Séptémber 2023: Usum Libra - Tolasana (Pose Timbangan)

Happy September 20, 2023 – Libra Season – Tolasana (Scales Pose)

Wilujeng enjing Yogis! Wilujeng gugur! Kiwari henteu ngan ukur Equinox ragrag, tapi ogé mimiti Usum Libra - Wilujeung tepang taun Libra Yogis! Urang bakal nutupan hiji asana dinten ieu diideuan ku Libra – Tolasana (toe-LAH-sa-nuh) or Scales Pose. This is one of the few arm balances and advanced poses I can do! I had to try to channel my Libra friend with that smile, which was quite difficult in this challenging Asana.

wungu jeung bodas libra simbol astrologi zodiak

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta nyobian Tolasana atanapi Timbangan Pose anu diideuan ku mimiti Libra Season! Ekspresi pinuh ku satengah handap pose ieu ti Padmasana atanapi Lotus Pose, but there are variations for both the Lotus Legs and full Arm Balance to make accessible for beginner Yogis. This Asana is a great workout for the arms and core!

Tolasana - Timbangan Pose

Tolasana - timbangan pasang aksi - yoga pasang aksi gadis cerah poé yoga di pantai
Tolasana - Timbangan Pose

Mimitian dina boh Padmasana atanapi Lotus Pose, atawa meuntas suku anjeun sarta mawa hiji suku dina luhureun pingping sabalikna datang kana Half Lotus. Upami teu aya pose anu teu nyaman, tetep dina posisi cross-legged anu nyaman.

Teundeun leungeun Anjeun dina mat, palem ka handap jeung ramo tengah ngarah lempeng ka sisi jeung ramo sumebar. Gempur teras pencét kana mat nganggo panangan anjeun, nalika anjeun ngontrak inti anjeun sareng angkat suku anjeun sareng korsi tina mat. Lamun anjeun teu bisa ngangkat sakabéh korsi anjeun kaluar lantai, asup kana Half Lotus sarta angkat hips anjeun kaluar taneuh, maké suku anjeun séjén dina mat pikeun stabilitas. Tahan pikeun sababaraha breaths lamun bisa, jeung lalaunan nurunkeun deui ka mat on hiji exhale. Pastikeun flip suku anjeun sarta latihan dina dua sisi!

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Tuturkeun kami dina Instagram - aksés gampang kana prakték positip sapopoé
Ditambah poto panginget poéan kadua / édit Dina INSTAGRAM Ngan
(Pos ka-2 Insta ayeuna direureuhkeun)

@dailyyogi.world
tag kami sareng poto Asana anjeun!
aktipkeun bewara pikeun panginget pop-up!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng wartosan kami kumaha pose Scales pikeun anjeun! Naha anjeun nyobian Lotus Legs pinuh? Naha anjeun tiasa angkat korsi anjeun tina mat? Naha anjeun hoyong bagikeun hiji asana inspirasi pikeun pose tanda anjeun? Sok émut, bageur!

Séptémber 2023: Tapas (Disiplin) – Bakasana (Pose Gagak)

Wilujeng 13 Séptémber 2023 - Bakasana (Pose Gagak)

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras jeung wawakil Asana kalawan katilu tina Niyamas - Tapas atanapi Disiplin jeung Bakasana.

Kusabab kami aya di tengah-tengah tantangan Asana Séptémber, kami nampilkeun Asana énggal anu ngagambarkeun unggal Yoga Sutra! Bakasana (Bah-KAH-sa-nuh) atawa pose Gagak pilihan kuring pikeun ngawakilan Tapas. Ieu mangrupikeun pose anu nangtang, sareng latihan anu saé nalika dilaksanakeun kanggo waktos anu berkepanjangan. Ieu oge salah sahiji balances panangan munggaran Kuring geus dipake dina. Hatur nuhun ka Yogi unggulan kami Nick pikeun duanana démo na Gagak Pose na tips na pikeun beginners!

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asana sapopoé pikeun Séptémber! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. Pikeun Poé Tapas kiwari, abdi nyarankeun vigorous Kakuatan Yoga kelas.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun Hip Hop Vinyasa anyar.

Unggal dinten Tapas, urang mariksa kamajuan urang kalayan kabiasaan sapopoé anu parantos diatur pikeun diri urang sorangan. Biasana peryogi 30 Dinten pikeun nyetél kabiasaan énggal (éta naha kuring resep ieu 30 poé tantangan!) jadi lamun geus tetep nepi kana kabiasaan sapopoé Anjeun kamungkinan geus hasil ngawangun kabiasaan anyar! Wilujeung tepang.. sugan tos waktosna kanggo nambihan kabiasaan sadidinten anu anyar dina rutinitas!! Upami anjeun teu acan tetep, pariksa naha anjeun henteu, sareng pertimbangkeun upami anjeun hoyong tetep tujuan ieu atanapi nyetél anu énggal. Evaluate nu panginget jeung / atawa ganjaran anjeun disetel pikeun diri, jeung sugan ngaropea sistem ieu guna mastikeun kasuksésan Anjeun! Yoga mangrupikeun prakték, sareng suksés ngarobih kabiasaan urang nyaéta ngeunaan konsistensi, ku kituna urang bakal tetep mariksa tujuan urang dina Tapas Days.

