ieu mangrupikeun bagian tina latihan énjing anjeun, sabaraha pangulangan anu anjeun lakukeun? Sok émut, bageur!

Séptémber 2023: Upper 4 Anggota Badan Yoga - Meditasi Dipandu & Praktek Meditatif

Senang Asana 18 Séptémber 2023 - Meditasi Dipandu & Praktek Meditatif

Wilujeng enjing Yogis! Dinten ieu Poé anggota awak luhur. Dinten ieu urang bakal revisit Darana, lajeng cobaan a Darana Meditasi Dipandu atanapi Praktek Meditatif anu sanés.

sudut pandang tiis epik alpine Panonpoé Tilelep di gunung - semedi, anggota awak luhur, pikiran tenang Quote: Pikiran tenang anjeun pakarang pamungkas ngalawan tantangan Anjeun. Jadi santai. - Bryant McGill
Pikiran tenang anjeun mangrupikeun senjata pamungkas ngalawan tantangan anjeun. Jadi santai. – Bryant McGill

Darana

Ampir sadaya prakték semedi anu anjeun pikirkeun mangrupikeun jinis Dharana.

Dharana anu ka-6 Tutuwuhan Yoga, sarta biasana ditarjamahkeun salaku konsentrasi. Ieu asalna tina basa Sanskerta "dhri" hartina nyekel, mawa, atawa ngajaga. Kuring leuwih resep mikir Dharana salaku fokus sengit, bit kuat ti "konsentrasi". Ieu biasana mangrupikeun léngkah kadua pikeun semedi - saatos ngantepkeun dunya luar, urang teras ngarahkeun fokus ka jero. Kaseueuran prakték meditatif anu urang pikirkeun nyaéta prakték Dharana - tingali daptar lengkep kami!

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta nyobian Praktek Meditasi anu difokuskeun Dharana pikeun Poé Anggota Badan Luhur. Sugan cobian tradisional urang semedi napas-fokus. Panginten fokus kana napas atanapi awak anjeun Shavasana/Pose Mayat saatos an asana prakték, prakték meditative sejen tina daptar urang, coba hiji semedi dipandu handap, atawa metoda sejenna sorangan .. naon karasaeun katuhu ka anjeun. Urang bakal nutupan mandala jeung seuneu gazing engké!

Praktek Meditatif Dharana

Inget ieu prakték, sarta hiji hésé .. jadi sabar jeung diri dina lalampahan ieu!

Semedi Motivasi Isuk (10 menit)

Saré malem / Rélaxasi Meditasi (50 menit)

Semedi Saré Peuting pinuh (8 jam)

Grounding Meditasi (9 menit)

Awak Scanning Dipandu Meditasi (15 menit)

Asih Kahadean Dipandu Meditasi (15 menit)

Self-Reflective Dipandu Meditasi (15 menit)

Afirmasi Positip Dipandu Meditasi (12 menit)

Semedi Dipandu Visualisasi Celestial (7 menit)

Meditasi Manifest (Kakuatan Daya Tarik) (10 menit) 

latar abu emas yogi

Pariksa kami Top 5 Yoga Mats jeung Equipment pikeun Newbies!

Anjeun meureun hoyong nyobian a Blok, bantal dipan, simbut, atawa panguatna dina raraga mantuan diri manggihan a korsi nyaman keur semedi.

Top 5 Yoga Equipment pikeun Newbies

Top 5 Yoga Mats


panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng wartosan kuring anu anjeun nyobian, sareng naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan latihan Dharana ieu! Upami anjeun gaduh paporit anu sanés, mangga bagikeun tautanna! Sok émut, bageur!

Séptémber 2023: Pranayama (Engapan) - Bikram Pranayama (Napas Yoga Panas)

Senang Asana 17 Séptémber 2023 - Pranayama (Pernapasan) - Nafas Yoga Panas

Wilujeng enjing Yogis! Dinten ieu Pranayama Dinten! Kami di tengah poean asana tangtangan latihan pikeun Séptémber, janten urang bakal ningali deui téknik Pranayama anu gerak anu umum dina sagala jinis Kelas Yoga Panas, anu asalna di studio Bikram. Téhnik napas ieu mangrupikeun bagian tina bubuka dina séri Bikram klasik.

Bonus Daily Asana tangtangan

Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo youtube pikeun sababaraha Gaya Yoga. Pikeun Poé Pranayama kiwari, abdi nyarankeun a Gaya Yoga Panas kelas, nu bakal kaasup téhnik napas ieu!

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring jeung dipaké di wewengkon tanpa Wifi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun salah sahiji karesep kuring - Pemula AM (20 Menit), anu kuring modifikasi ku vérsi pose anu langkung maju kalebet. plank sisi pinuh, standar sudut samping nambahan, sarta nurunkeun lalaunan ti plank ka Chaturanga Dandasana / Yoga Push-Up… Kuring masih dianggo kakuatan leungeun pikeun ngalakukeun versi panengah kelas ieu. Kuring biasana latihan asana paling konsisten isuk-isuk, sareng ieu mangrupikeun séri isuk karesep kuring! PS Kuring tetep Samudra pikeun sora tukang dina Yoga Studio App kuring, pikeun mantuan ngingetkeun kuring ngagunakeun Ujjayi Pranayama atanapi Samudra Napas!

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Harian Yogi Praktek poé ieu téh Bikram's Pranayama mangrupikeun Pranayama anu gerak anu dianggo dina sagala jinis kelas Yoga Panas. Urang bakal ngamimitian engapan diafragma, anu mangrupa bagian tina napas ieu. Kuring yakin anjeun bakal nyobian téknik Pranayama ieu upami anjeun parantos ngalaksanakeun gaya naon waé di studio Hot Yoga - napas ieu karasaeun saé pisan dina lingkungan anu panas sareng beueus.