Sakumaha didadarkeun di urang dina poean asana Tantangan, anu ku kuring diturutan ku ngagem baju latihan ka ranjang sareng latihan heula isuk-isuk. Kuring ogé boga kabiasaan sapopoé practicing Perancis atawa Spanyol kalawan Duolingo… Kuring cukup gumbira jeung diri kuring dina jalan dua taun latihan!

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta nyobian Pose Gagak pikeun Poé Tapas! Pose ieu nangtang, tapi mangrupikeun salah sahiji Balances Arm munggaran anu seueur Yogis (kaasup kuring sorangan) hoyong nambihan kana praktékna.

Upami anjeun langkung resep latihan luar-mat pikeun Poé Tapas - nyetél atanapi pariksa-in kana kabiasaan sapopoé anu bermakna!

Bakasana - Gagak Pose

Bakasana - Gagak Pose - yoga pose yoga guy ngagem abu sareng hideung hideung ngalakukeun yoga di luar di buruan jukut
Bakasana - Gagak Pose

Mimitian linggih dina heels anjeun dina posisi kneeling. Pindah kana squat lega di Malasana kalawan suku rada lega ti taktak anjeun.

Bawa awak anjeun ka hareup antara tuur anjeun sarta nempatkeun palem anjeun dina mat rada lega ti rubak taktak jeung ramo sumebar lega. Anjeun tiasa ngajaga leungeun anjeun lempeng pikeun versi tradisional tina pose ieu, atanapi ngabengkokkeun siku anjeun pikeun ngadamel rak upami langkung gampang. Bawa tuur anjeun deukeut leungeun anjeun sarta angkat hips anjeun, datang onto toes Anjeun.

Lalaunan condong ka hareup anjeun kalibet inti anjeun, sahingga suku anjeun angkat tina lantai. Reureuh di dieu lamun anjeun nyaman. Atawa, mun datang kana ekspresi pinuh ku pasang aksi, coba mawa tuur anjeun ka kelek anjeun nalika anjeun tarik heels anjeun nepi ka arah korsi anjeun sarta buleud tulang tonggong anjeun.

PS lamun hariwang ngeunaan raray-penanaman, nempatkeun blok handapeun dahi anjeun!

Tahan pose ieu 30-60 detik. Pikeun kaluar, lalaunan nurunkeun suku anjeun kana mat, teras pencét deui kana Pose Anak.

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

PS Mun anjeun nyaman jeung variasi pose ieu, mangga tag kami kalawan gambar anjeun dina Instagram!

Teras INTRO tangtangan Oktober 2023

Poé
jam
menit
detik

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Naha anjeun parantos nyobian Bakasana atanapi variasi anu langkung maju sapertos Flying Crane sateuacana? Sok émut, bageur!

Asana Agustus 2023: Tapas (Disiplin) – Utkatasana (Pose Kuat / Kursi)

Wilujeng Asana 14 Agustus 2023 – Tapas (Disiplin) – Pose Kuat / Kursi

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras jeung wawakil Asana kalawan katilu tina Niyamas - Tapas atanapi Disiplin jeung Utkatasana.

Kusabab kami aya di tengah-tengah tantangan Asana Agustus, kami nampilkeun Asana anyar anu ngagambarkeun unggal Yoga Sutra! Utkatasana (oot-kah-TA-sa-nuh) atanapi Pose Kursi mangrupikeun pilihan kuring pikeun ngawakilan Tapas. Ieu mangrupikeun pose anu nangtang, sareng latihan anu saé nalika dilaksanakeun kanggo waktos anu berkepanjangan. Tarjamahan literal tina basa Sanskerta nyaéta Pose Kuat atanapi Intense. Upami anjeun nahan Asana ieu sakedap, kuring yakin anjeun bakal ngarasa naha pose ieu dingaranan "Intense"!

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asana sapopoé pikeun April! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. Pikeun Poé Tapas kiwari, abdi nyarankeun vigorous Kakuatan Yoga kelas.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun Hip Hop Vinyasa anyar.

Unggal dinten Tapas, urang mariksa kamajuan urang kalayan kabiasaan sapopoé anu parantos diatur pikeun diri urang sorangan. Biasana peryogi 30 Dinten pikeun nyetél kabiasaan énggal (éta naha kuring resep ieu 30 poé tantangan!) jadi lamun geus tetep nepi kana kabiasaan sapopoé Anjeun kamungkinan geus hasil ngawangun kabiasaan anyar! Wilujeung tepang.. sugan tos waktosna kanggo nambihan kabiasaan sadidinten anu anyar dina rutinitas!! Upami anjeun teu acan tetep, pariksa naha anjeun henteu, sareng pertimbangkeun upami anjeun hoyong tetep tujuan ieu atanapi nyetél anu énggal. Evaluate nu REMinders jeung / atawa ganjaran anjeun disetel pikeun diri, jeung sugan ngaropea sistem ieu guna mastikeun kasuksésan Anjeun! Yoga mangrupikeun prakték, sareng suksés ngarobih kabiasaan urang nyaéta ngeunaan konsistensi, ku kituna urang bakal tetep mariksa tujuan urang dina Tapas Days.

Sakumaha anu disebatkeun kami dina Tantangan Asana sapopoé, anu ku kuring tetep ku ngagem baju latihan pikeun ranjang sareng latihan heula isuk-isuk. Kuring ogé boga kabiasaan sapopoé practicing Perancis atawa Spanyol kalawan Duolingo… Kuring bagja pisan ku sorangan nembé ngalangkungan 200 Day Streak! Abdi sono kirang ti 20 dinten dina sadaya taun 2020, tapi ngan ukur aya anu diganjar ngeunaan paningkatan jumlah dinten berturut-turut. Sareng, anu terakhir, tangtangan Asana poean ieu parantos ngabantosan kuring dina jalan anu leres pikeun ngahontal tujuan anu sanés - pencét sadaya tilu cincin dina Apple Watch kuring.

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta nyobian Pose Kursi pikeun Poé Tapas! Pose ieu umum dina sagala gaya sareng tingkatan Yoga. Éta mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun backbends pikeun manteng pingping sareng tonggong, sareng mangrupikeun latihan anu saé pikeun suku sareng glutes nalika dilaksanakeun 30-60 detik!

Pikeun prakték kaluar-mat pikeun Poé Tapas - nyetél atanapi pariksa-in kana kabiasaan sapopoé anu bermakna!

Utkatasana - Kursi atanapi Pose Kuat

Utkatasana - korsi kuat pasang aksi - yoga pasang aksi gadis cerah poé yoga di pantai
Utkatasana - Pose Kursi

Mimitian nangtung Tadasana / Gunung Pose. Misahkeun suku anjeun pikeun ngeunaan hip-jarak eta.

Inhale tur angkat leungeun anjeun luhureun sirah anjeun, palem nyanghareup ka jero, sarta diuk hips anjeun deui sakumaha lamun keur diuk deui dina korsi. Tetep taktak anjeun ka handap tur balik lempeng, sarta coba mun meunang thighs anjeun sacaket mungkin sajajar jeung taneuh. Éta leuwih penting pikeun boga deui lempeng ti "diuk" handap kana korsi Anjeun. Tingali di antara leungeun Anjeun upami nyaman.

Tarik napas jero kana beuteung anjeun (sugan coba Vilona Pranayama) jeung tahan pose ieu sahenteuna 3-5 breaths pinuh. Kuring nganjurkeun maén kalawan beurat dina suku anjeun bit ngaliwatan pasang aksi ieu - umumna anjeun kudu tetep sakabéh beurat dina heels Anjeun. Sugan cobian ngangkat toes anjeun rada tina mat! Atawa, mindahkeun beurat anjeun kana bal tina suku anjeun, sarta coba ngangkat keuneung anjeun rada tina mat, Nyiapkeun pikeun variasi leuwih maju tina pose ieu kawas Kagok Pose (a Yoga panas paporit) jeung Nginum Bird Pose. Atawa, coba nempatkeun a Blok antara tuur anjeun pikeun latihan awak handap anu langkung nangtang!

Pikeun kaluar tina Utkatasana, ambekan sareng lempengkeun tuur anjeun deui ka Tadasana / Pose Gunung, teras gempur sareng turunkeun panangan anjeun - anjeun panginten badé maju ka hareup. Uttanasana / Nangtung Maju Melu pikeun kontra pose ieu sanggeus nahan pikeun lila.

Utkatasana - variasi pose korsi kuat - yoga pose gadis cerah poé yoga di pantai
Utkatasana jeung toes diangkat

PS Mun anjeun nyaman jeung variasi pose ieu, mangga tag kami kalawan gambar anjeun dina Instagram!

Hoyong langkung seueur prakték Tapas? Pariksa Panungtun Tapas kami!

panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Teras INTRO tangtangan Oktober 2023

Poé
jam
menit
detik

Langkung seueur pikeun Guru Yoga

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Naha anjeun parantos nyobian Utkatasana atanapi variasi anu langkung maju sateuacanna? Sok émut, bageur!

Meditasi Juni 2023 - Musim Panas Solstice & Kanker: Chatus Pada Pitham Asana (Pose Keuyeup)

Wilujeng 21 Juni 2023 - Usum Solstice & Kanker Usum Panas

Wilujeng enjing Yogis! Dinten ieu mimiti Usum Kanker - Wilujeung tepang taun kangker Yogis! Urang bakal nutupan hiji asana dinten ieu diideuan ku kangker - Pose Keuyeup. Ieu mangrupikeun pembuka dada anu saé sareng kontra-pose pikeun ngagulung ka hareup, tapi anjeun kedah nyingkahan pose ieu upami anjeun ngagaduhan tatu beuheung atanapi taktak. Dinten ieu ogé Usum Panas - Wilujeng usum panas!

simbol astrologi zodiak kanker biru bodas

Bonus tangtangan Semedi Daily

Kami di tengah bonus tangtangan Semedi Daily pikeun Juni! Pikeun dinten anu difokuskeun Astrologi ayeuna, semedi kuring kanggo dinten ieu nyaéta a Semedi Dipandu Visualisasi Celestial. Atanapi cobian latihan Pranayama khusus kalayan napas meditatif bertema Zodiak Simhasana Pranayama - Napas Singa pikeun Leo.

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta nyobian Crab Pose Asanas diideuan ku mimiti Usum Kanker!

Tag @dailyyogi.world sareng Potret Pose Kanker anjeun dina Instagram!

Chatus Pada Pitham Asana – Crab Pose

Chatus Pada Pitham Asana - keuyeup pose sabalikna méja tob - yoga pose awéwé yogi leuweung maké hideung, outdoor yoga di leuweung
Chatus Pada Pitham Asana – Crab Pose

Ekspresi pinuh asana mangrupakeun opener dada hébat, sarta hususna hébat pikeun inti na glutes. Kuring biasana latihan ieu salaku counter pasang aksi sanggeus Navasana atanapi Parahu Pose. Ieu ogé prékursor pikeun maju Urdhva Dhanurasana atanapi Wheel Pose. The Sanskrit pikeun pasang aksi ieu sacara harfiah opat-footed tahta.