Ieu téknik anu saé pikeun lalajo sareng nuturkeun - klik di dieu pikeun pitunjuk pidéo!

Bikram Pranayama / Nafas Yoga Panas

  • Nyekel leungeun anjeun babarengan, sarta nempatkeun fists anjeun handapeun gado anjeun kalawan jempol anjeun dina tikoro anjeun. Squeeze elbows Anjeun babarengan.
  • Inhale ngaliwatan irung anjeun kana beuteung anjeun, sarta ngidinan elbows ngambang ka luhur, tetep gado anjeun dina tempatna.
  • Hayu gado anjeun ngambang ka luhur jeung gempur, anjeun squeeze elbows anjeun babarengan.
  • Teruskeun siklusna - ngantepkeun gado anjeun ngambang ka handap sareng siku ngambang kana ambekan anjeun.

Hoyong langkung seueur ngeunaan Pranayama? Parios Panungtun Pranayama kami!

Hoyong langkung seueur ngeunaan Pranayama?
Pariksa kami Board Pranayama on Pinterest!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng wartosan kuring naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan latihan Pranayama ieu! Naha anjeun ngalebetkeun Pranayama kana prakték Asana anjeun? Naha anjeun parantos nyobian Hot Yoga atanapi téknik napas ieu? Naha anjeun ngagaduhan prakték Pranayama sanés anu anjeun pikaresep? Sok émut, bageur!

Séptémber 2023: Asanas (Poses) - Shavasana (Corpse Pose)

Wilujeng 16 Séptémber 2023 - Shavasana (Pose Mayat)

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras kalayan anggota katilu Yoga - Asana. Kusabab kami aya di tengah-tengah tantangan Asana Séptémber, kami nampilkeun Asana énggal anu ngagambarkeun unggal Yoga Sutra! Shavasana (shah-VA-sa-nuh) atanapi Corpse Pose mangrupikeun pilihan kuring asana Poé ayeuna - ieu meureun nu pangpentingna asana, ku kituna éta patut revisiting mindeng!

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asana sapopoé pikeun Séptémber! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. keur asana Dinten ayeuna, abdi nyarankeun hipu Yin atanapi kelas réstoratif.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun Rélaxasi Menengah (30 menit).

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta nyobian fokus kana Shavasana atanapi Pose Mayat dina prakték Asana anjeun ayeuna pikeun Asana. Dinten! Shavasana dina ahir sési Asana anjeun penting pikeun awak anjeun nyandak parobihan anu anjeun lakukeun salami sési éta. Ogé, bagian Shavasana tina hiji asana kelas mangrupa waktu gede pikeun tapa jeung Pranayama.

Kuring diajar anjeun kedah gaduh 5 menit Shavasana pikeun unggal 30 menit latihan. Sanajan kitu, ieu hartina ngan 10 menit Shavasana sanggeus sajam latihan, tapi kuring geus maca ngeunaan kauntungan meditative leuwih Shavasana dina 15 menit sarta leuwih panjang. Panginten saluyukeun jadwal latihan anjeun pikeun ngajantenkeun Shavasana langkung lami ayeuna!

Shavasana - pose mayit

shavasana savasana - pose mayit - gadis pose yoga rambut beureum ngagem hideung dina tikar yoga abu
Shavasana - pose mayit

Iklas dina tonggong anjeun, sarta ngidinan suku jeung suku anjeun gently splay muka. Istirahatkeun leungeun anjeun sababaraha sénti jauh tina awak anjeun, kalayan palem nyanghareup ka luhur. Tutup panon anjeun, sarta ngidinan sakabéh awak anjeun bersantai sarta tilelep kana mat.

Pikeun kaluar, gulung lalaunan kana sisi katuhu anjeun, teras pencét leungeun anjeun kana mat pikeun balik deui lalaunan kana posisi linggih.

Tarik napas jero kana beuteung anjeun (sugan coba Vilona Pranayama or Yogic / Nafas Tilu-Bagian). Anjeun tiasa nganggo bantal dipan handapeun sirah sareng / atanapi tuur anjeun, atanapi modifikasi naon waé pikeun ngajantenkeun pose ieu langkung nyaman kanggo waktos anu berkepanjangan. Kuring aya kalana nyandak Shavasana jeung tuur ngagulung jeung suku di lantai, jeung / atawa ku elbows ngagulung jeung leungeun handapeun sirah atawa kaktus-leungeun ka gigir.

PS Mun anjeun nyaman jeung variasi pose ieu, mangga tag kami kalawan gambar anjeun dina Instagram!

Pariksa kami Top 5 Yoga Mats jeung Equipment pikeun Newbies!

Anjeun meureun hoyong nyobian a bantal dipan, simbut, atawa panguatna pikeun mantuan diri manggihan Shavasana nyaman.

Top 5 Yoga Equipment pikeun Newbies

Top 5 Yoga Mats


panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Naha anjeun sok kalebet Shavasana sareng prakték Asana anjeun? Naha anjeun parantos nyandak Shavasana 15 menit atanapi langkung lami sateuacanna? Sok émut, bageur!

Séptémber 2023: Ishvara Pranidhana (Surrender) – Padangusthasana (Toe Stand Pose)

Wilujeng 15 Séptémber 2023 - Padangusthasana (Toe Stand Pose)

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras jeung wawakil Asana kalawan kalima jeung panungtungan sahiji Niyamas - Ishvara Pranidhana atanapi pasrah.