Anjeun bakal ngasupkeun pose ieu ku linggih dina mat di Dandasana atanapi Pose Staf lamun anjeun datang ti Navasana atanapi Parahu Pose kalawan leungeun anjeun dina mat. Ngabengkokkeun leungeun anjeun deui jeung nempatkeun leungeun Anjeun korma ka handap dina mat ngan tukangeun hips Anjeun - aranjeunna bisa nyanghareupan maju atawa mundur pikeun Asana ieu, tapi pastikeun pikeun nunjuk ramo ka arah taktak anjeun lamun gawe progression ka Wheel. Pikeun angkat, pencét kana panangan anjeun sareng angkat jarahan anjeun tina taneuh, teras nganggo inti anjeun pikeun ngangkat hips sareng awak anjeun sajajar sareng taneuh. Tahan pikeun 2-6 breaths. Pikeun kaluar, nurunkeun deui anjeun ka mat, teras iklas suku kaluar deui.

Chatus Pada Pitham Asana - keuyeup pose sabalikna méja tob - yoga pose awéwé yogi leuweung maké hideung, outdoor yoga di leuweung
Chatus Pada Pitham Asana – Crab Pose

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Parios kami Top 5 Peralatan Yoga sareng Mats Yoga!

Entong nyorong diri anjeun nyeri dina Perjalanan Yoga anjeun! Seueur Yogis tina sagala tingkatan nangkeup sagala jinis blok jeung prop. Ulah ragu grab a bantal dipan pikeun rojongan tambahan, a Blok pikeun rojongan tambahan atawa mun anjeun teu bisa ngahontal lantai, atawa a tali pikeun panangan-jangkauan tambahan sarta ngungkit.

Top 5 Yoga Equipment pikeun Newbies

Top 5 Yoga Mats


panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng wartosan kami kumaha pose Crab pikeun anjeun! Naha anjeun badé ngabagi inspirasi Asana pikeun pose tanda anjeun? Sok émut, bageur!

Usum Gemini 2023 - Mitra Yoga & Kuil Pose

Wilujeng 20 Méi 2023 - Mitra Yoga & Pose Kuil

Wilujeng enjing Yogis! Challengers urang keur nyokot putus ti Salam Panonpoé ngarecahna pasang aksi pikeun Sitali Pranayama, napas anu tiis urang katutupan dina Summer solstice! Lamun tiis sakumaha anu kasebut di pagunungan Colorado kiwari (urang boga salju keur bulan sejen!) Anjeun meureun hoyong nyobian hiji pemanasan. Pranayama sapertos Nafas Bellows deui ayeuna!

30 poé Challengers

Ngalakukeun tangtangan 30 Dinten kami? Klik di dieu pikeun pos dinten ieu!

Temple Pose - pasangan pemula yoga pose - yoga pose gadis yoga ngagem set yoga hideung ngalakukeun yoga di jero studio yoga pink sareng ungu tiis
Pose kuil

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Dinten ieu mimiti Usum Gemini - Wilujeng Tepang Taun Gemini Yogis! PS Abdi a Gemini (tanda panonpoe) janten ieu anu khusus pikeun kuring! Urang bakal nutupan hiji asana dinten ieu diideuan ku Gemini - Pose Kuil. Inget éta Gemini téh kembar, jadi kuring ogé rék ngenalkeun Yoga Mitra! Asanas pikeun sapasang Yogis rentang ti pose pemula kawas Temple Pose atanapi Lean-On-Me diulas kiwari, nepi ka canggih. Acro Yoga pikeun dua!

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta nyobian Temple Pose Asana (nyalira atanapi sareng réréncangan) atanapi Yoga Mitra diideuan ku mimiti Usum Gemini!

Tag @dailyyogi.world nganggo Potret Pose Kuil anjeun Instagram!

wungu jeung bodas Gemini simbol astrologi zodiak

Pose kuil

ieu asana bisa dipigawé solo – ngalawan tembok pikeun tetep meunang pangaruh 'Lean-On-Me', atawa ku leungeun dina hips. Abdi nyarankeun nyobian solo sareng leungeun dina hips sateuacan nyobian salaku pasangan!

Anjeun bakal ngalebetkeun pose ieu ku nangtung kalayan suku anjeun rada jauh ti jarak hip. Lean ka hareup nepi ka awak anjeun sajajar jeung lantai. Tetep taktak handap sarta balik, sarta tetep hips jeung suku Blok. Tahan pikeun 30-60 detik. Pikeun kaluar solo, tighten inti anjeun sarta nangtung deui.

Upami anjeun ngalaksanakeun sareng pasangan, mimitian ku leungeun dina taktak séwang-séwangan pikeun ngadukung tapi NOT beurat, sareng lalaunan leumpang deui kana pose. Pikeun kaluar salaku pasangan, lengkah bit salajengna deui pikeun nyegah sirah nabrak, sarta datangna kana melu ka hareup.

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Parios kami Top 5 Peralatan Yoga sareng Mats Yoga!

Entong nyorong diri anjeun nyeri dina Perjalanan Yoga anjeun! Seueur Yogis tina sagala tingkatan nangkeup sagala jinis blok jeung prop. Ulah ragu grab a bantal dipan pikeun rojongan tambahan, a Blok pikeun rojongan tambahan atawa mun anjeun teu bisa ngahontal lantai, atawa a tali pikeun panangan-jangkauan tambahan sarta ngungkit.