Kusabab kami aya di tengah-tengah tantangan Asana Séptémber, kami nampilkeun Asana énggal anu ngagambarkeun unggal Yoga Sutra! Padangusthasana (Puh-DAHN-gus-THA-sa-nuh) atanapi Toe Stand Pose mangrupikeun pilihan kuring pikeun ngawakilan Ishvara Pranidhana. Kuring ngarasa pose ieu, tilepan leuwih ti posisi nangtung, ngagambarkeun pasrah. Ieu mangrupa Asana canggih merlukeun kasaimbangan sarta poise, tilepan kana pose ti ngadeg hiji suku,

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asana sapopoé pikeun Séptémber! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. keur Ishvara Pranidhana Dinten ayeuna, abdi nyarankeun a Bikram runtuyan, nu ngawengku asana nangtang ieu.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun kelas Forward Folds anu kuring karasa ngawujudkeun Ishvara Pranidhana.

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta nyobian Pose Toe Stand pikeun Ishvara Pranidhana Dinten!

Padangusthasana – Toe Stand Pose

Padangusthasana - Toe Stand - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung taringgul
Padangusthasana – Toe Stand

Mimitian nangtung Tadasana (Pose Gunung). Urang bakal nedunan datang onto toe KANAN. Ngabengkokkeun leg kénca anjeun, sarta mawa suku kénca anjeun onto luhureun pingping katuhu anjeun.

Padangusthasana - Toe Stand - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung taringgul
Padangusthasana – Toe Stand Prep

Lean maju dina cangkéng, tetep suku kénca anjeun dina pingping katuhu anjeun. Teundeun hiji atawa dua leungeun dina taneuh pikeun stabilitas.

Padangusthasana - Toe Stand - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung taringgul
Padangusthasana – Toe Stand Prep

Ngabengkokkeun tuur katuhu anjeun sarta nurunkeun handap kana toe stand, ngajaga leungeun Anjeun grounded pikeun stabilitas.

Padangusthasana - Toe Stand - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung taringgul
Padangusthasana – Toe Stand Prep

Sakali anjeun grounded tur stabil, lalaunan mawa leungeun Anjeun di hareup dada anjeun dina posisi solat atawa lianna mudra tina pilihan anjeun.

Tarik napas jero kana beuteung anjeun (sugan coba Vilona Pranayama) jeung tahan pose salila sahenteuna 3-5 breaths pinuh. Kuring nganjurkeun nedunan dina dua sisi, sarta ngawas béda jeung progression kalawan kasaimbangan anjeun dina saban gigir!

PS Mun anjeun nyaman jeung variasi pose ieu, mangga tag kami kalawan gambar anjeun dina Instagram!

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Tuturkeun kami dina Instagram - aksés gampang kana prakték positip sapopoé
Ditambah poto panginget poéan kadua / édit Dina INSTAGRAM Ngan
(Pos ka-2 Insta ayeuna direureuhkeun)

@dailyyogi.world
tag kami sareng poto Asana anjeun!
aktipkeun bewara pikeun panginget pop-up!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Dupi anjeun nyobian Asana ieu sateuacan? Sok émut, bageur!

Séptémber 2023: Svadhyaya (Belajar Mandiri) - Ardha Hanumanasana & Utthan Pristhasana (Pose Satengah Monyet & Kadal)

Wilujeng 14 Séptémber 2023 - Ardha Hanumanasana & Utthan Pristhasana (Pose Satengah Monyet & Kadal)

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras jeung wawakil Asana kalawan kaopat tina Niyamas - Svadhyaya atanapi Self-Study jeung ngabahas Ardha Hanumanasana jeung Utthan Pristasana.

Kusabab kami aya di tengah-tengah tantangan Asana Séptémber, kami nampilkeun Asana énggal anu ngagambarkeun unggal Yoga Sutra! Ardha Hanumanasana (ARD-huh HAH-nuh-mah-NA-sa-nuh) atanapi Pose Satengah Monyet jeung Utthan Pristhasana (OOT-han Pris-THAH-sa-nuh) atanapi Kadal Pose mangrupakeun pilihan kuring keur ngagambarkeun Svadhyaya. Kuring ngarasa kawas kuring sacara harfiah nempo sorangan dina penah ieu, a perwujudan sampurna timer refleksi. Oge, ngalir antara pose ieu geus duanana strategi jeung cara pikeun ngawas progression kuring gawe maju splits!

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah poean asana latihan tantangan pikeun September! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. keur Svadhyaya Dinten ayeuna, kuring nyarankeun alignment-fokus Kelas Iyengar.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun salah sahiji karesep kuring sareng dua pose ayeuna - Fleksibilitas Pertengahan (30 Menit) anu dianggo pose ieu.

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu kedah dicobian Satengah Monyét jeung Pose Kadal pikeun Svadhyaya Poé! Kuring mikaresep ngalir antara dua Asana ieu pikeun ngerjakeun kalenturan kuring pikeun Hanumanasana atanapi Full Splits! Abdi nyarankeun damel duanana Asana ieu dina hiji sisi, teras gentos sareng ngulang deui di sisi sanésna.

Parentah pikeun tiap pose jeung sisi Kénca. Pastikeun pikeun ngulang runtuyan ieu dina dua sisi!

Ardha Hanumanasana - Satengah Monyet Pose

Ardha Hanumanasana - Satengah Monyet Pose - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung taringgul
Ardha Hanumanasana - Satengah Monyet Pose

Mimitian dina posisi kneeling nyaman. Naek kana tuur anjeun, sarta bawa suku kénca anjeun ka hareup nempatkeun keuneung anjeun dina mat, tetep hips anjeun luhureun dengkul katuhu anjeun. Hinge maju rada di cangkéng, sarta nempatkeun leungeun Anjeun dina unggal sisi leg kénca lempeng anjeun pikeun ngarojong awak luhur anjeun. Upami teu nyaman, bawa dahi anjeun ka handap nuju tulang tonggong kénca anjeun, pastikeun hips anjeun tumpuk dina tuur katuhu anjeun. Ngambekan jero jeung tahan pose ieu 30-60 detik. Pikeun kaluar, angkat awak luhur anjeun sareng bawa suku kénca anjeun deui kana tuur, atanapi pasang suku kénca anjeun pikeun maju ka hareup. Pose Kadal.