Top 5 Yoga Equipment pikeun Newbies

Top 5 Yoga Mats


panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng wartosan kami kumaha Temple Pose atanapi Partner Yoga pikeun anjeun! Naha anjeun badé ngabagi inspirasi Asana pikeun pose tanda anjeun? Sok émut, bageur!

Méi 2023 Yoga Tantangan: Asanas (Poses): Sun Salutations - Chaturanga Dandasana & Dandasana

Wilujeng 19 Mei 2023 – Chaturanga Dandasana & Dandasana

Wilujeng enjing Yogis! Salaku urang 30 Poé Tangtangan grup keur dipake dina ngarecahna detil unggal pose dina Surya Namaskar, atanapi Sun Salutations Series, urang bakal marios ieu Asana bareng jeung panyajak urang. Atanapi, upami anjeun resep, anjeun tiasa latihan versi twisted / adina unggal pose salami séri ieu!

30 poé Challengers

Ngalakukeun tangtangan 30 Dinten kami? Klik di dieu pikeun pos dinten ieu!

Salam Panonpoé Asana - Chaturanga Dandasana / Pose Staf Opat Anggota Badan
Twisted/Sister Asana – Dandasana - Pose Staf

Chaturanga Dandasana - pose staf opat anggota awak - pose yoga gadis yoga ngagem set print sprinkle pink ngalakukeun yoga di jero studio yoga pink sareng ungu kalayan pangaruh seni
Chaturanga Dandasana - Pose Staf Opat Anggota Badan

Kawas set Yoga ieu? Pencét di dieu pikeun tautan produk sareng kode diskon!

Dandasana - pose staf nganggo tali - pose yoga awéwé yogi leuweung ngagem hideung, yoga di luar di leuweung
Dandasana - Pose Staf

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta pikeun "balik ka dasar" sareng boh Chaturanga Dandasana / Pose Staf Opat Anggota Badan or Dandasana - Pose Staf. Boh ieu Asana mangrupikeun yayasan anu saé pikeun Latihan Yoga - tingali Chaturanga Dandasana / Pose Staf Opat Anggota Badan pikeun workout leungeun jeung Dandasana - Pose Staf pikeun latihan glute!

Pariksa kami Top 5 Yoga Mats jeung Equipment pikeun Newbies!

Anjeun meureun hoyong nyobian a tali, bantal dipan, simbut, atawa panguatna pikeun mantuan diri betah kana Dandasana anjeun boga hamstrings kedap.

Top 5 Yoga Equipment pikeun Newbies

Top 5 Yoga Mats


panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Kumaha saur anjeun? Latihan Asana sareng yoga mana anu anjeun pilih pikeun latihan ayeuna? Sok émut, bageur!

Asana April 2023: Usum Taurus - Gomukhasana (Pose Beungeut Sapi)

Senang Asana 21 April 2023 - Usum Taurus - Gomukhasana (Pose Wajah Sapi)

Wilujeng enjing Yogis! Kami di mimiti Usum kaurus - Wilujeung tepang taun kaurus Yogis! Urang bakal nutupan anyar asana ayeuna diideuan ku Taurus - Gomukhasana (GO-muh-KAH-sa-nuh) atanapi Pose Beungeut Sapi. Urang ngan nutupan Pose Sapi atawa Bitilasana, tapi kuring ngarasa Cow Face mangrupikeun wakil anu langkung saé pikeun Taurus: Kaurus diparéntah ku Vénus jeung Vénus nyaéta Déwi Cinta Romawi, sareng Gomukhasana mangrupikeun pambuka dada anu langkung jero.

tan jeung bodas taurus simbol astrologi zodiak

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta nyobian Gomukhasana atanapi Pose Beungeut Sapi anu diideuan ku mimiti Usum Taurus! Inget leg mana nu di luhur, sarta panangan sabalikna anjeun diangkat nepi tukangeun sirah anjeun. Sok émut prakna Asana ieu dina dua sisi!

Gomukhasana - Pose Beungeut Sapi

Gomukhasana - pose wajah sapi - pose yoga gadis yoga ngagem set renda pink sareng hideung ngalakukeun yoga di jero studio yoga pink sareng ungu anu tiis
Gomukhasana - Pose Beungeut Sapi

Mimitian dina posisi kneeling nyaman.

Mindahkeun hips anjeun condong ka arah katuhu suku anjeun. Ayun suku kénca anjeun dina luhureun katuhu anjeun, tumpukan tuur anjeun. Pastikeun tulang hip anjeun duanana tetep grounded merata. Paké leungeun Anjeun pikeun nempatkeun suku anjeun comfortably tur merata dina saban gigir.

Bawa panangan katuhu anjeun luhureun sirah anjeun sarta ngabengkokkeun dina siku antara taktak anjeun. Ngahontal panangan kénca anjeun ka tukang sareng ka luhur, sareng cobian ngahontal ramo anjeun. Anjeun bakal peryogi loba mobilitas pikeun nangkep leungeun Anjeun babarengan - mertimbangkeun ngagunakeun a tali pikeun ngerjakeun pose ieu atanapi pikeun taktak sareng dada anu langkung sasar.