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Utthan Pristhasana - Kadal Pose

Utthan Pristhasana - Kadal Pose - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung taringgul
Utthan Pristhasana - Kadal Pose

Asana ieu ngagaduhan seueur variasi pikeun nyocogkeun awak sareng kalenturan anjeun. Kuring leuwih resep nuliskeun pose ieu ku ngalir ka hareup ti Satengah Monyét, atawa mindahkeun leg hareup kuring jeung nurunkeun handap ti a Low Lunge.

Lengkah jeung melak suku kénca anjeun, ngajaga tuur anjeun langsung luhureun ankle nu. Pindahkeun suku kénca anjeun kaluar sababaraha inci ka kénca, sarta nangkeup tuur anjeun ka arah taktak anjeun. Melak palem anjeun dina taneuh di hareup anjeun pikeun ngarojong awak luhur anjeun bari anjeun nyetel awak handap anjeun. Tetep leg katuhu anjeun lempeng deui - anjeun tiasa beristirahat tuur anjeun dina taneuh pikeun hip-bukaan leuwih pasif, atawa naek kana toes katuhu anjeun sarta ngalempengkeun leg anjeun pikeun manteng leuwih sengit. Anjeun tiasa tetep dina panangan anjeun, atanapi turunkeun kana siku anjeun pikeun manteng anu langkung jero. Pikeun kaluar, angkat deui kana leungeun anjeun, sareng pencét deui kana Satengah Monyét, atawa lengkah suku kénca anjeun deui datang kana Anjing ka handap.

Utthan Pristhasana - Kadal Pose - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung taringgul
Utthan Pristhasana - Pose Kadal (Pemula)

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Parentah pikeun tiap pose jeung sisi Kénca. Pastikeun pikeun ngulang runtuyan ieu dina dua sisi!

PS Mun anjeun nyaman jeung variasi pose ieu, mangga tag kami kalawan gambar anjeun dina Instagram!

Poé Jurnal

Poé Svadhyaya munggaran urang, urang mimitian jurnal boga sumber pikeun timer ulikan. Kuring keur make Svadhyaya Days pikeun tetep nepi ka prakték ieu.. sugan nyieun entri jurnal sejen kalawan kuring kiwari! Upami anjeun henteu yakin kana naon anu kedah diserat, anjeun tiasa nganggo pituduh kuring ayeuna - Kuring sok ngahubungkeun Séptémber (sanggeus Dintenan buruh) kalayan mimiti taun sakola akademik saprak kuring dewasa di luar Boston. Janten, naon anu anjeun kantos hoyong diajar - hobi, topik akademik, basa, olahraga… naon waé éta, tuliskeun naon anu anjeun hoyong diajar sareng kunaon, sareng anggap ieu pikeun anjeun. Tapas kabiasaan sapopoé!


panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Naha anjeun nyobian Satengah Monyet, Kadal, atanapi sét Asana anu sanés pikeun damel Splits sateuacanna? Sok émut, bageur!

Séptémber 2023: Tapas (Disiplin) – Bakasana (Pose Gagak)

Wilujeng 13 Séptémber 2023 - Bakasana (Pose Gagak)

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras jeung wawakil Asana kalawan katilu tina Niyamas - Tapas atanapi Disiplin jeung Bakasana.

Kusabab kami aya di tengah-tengah tantangan Asana Séptémber, kami nampilkeun Asana énggal anu ngagambarkeun unggal Yoga Sutra! Bakasana (Bah-KAH-sa-nuh) atawa pose Gagak pilihan kuring pikeun ngawakilan Tapas. Ieu mangrupikeun pose anu nangtang, sareng latihan anu saé nalika dilaksanakeun kanggo waktos anu berkepanjangan. Ieu oge salah sahiji balances panangan munggaran Kuring geus dipake dina. Hatur nuhun ka Yogi unggulan kami Nick pikeun duanana démo na Gagak Pose na tips na pikeun beginners!

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asana sapopoé pikeun Séptémber! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. Pikeun Poé Tapas kiwari, abdi nyarankeun vigorous Kakuatan Yoga kelas.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun Hip Hop Vinyasa anyar.

Unggal dinten Tapas, urang mariksa kamajuan urang kalayan kabiasaan sapopoé anu parantos diatur pikeun diri urang sorangan. Biasana peryogi 30 Dinten pikeun nyetél kabiasaan énggal (éta naha kuring resep ieu 30 poé tantangan!) jadi lamun geus tetep nepi kana kabiasaan sapopoé Anjeun kamungkinan geus hasil ngawangun kabiasaan anyar! Wilujeung tepang.. sugan tos waktosna kanggo nambihan kabiasaan sadidinten anu anyar dina rutinitas!! Upami anjeun teu acan tetep, pariksa naha anjeun henteu, sareng pertimbangkeun upami anjeun hoyong tetep tujuan ieu atanapi nyetél anu énggal. Evaluate nu panginget jeung / atawa ganjaran anjeun disetel pikeun diri, jeung sugan ngaropea sistem ieu guna mastikeun kasuksésan Anjeun! Yoga mangrupikeun prakték, sareng suksés ngarobih kabiasaan urang nyaéta ngeunaan konsistensi, ku kituna urang bakal tetep mariksa tujuan urang dina Tapas Days.

Sakumaha didadarkeun di urang dina poean asana Tantangan, anu ku kuring diturutan ku ngagem baju latihan ka ranjang sareng latihan heula isuk-isuk. Kuring ogé boga kabiasaan sapopoé practicing Perancis atawa Spanyol kalawan Duolingo… Kuring cukup gumbira jeung diri kuring dina jalan dua taun latihan!

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta nyobian Pose Gagak pikeun Poé Tapas! Pose ieu nangtang, tapi mangrupikeun salah sahiji Balances Arm munggaran anu seueur Yogis (kaasup kuring sorangan) hoyong nambihan kana praktékna.

Upami anjeun langkung resep latihan luar-mat pikeun Poé Tapas - nyetél atanapi pariksa-in kana kabiasaan sapopoé anu bermakna!

Bakasana - Gagak Pose

Bakasana - Gagak Pose - yoga pose yoga guy ngagem abu sareng hideung hideung ngalakukeun yoga di luar di buruan jukut
Bakasana - Gagak Pose

Mimitian linggih dina heels anjeun dina posisi kneeling. Pindah kana squat lega di Malasana kalawan suku rada lega ti taktak anjeun.

Bawa awak anjeun ka hareup antara tuur anjeun sarta nempatkeun palem anjeun dina mat rada lega ti rubak taktak jeung ramo sumebar lega. Anjeun tiasa ngajaga leungeun anjeun lempeng pikeun versi tradisional tina pose ieu, atanapi ngabengkokkeun siku anjeun pikeun ngadamel rak upami langkung gampang. Bawa tuur anjeun deukeut leungeun anjeun sarta angkat hips anjeun, datang onto toes Anjeun.

Lalaunan condong ka hareup anjeun kalibet inti anjeun, sahingga suku anjeun angkat tina lantai. Reureuh di dieu lamun anjeun nyaman. Atawa, mun datang kana ekspresi pinuh ku pasang aksi, coba mawa tuur anjeun ka kelek anjeun nalika anjeun tarik heels anjeun nepi ka arah korsi anjeun sarta buleud tulang tonggong anjeun.

PS lamun hariwang ngeunaan raray-penanaman, nempatkeun blok handapeun dahi anjeun!

Tahan pose ieu 30-60 detik. Pikeun kaluar, lalaunan nurunkeun suku anjeun kana mat, teras pencét deui kana Pose Anak.

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

PS Mun anjeun nyaman jeung variasi pose ieu, mangga tag kami kalawan gambar anjeun dina Instagram!

Teras INTRO tangtangan Oktober 2023

Poé
jam
menit
detik

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Naha anjeun parantos nyobian Bakasana atanapi variasi anu langkung maju sapertos Flying Crane sateuacana? Sok émut, bageur!

September 2023: Santosha (Contentment) – Eka Pada Raja Kapotasana (One Legged King Pigeon)

Wilujeng 12 Séptémber 2023 – Eka Pada Raja Kapotasana (One Legged King Pigeon)

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras kalawan kadua ti Niyamas - Santosha atawa Kasugemaan. Kusabab kami di tengah September a asana Tangtangan, kami nampilkeun Asana anyar anu ngagambarkeun unggal Yoga Sutra! Eka Pada Raja Kapotasana (EH-kah PAH-duh RAH-juh kah-po-TAH-sa-nuh) atawa One Legged King Pigeon pose pilihan kuring ngawakilan Santosha. Pose ieu, khususna sareng lipatan ka hareup, sok mawa kuring ka tempat anu émut dina prakték Asana kuring, sareng iraha waé kuring latihan, kuring ngan ukur hoyong nongkrong dina pose ieu!

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asana sapopoé pikeun Séptémber! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. keur Santosha Dinten ayeuna, kuring nyarankeun alignment-fokus Kelas Iyengar.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun salah sahiji karesep kuring - Fleksibilitas Perantara, anu kalebet duanana variasi pose ieu.

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan poé ieu nyaéta pikeun nyobaan Pose Raja Japati Hiji Suku pikeun Poé Santosha! Pose ieu mangrupikeun paporit diantara sadaya tingkatan Yogis, sareng mangrupikeun pembuka hip pasip anu saé.

Upami anjeun langkung resep latihan luar-mat pikeun Santosha Day - set atanapi pariksa-in dina kabiasaan sapopoé bermakna!

Eka Pada Raja Kapotasana – One Legged King Pigeon Pose

Eka Pada Raja Kapotasana - One Legged King Pigeon Pose - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung batu.
Eka Pada Raja Kapotasana – One Legged King Pigeon Pose

Mimitian dina Table Top. Urang mimitian ku leg Kénca maju. Bawa dengkul kénca anjeun ka hareup, sarta nempatkeun eta gigireun jero leungeun kénca anjeun. Manjangkeun suku kénca anjeun lempeng deui anjeun nurunkeun hips anjeun, pastikeun anjeun tetep luhureun suku anjeun dina mat jeung hips ngarah ka hareup. Pencét leungeun anjeun kana mat jeung gulung taktak anjeun deui, puffing kaluar dada anjeun pikeun datang kana versi baku tina pasang aksi ieu.

Sanggeus atawa dua napas, Anjeun meureun hoyong lalaunan leumpang leungeun Anjeun ka hareup pikeun beristirahat awak luhur ngaliwatan leg hareup anjeun dina melu ka hareup. Anjeun tiasa ngajaga leg hareup anjeun paralel ka hareup mat anjeun pikeun deepen manteng. Tarik napas jero kana beuteung anjeun (sugan coba Vilona Pranayama) jeung tahan pose ieu sahenteuna 30-60 detik. Pikeun kaluar, angkat diri deui kana leungeun anjeun upami anjeun dina lipatan ka hareup, lenturkeun kana jempol tonggong anjeun, sareng angkat deui kana Anjing ka handap or Tabletop. Pastikeun pikeun ngulang dina sisi séjén.