Catet hips anjeun, taktak, sareng ceuli sareng pastikeun tonggong anjeun lempeng. Ngambekan jero kana beuteung anjeun sareng tahan 30-60 detik. Inget pikeun latihan dina dua sisi!

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Variasi Gomukhasana - Pose Tali sapatu

Upami Gomukhasana tradisional sesah teuing dina hips atanapi taktak anjeun, cobian variasi anu langkung pasif - Tali sapatu. Sumping kana suku Beungeut Sapi di luhur kalayan tuur ditumpuk. Nyokot inhale jero, sarta salaku gempur anjeun, condong awak luhur anjeun lempeng ka hareup ngaliwatan suku anjeun. Anjeun tiasa leumpang leungeun anjeun lempeng dihareupeun anjeun, atawa nyekel kana unggal suku. Ieu bakal leuwih difokuskeun bukaan hip, sarta mantuan meunang leuwih nyaman jeung posisi awak handap anyar ieu.

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Variasi Gomukhasana - variasi pose tali sapatu raray sapi - gadis yoga pose yoga ngagem set renda pink sareng hideung ngalakukeun yoga di jero studio yoga pink sareng ungu tiis
Variasi Gomukhasana - Tali sapatu

Kawas set yoga ieu? Pencét di dieu pikeun tautan produk sareng kode diskon!

Hoyong pariksa langkung seueur jinis Yoga? Parios Pitunjuk Gaya Asana kami!

panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Tuturkeun kami dina Instagram - aksés gampang kana prakték positip sapopoé
Ditambah poto panginget poéan kadua / édit Dina INSTAGRAM Ngan
(Pos ka-2 Insta ayeuna direureuhkeun)

@dailyyogi.world
tag kami sareng poto Asana anjeun!
aktipkeun bewara pikeun panginget pop-up!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng wartosan kami kumaha Pose Beungeut Sapi pikeun anjeun! Dupi anjeun latihan pose ieu sateuacan? Dupi anjeun nganggo tali? Naha anjeun badé ngabagi inspirasi Asana pikeun pose tanda anjeun? Sok émut, bageur!

Asana April 2023: Tapas (Disiplin) – Utkatasana (Pose Kuat / Kursi)

Wilujeng Asana 15 April 2023 - Tapas (Disiplin) - Pose Kuat / Kursi

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras jeung wawakil Asana kalawan katilu tina Niyamas - Tapas atanapi Disiplin jeung Utkatasana.

Kusabab kami aya di tengah tantangan Asana April, kami nampilkeun Asana anyar anu ngagambarkeun unggal Yoga Sutra! Utkatasana (oot-kah-TA-sa-nuh) atanapi Pose Kursi mangrupikeun pilihan kuring pikeun ngawakilan Tapas. Ieu mangrupikeun pose anu nangtang, sareng latihan anu saé nalika dilaksanakeun kanggo waktos anu berkepanjangan. Tarjamahan literal tina basa Sanskerta nyaéta Pose Kuat atanapi Intense. Upami anjeun nahan Asana ieu salami menit pinuh, kuring yakin anjeun bakal ngaraos naha pose ieu dingaranan "Intense"!

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asana sapopoé pikeun April! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. Pikeun Poé Tapas kiwari, abdi nyarankeun vigorous Kakuatan Yoga kelas.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun Hip Hop Vinyasa anyar.

Unggal dinten Tapas, urang mariksa kamajuan urang kalayan kabiasaan sapopoé anu parantos diatur pikeun diri urang sorangan. Biasana peryogi 30 Dinten pikeun nyetél kabiasaan énggal (éta naha kuring resep ieu 30 poé tantangan!) jadi lamun geus tetep nepi kana kabiasaan sapopoé Anjeun kamungkinan geus hasil ngawangun kabiasaan anyar! Wilujeung tepang.. sugan tos waktosna kanggo nambihan kabiasaan sadidinten anu anyar dina rutinitas!! Upami anjeun teu acan tetep, pariksa naha anjeun henteu, sareng pertimbangkeun upami anjeun hoyong tetep tujuan ieu atanapi nyetél anu énggal. Evaluate nu REMinders jeung / atawa ganjaran anjeun disetel pikeun diri, jeung sugan ngaropea sistem ieu guna mastikeun kasuksésan Anjeun! Yoga mangrupikeun prakték, sareng suksés ngarobih kabiasaan urang nyaéta ngeunaan konsistensi, ku kituna urang bakal tetep mariksa tujuan urang dina Tapas Days.

Sakumaha anu disebatkeun kami dina Tantangan Asana sapopoé, anu ku kuring tetep ku ngagem baju latihan pikeun ranjang sareng latihan heula isuk-isuk. Kuring ogé boga kabiasaan sapopoé practicing Perancis atawa Spanyol kalawan Duolingo… Kuring bagja pisan ku sorangan nembé ngalangkungan 200 Day Streak! Abdi sono kirang ti 20 dinten dina sadaya taun 2020, tapi ngan ukur aya anu diganjar ngeunaan paningkatan jumlah dinten berturut-turut. Sareng, anu terakhir, tangtangan Asana poean ieu parantos ngabantosan kuring dina jalan anu leres pikeun ngahontal tujuan anu sanés - pencét sadaya tilu cincin dina Apple Watch kuring.

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta nyobian Pose Kursi pikeun Poé Tapas! Pose ieu umum dina sagala gaya sareng tingkatan Yoga. Éta mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun backbends pikeun manteng pingping sareng tonggong, sareng mangrupikeun latihan anu saé pikeun suku sareng glutes nalika dilaksanakeun 30-60 detik!