Eka Pada Raja Kapotasana - One Legged King Pigeon Pose - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung batu.
Eka Pada Raja Kapotasana – One Legged King Pigeon with Forward Fold

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

PS Mun anjeun nyaman jeung variasi pose ieu, mangga tag kami kalawan gambar anjeun dina Instagram!

Kéngingkeun Aplikasi Yogi Daily - Kéngingkeun aksés gancang
prakték dinten ieu sareng panginget pop-up poean!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Dupi anjeun nyobian salah sahiji versi pose ieu sateuacan? Sok émut, bageur!

Séptémber 2023: Saucha (Purity) – Ardha Bhekasana (Pose Satengah Bangkong)

Wilujeng 11 Séptémber 2023- Ardha Bhekasana (Pose Kodok)

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras kalawan kahiji tina Niyamas - Saucha atanapi Purity. Kusabab kami di tengah September a asana Tangtangan, kami nampilkeun Asana anyar anu ngagambarkeun unggal Yoga Sutra! Ardha Bhekasana (ARD-ha bhe-KA-sah-nuh) mangrupikeun pilihan kuring pikeun ngawakilan Saucha, sabab pose ieu sok ngingetkeun kuring pikeun nyisir lawon!

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asana sapopoé pikeun Séptémber! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. keur Saucha Dinten ayeuna, abdi nyarankeun hipu Yin atanapi kelas réstoratif nu dipikaresep bakal fitur pose nyimpang.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun salah sahiji karesep kuring - Twist and Align, anu kalebet seueur pose twisting!

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta pikeun nyobaan Asana Satengah Bangkong pikeun Poé Saucha! Anjeun bakal aya bewara yén ieu téh versi floor tapi backbend pisan sarupa Natajarasana atawa Raja Penari Pose ti kamari! Sok latihan ieu asana dina dua sisi!

Upami anjeun langkung resep latihan luar-mat pikeun Poé Saucha - ngalaksanakeun sababaraha perawatan diri anu bersih!

Ardha Bhekasana - Half Frog Pose

Ardha Bhekasana - Satengah Bangkong Pose - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung taringgul
Ardha Bhekasana - Half Frog Pose

Mimitian nempatkeun beungeut-handap dina mat anjeun dina Reverse Corpse Pose. Urang bakal ngalakukeun di sisi katuhu heula. Prop diri anjeun kalawan leungeun kénca anjeun, tetep siku anjeun handapeun taktak anjeun. Gempur pikeun ngabengkokkeun suku katuhu anjeun ka handap anjeun, sarta ambekan anjeun ngahontal deui ku leungeun katuhu anjeun nyekel luhureun atawa luar suku katuhu anjeun. Tetep siku anjeun ngarah lempeng ka luhur jeung deui, sarta ulah ngantep taktak anjeun ambruk. Manjangkeun tulang tonggong anjeun dina inhales, sarta pencét suku anjeun sarta leg salajengna nuju lantai on exhales. Tahan pikeun 30 detik sarta leupaskeun deui ka Reverse Mayat.

Pastikeun pikeun ngulang dina dua sisi! Upami anjeun teu nyaman sareng Asana ieu, panginten cobian versi lengkep tina pose anu canggih!

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Pariksa kami Top 5 daptar Top
TOP 5 Alat Yoga sareng Mats Yoga!

Abdi bakal nyarankeun bantal dipan, atanapi panginten a simbut dilipat pikeun rojongan handapeun awak jeung tulang rusuk.

Top 5 Yoga Equipment pikeun Newbies

Top 5 Yoga Mats


Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Dupi anjeun nyobian pose ieu atanapi ekspresi pinuh na sateuacan? Sok émut, bageur!

Séptémber 2023: Aparigraha (Non-Attachment) – Natarajasana (Pose Penari Raja)

Wilujeng 10 Séptémber 2023 – Natarajasana (Pose Penari Raja)

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras jeung wawakil Asana kalawan kalima jeung panungtungan sahiji yamas - - Aparigraha atanapi Non-Attachment.

Raja Penari atawa Natarajasana (NAH-tah-ra-JAH-sa-nuh) pilihan kuring pikeun ngawakilan Aparigraha, sabab ieu mangrupa kasaimbangan pisan nangtang jeung tikungan deui. Anjeun oge kamungkinan bakal ragrag leuwih sababaraha kali, jadi ngarasakeun sababaraha laughs dipake dina Asana ieu! Nyatana, kuring sering dianggo ngan ukur versi pemula tina pose ieu, sareng henteu sering sumping kana versi lengkep. Ieu mangrupikeun Asana canggih anu populér pikeun Instagram, sareng kuring resep ningali perjalanan Yogis anu sanés kalayan pose ieu! PS Pariksa mitologi tukangeun pose ieu!

Natarajasana - Raja Penari Pose - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung taringgul
Natarajasana - Raja Penari Pose

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asanas sapopoé pikeun Séptémber! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. Pikeun Poé Aparigraha ayeuna, kuring nyarankeun pasip Yin atanapi kelas réstoratif, atawa runtuyan kasaimbangan-fokus.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring jeung dipaké di wewengkon tanpa Wifi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun salah sahiji karesep kuring - Pemula AM (20 Menit), anu kalebet versi pemula tina pose ieu! Kuring ngaropea jeung versi leuwih maju tina penah kaasup plank sisi pinuh, standar sudut samping nambahan, sarta nurunkeun lalaunan ti plank ka Chaturanga Dandasana / Yoga Push-Up… Kuring masih ngerjakeun kakuatan leungeun pikeun ngalakukeun vérsi panengah kelas ieu!