Pikeun prakték kaluar-mat pikeun Poé Tapas - nyetél atanapi pariksa-in kana kabiasaan sapopoé anu bermakna!

Utkatasana - Kursi atanapi Pose Kuat

Utkatasana - korsi kuat pasang aksi - yoga pasang aksi gadis cerah poé yoga di pantai
Utkatasana - Pose Kursi

Mimitian nangtung Tadasana / Gunung Pose. Misahkeun suku anjeun pikeun ngeunaan hip-jarak eta.

Inhale tur angkat leungeun anjeun luhureun sirah anjeun, palem nyanghareup ka jero, sarta diuk hips anjeun deui sakumaha lamun keur diuk deui dina korsi. Tetep taktak anjeun ka handap tur balik lempeng, sarta coba mun meunang thighs anjeun sacaket mungkin sajajar jeung taneuh. Éta leuwih penting pikeun boga deui lempeng ti "diuk" handap kana korsi Anjeun. Tingali di antara leungeun Anjeun upami nyaman.

Tarik napas jero kana beuteung anjeun (sugan coba Vilona Pranayama) jeung tahan pose ieu sahenteuna 3-5 breaths pinuh. Kuring nganjurkeun maén kalawan beurat dina suku anjeun bit ngaliwatan pasang aksi ieu - umumna anjeun kudu tetep sakabéh beurat dina heels Anjeun. Sugan cobian ngangkat toes anjeun rada tina mat! Atawa, mindahkeun beurat anjeun kana bal tina suku anjeun, sarta coba ngangkat keuneung anjeun rada tina mat, Nyiapkeun pikeun variasi leuwih maju tina pose ieu kawas Kagok Pose (a Yoga panas paporit) jeung Nginum Bird Pose. Atawa, coba nempatkeun a Blok antara tuur anjeun pikeun latihan awak handap anu langkung nangtang!

Pikeun kaluar tina Utkatasana, ambekan sareng lempengkeun tuur anjeun deui ka Tadasana / Pose Gunung, teras gempur sareng turunkeun panangan anjeun - anjeun panginten badé maju ka hareup. Uttanasana / Nangtung Maju Melu pikeun kontra pose ieu sanggeus nahan pikeun lila.

Utkatasana - variasi pose korsi kuat - yoga pose gadis cerah poé yoga di pantai
Utkatasana jeung toes diangkat

PS Mun anjeun nyaman jeung variasi pose ieu, mangga tag kami kalawan gambar anjeun dina Instagram!

Hoyong langkung seueur prakték Tapas? Pariksa Panungtun Tapas kami!

panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Teras INTRO tangtangan Oktober 2023

Poé
jam
menit
detik

Langkung seueur pikeun Guru Yoga

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Naha anjeun parantos nyobian Utkatasana atanapi variasi anu langkung maju sateuacanna? Sok émut, bageur!

Pébruari 2023 - Usum Pisces: Matsyasana (Pose Lauk)

Wilujeng 18 Pebruari 2023 - Usum Pisces: Matsyasana (Pose Lauk)

Wilujeng enjing Yogis! Dinten ieu mimiti Usum Pisces - Wilujeng Tepang Taun Pisces Yogis! PS Abdi a Pisces naék janten ieu anu khusus pikeun kuring! Urang bakal nutupan hiji asana dinten ieu diideuan ku Pisces – Matsyasana (maht-SYA-sa-nuh) atawa Fish Pose. Ieu mangrupikeun pembuka dada anu saé sareng kontra-pose pikeun hunching dina méja anjeun, tapi anjeun kedah nyingkahan pose ieu upami anjeun ngagaduhan tatu beuheung atanapi taktak.

PS upami anjeun hoyong ngabéréskeun minggu latihan Pranayama khusus kami kalayan napas bertema Zodiak, cobian Simhasana Pranayama - Napas Singa pikeun Leo.

Matsyasana - lauk pose lotus suku variasi panengah - yoga pose gadis yoga ngagem biru lauk skala naga set ngalakonan yoga di jero studio biru indigo tiis
Matsyasana - Lauk Pose jeung Lotus Suku

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta nyobian Fish Pose Asanas diideuan ku mimiti Usum Pisces!

Tag @dailyyogi.world nganggo Gambar Pose Lauk anjeun Instagram!

simbol astrologi zodiak pisces biru bodas

Matsyasana - Lauk Pose

Matsyasana - variasi pemula pose lauk - gadis yoga pose yoga ngagem set skala naga skala lauk biru ngalakukeun yoga di jero studio biru indigo anu tiis
Matsyasana - Lauk Pose

Ekspresi pinuh Asana mangrupikeun latihan awak pinuh anu saé, sareng khususna pikeun inti. Kuring biasana latihan versi pemula ieu asana salaku counter-pose mun inversions kayaning Dirojong Taktak Stand. Ekspresi pinuh ku pose ieu nyaéta suku anu manjang, sareng sadayana awak dina V anu sami Navasana atanapi Parahu Pose.

Anjeun bakal ngasupkeun pose ieu ku linggih dina mat di Dandasana atanapi Pose Staf kalawan leungeun anjeun dina mat. Lean deui rada, nempatkeun forearms anjeun dina mat handapeun awak anjeun kalawan palem dina mat handapeun hips anjeun. Tetep beurat awak anjeun dina leungeun anjeun, sarta gently lean sirah anjeun deui jeung beristirahat gently on mat pikeun datangna kana pemula Matsyasana sakumaha di luhur. Tahan pikeun 30-60 detik. Pikeun kaluar, gently pencét deui nepi ka diuk dina forearms anjeun, lajeng gulung deui ka handap kana mat.