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta nyobian Pose Penari Raja pikeun Poé Aparigraha! Ieu mangrupikeun pose anu nangtang pikeun sadaya tingkat Yogis. Pastikeun pikeun ngasupkeun Aparigraha, sarta ngan latihan tanpa ekspektasi, tur tingal kumaha anjeun tiasa kamajuan jeung pose lalampahan ieu. Inget - latihan teu kasampurnaan! Urang bakal ngobrol ngeunaan variasi pose ieu nalika anjeun maju ayeuna! Mimitian dina Tadasana - Gunung Pose.

Upami anjeun langkung resep latihan luar-mat pikeun Poé Aparigraha - nyieun daptar syukur!

Natarajasana - Raja Penari Pose

Natarajasana - Pose Penari Raja Pemula - pose yoga gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung batu
Natarajasana - Pose Penari Raja (Pemula)

Suku jeung Suku - Mimitian dina Tadasana - Gunung Pose. Cakar toes anjeun kana mat rada pikeun ngajaga arches anjeun ti ragrag kana mat. Sugan tetep hiji ngalipet slight dina tuur, Salawasna pastikeun Anjeun ulah hyper-manjangan atawa ngonci tuur Anjeun. Urang bakal nedunan kalawan leg katuhu munggaran - jadi mindahkeun sakabéh beurat kana leg kénca anjeun. Lamun anjeun geus siap, lalaunan ngabengkokkeun suku katuhu anjeun deui. Cekel ka jero suku katuhu anjeun ku leungeun katuhu anjeun, pikeun ngamimitian muka dada anjeun.

hips - Pastikeun hips anjeun tetep ngarah ka hareup, teu muka ka gigir.

watak teu jeung anggahotana - Perhatikeun kandang iga anjeun dina pose gunung. Lamun perhatikeun handap kandang iga nempel kaluar, tarik deui asup jeung ka handap pikeun ngabenerkeun sikep anjeun. Salajengna bewara taktak anjeun. Coba gently gulung taktak anjeun deui ka handap, jauh ti Ceuli anjeun. Perhatikeun kumaha ieu ngabantuan dada anjeun muka. Pastikeun anjeun tetep awak anjeun dina garis kalawan sésana awak anjeun, ulah jut iga anjeun ka hareup.

Sirah na beuheung - Pariksa dimana ceuli anjeun dibandingkeun sareng taktak anjeun. Kalolobaan urang tetep sirah urang rada maju. Upami anjeun perhatikeun yén anjeun ngalakukeun ieu, témpél gado anjeun rada teras pencét deui gently pikeun ngajajarkeun beuheung sareng ceuli anjeun sareng taktak anjeun. Neuteup ka hareup dina hiji titik unmoving tunggal pikeun mantuan kasaimbangan.

panangan – Cekel jero suku katuhu anjeun ku leungeun katuhu anjeun, pikeun ngamimitian muka dada anjeun. Angkat panangan kénca anjeun lempeng ka luhur, dugi kana pose pemula di luhur.

Pikeun pindah kana pasang aksi, gempur jeung condong ka hareup rada, raising leg katuhu anjeun sarta nurunkeun panangan kénca anjeun tetep saimbang. Anjeun bisa datang sajauh maju sakumaha anjeun nyaman, tapi coba mun ngan condong sajauh ka hareup kalawan panangan anjeun sakumaha diperlukeun pikeun offset ngangkat leg anjeun. Antukna, anjeun tiasa nyandak suku anjeun ku dua leungeun di tukangeun sirah anjeun, tapi ekspresi pose ieu butuh kasaimbangan master sareng kalenturan.

Pikeun kaluar tina salah sahiji variasi pose ieu, mimitina lalaunan nurunkeun handap ka posisi awal, teras leupaskeun jeung lalaunan nurunkeun suku anjeun deui ka handap ka taneuh dina hiji exhale. Pastikeun ngulang Asana ieu dina dua sisi, sareng perhatikeun naon waé bédana kasaimbangan sareng kalenturan antara sisi tanpa pertimbangan!

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

PS Mun anjeun nyaman jeung variasi pose ieu, mangga tag kami kalawan gambar anjeun dina Instagram!

Tuturkeun kami dina Instagram - aksés gampang kana prakték positip sapopoé
Ditambah poto panginget poéan kadua / édit Dina INSTAGRAM Ngan
(Pos ka-2 Insta ayeuna direureuhkeun)

@dailyyogi.world
tag kami sareng poto Asana anjeun!
aktipkeun bewara pikeun panginget pop-up!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Dimana anjeun dina perjalanan anjeun kalayan pose anu nangtang ieu? Sok émut, bageur!

Séptémber 2023: Brahmacharya (Moderasi) – Ustrasana (Pose Onta)

Wilujeng 9 Séptémber 2023 - Ustrasana (Pose Onta)

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras jeung wawakil Asana kalawan kaopat tina yamas - Brahmacharya atanapi Moderation jeung Ustrasana atawa Pose Onta.

Kusabab urang aya di tengah hiji asana-set fokus prakték pikeun September, urang featuring anyar asana anu ngawakilan masing-masing Yoga Sutras! Ustrasana sareng Ardha Ustrasana (ARD-huh oos-TRAH-sa-nuh) mangrupikeun pilihan kuring pikeun ngawakilan Brahmacharya, Kusabab pose ieu merlukeun moderation - anjeun kudu gently lean deui ulah straining pikeun nyegah tatu! Ieu mangrupikeun pose anu saé pikeun ngawaskeun perjalanan yoga anjeun Asana, sabab anjeun bakal datang salajengna jeung leuwih kana backbends anjeun ningkatkeun kalenturan Anjeun. Sabenerna mah leuwih resep Ardha Ustrasana, atawa versi satengahna, kalawan a mudra!

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah poean asana latihan tantangan pikeun September! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. Ku kituna, pikeun Poé Brahmacharya kiwari, abdi nyarankeun a Yoga panas kelas, nu bakal ngawengku pasang aksi ieu.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring jeung dipaké di wewengkon tanpa Wifi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun salah sahiji karesep kuring - Kalenturan Pemula (30 Menit), anu kalebet Ustrasana!

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta nyobian Satengah Onta sareng / atanapi Pose Onta pikeun Poé Brahmacharya! Ieu mangrupikeun pose puncak anu umum anu anjeun kedah laksanakeun saatos pemanasan, di tengah dugi ka tungtung sési anjeun. Ieu hiji pasang aksi panengah nu kudu salawasna dituturkeun ku counter-pose kayaning Sasangasana (Pose Kelinci) or Balasana (Pose Anak).

Upami anjeun langkung resep latihan luar-mat pikeun Poé Brahmacharya - coba detox digital!

Ustrasana – Pose Onta

Ustrasana - Onta Pose - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung taringgul
Ustrasana – Pose Onta

Mimitian diuk dina suku anjeun dina posisi kneeling nyaman. Dina hiji inhale, naek kana tuur anjeun, tetep suku anjeun ngeunaan hip-jarak eta jeung suku anjeun ngarah lempeng. Teundeun palem anjeun dina hips anjeun, ku ramo anjeun ngarah ka hareup jeung elbows nunjuk ka tukang. Gempur, pencét hips anjeun ka hareup bari anjeun gulung taktak anjeun deui tur angkat dada anjeun, mun datang kana backend slight kalawan leungeun anjeun ngarojong handap deui anjeun. Anjeun deepen backend nu, Anjeun bisa ngahontal hiji leungeun deui dina hiji waktu nahan heels Anjeun.

Yogis pemula meureun hoyong asup kana Ardha Ustrasana - Satengah Onta Pose sapertos gambar di handap ieu. Ngahontal ngan hiji leungeun deui, sarta ngahontal leungeun séjén lempeng ka luhur. Kuring resep noél ramo munggaran kuring kana jempol kuring dina Mudra. Upami anjeun ngalaman masalah ngahontal keuneung anjeun, anjeun ogé tiasa angkat kana jari kaki anjeun pikeun ngirangan jarak anu anjeun kedah angkat!

Tungtungna, pikeun kaluar tina pose ieu, inhale teras nahan leungeun anjeun dina tonggong handap anjeun, balik deui kana tuur anjeun, lajeng diuk deui dina heels anjeun. Inget pikeun salawasna nuturkeun pose ieu kalawan Sasangasana (Pose Kelinci) or Balasana (Pose Anak)

Ardha Ustrasana - Satengah Onta Pose - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung taringgul
Ardha Ustrasana - Half Camel Pose

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

PS Mun anjeun nyaman jeung variasi pose ieu, mangga tag kami kalawan gambar anjeun dina Instagram!

Hoyong Ningali langkung seueur sapertos kieu?

Tuturkeun DailyYogi on Pinterest!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Naha anjeun parantos nyobian duanana versi Camel Pose sateuacanna? Naha anjeun resep Mudra anu béda sareng pose ieu? Sok émut, bageur!

Séptémber 2023: Asteya (Non-Stealing) – Sasangasana (Pose Kelenci)

Wilujeng 8 Séptémber 2023 - Sasangasana (Pose Kelinci)

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras kalawan katilu tina yamas - Asteya atanapi Non-maling. Kusabab kami di tengah poean September asana Tangtangan, kami nampilkeun Asana anyar anu ngagambarkeun unggal Yoga Sutra! Sasangasana (SAH–sahn-GAH-sa-nuh) atanapi Rabbit Pose mangrupikeun pilihan kuring pikeun ngawakilan Asteya sabab ieu mangrupikeun pose inversi sedeng dimana anjeun kedah mendakan kasaimbangan anu pas pikeun diri anjeun, sareng salah sahiji cara pikeun ngalaksanakeun Asteya nyaéta mariksa sareng ngajaga kasaimbangan dina. hubungan urang, mastikeun pikeun ngarojong jalma anu ngarojong kami.

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah poean asana-set fokus prakték pikeun September! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. Pikeun Poé Asteya kiwari, abdi nyarankeun lemah lembut Yin atanapi kelas réstoratif.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun salah sahiji karesep kuring - Kasaimbangan Pertengahan (30 Menit).

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan poé ieu nyaéta nyobaan Sasangasana/Pose Kelenci pikeun Poé Asteya! Ieu mangrupikeun pose pemula anu saé pikeun tegangan beuheung sareng taktak, tapi anjeun kedah ati-ati ngan ukur angkat kana pose ieu nalika anjeun teu nyaman.

Upami anjeun langkung resep latihan luar-mat pikeun Poé Asteya - ngalakukeun kalakuan acak tina generosity!

Sasangasana – Rabbit Pose

Sasangasana - Rabbit Pose - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung batu
Sasangasana – Rabbit Pose

Mimitian dina posisi kneeling nyaman. Lean rada ka hareup, gulung deui saloba mungkin, sarta nempatkeun sirah anjeun ka handap dina mat di hareup tuur anjeun. Cekel deui suku anjeun ku leungeun anjeun, dina hiji inhale, angkat hips anjeun sarta lean maju rolling onto luhureun sirah anjeun. Tahan pikeun 30-60 detik, sarta leupaskeun deui ka posisi kneeling.

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

PS Mun anjeun nyaman jeung variasi pose ieu, mangga tag kami kalawan gambar anjeun dina Instagram!

Kéngingkeun Praktek Positif Yogi Dinten ayeuna dina koropak anjeun - Ngadaptar daptar email kami!

Meunang aksés gampang kana sesa ngarecahna pose dina séri ieu dina koropak anjeun

Ngolah…
Suksés! Anjeun dina daptar.

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Naha anjeun parantos nyobian salah sahiji versi Sasangasana / Rabbit Pose sateuacanna? Sok émut, bageur!