Nalika anjeun siap, anjeun tiasa ngalempengkeun suku anjeun pikeun datang kana ekspresi pinuh ku pose ieu di handap, atawa melu suku anjeun kana suku lotus sakumaha di luhur pikeun versi panengah hip-bukaan.

PS Kuring geus anyar geus ngarasakeun modifikasi anyar pikeun Matsyasana kalawan Supta Badha Konasana Suku daripada Suku Lotus!

Matsyasana - pose lauk variasi canggih - pose yoga gadis yoga ngagem set skala naga skala lauk biru ngalakukeun yoga di jero studio biru indigo anu tiis
Matsyasana – Lauk Pose – Majeng

Parios kami Top 5 Peralatan Yoga sareng Mats Yoga!

Entong nyorong diri anjeun nyeri dina Perjalanan Yoga anjeun! Seueur Yogis tina sagala tingkatan nangkeup sagala jinis blok jeung prop. Ulah ragu grab a bantal dipan pikeun rojongan tambahan, a Blok pikeun rojongan tambahan atawa mun anjeun teu bisa ngahontal lantai, atawa a tali pikeun panangan-jangkauan tambahan sarta ngungkit.

Top 5 Yoga Equipment pikeun Newbies

Top 5 Yoga Mats


panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Langkung seueur pikeun Guru Yoga

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng wartosan kami kumaha pose Fish pikeun anjeun! Naha anjeun badé ngabagi inspirasi Asana pikeun pose tanda anjeun? Sok émut, bageur!

Januari 2023 30 Poé Tantangan: Poé 20 – Sun Salutations: Chaturanga Dandasana & Dandasana

Wilujeng 21 Januari 2023 - Asana (Poses): Chaturanga Dandasana & Dandasana

Wilujeng enjing Yogis! Salaku urang 30 Poé Tangtangan grup keur dipake dina ngarecahna detil unggal pose dina Surya Namaskar, atanapi Sun Salutations Series, urang bakal marios ieu Asana bareng jeung panyajak urang. Atanapi, upami anjeun resep, anjeun tiasa latihan versi twisted / adina unggal pose salami séri ieu!

30 poé Challengers

Ngalakukeun tangtangan 30 Dinten kami? Klik di dieu pikeun pos dinten ieu!

Chaturanga Dandasana - pose staf opat anggota awak - pose yoga gadis yoga ngagem set print sprinkle pink ngalakukeun yoga di jero studio yoga pink sareng ungu kalayan pangaruh seni
Chaturanga Dandasana - Pose Staf Opat Anggota Badan

Kawas set Yoga ieu? Pencét di dieu pikeun tautan produk sareng kode diskon!

Dandasana - pose staf nganggo tali - pose yoga awéwé yogi leuweung ngagem hideung, yoga di luar di leuweung
Dandasana - Pose Staf

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta pikeun "balik ka dasar" sareng boh Chaturanga Dandasana / Pose Staf Opat Anggota Badan or Dandasana / Pose Staf. Salah sahiji Asanas ieu mangrupikeun yayasan anu hadé pikeun Latihan Yoga - tingali Chaturanga Dandasana / Staf Opat-Limbed Pose pikeun latihan panangan sareng Dandasana - Staf Pose pikeun latihan glute!

Sun Salutations Asana - Chaturanga Dandasana / Pose Staf Opat Anggota Badan
Twisted/Sister Asana – Dandasana - Pose Staf

Pariksa kami Top 5 Yoga Mats jeung Equipment pikeun Newbies!

Anjeun meureun hoyong nyobian a tali, bantal dipan, simbut, atawa panguatna pikeun mantuan diri betah kana Dandasana anjeun boga hamstrings kedap.

Top 5 Yoga Equipment pikeun Newbies

Top 5 Yoga Mats


panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Kumaha saur anjeun? Latihan Asana sareng yoga mana anu anjeun pilih pikeun latihan ayeuna? Sok émut, bageur!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Januari 2023 Tantangan 30 Dinten: Usum Aquarius - Navasana (Pose Parahu)

Wilujeng 20 Januari 2023 - Asana (Pose): Usum Aquarius - Navasana (Pose Parahu)

Wilujeng Minggu Yogis! Challengers urang keur istirahat tina Sun Salutations pose breakdown pikeun Sitali Pranayama, napas cooling kami nutupan dina Summer Solstice! Lamun tiis sakumaha anu kasebut di Colorado kiwari, Anjeun meureun hoyong nyobian warming a Pranayama sapertos Nafas Bellows deui ayeuna!

30 poé Challengers

Ngalakukeun tangtangan 30 Dinten kami? Klik di dieu pikeun pos dinten ieu!

wungu jeung bodas aquarius simbol astrologi zodiak

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Dinten ieu mimiti Usum Aquarius - Wilujeng tepang taun Aquarius Yogis! Urang bakal nutupan hiji asana dinten ieu diideuan ku Aquarius - Navasana (nah-VA-sa-nuh) atanapi Pose Parahu. Émut yén Aquarius nyaéta BEARER cai, tanda hawa sanés tanda cai!

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta nyobian Parahu Pose Asanas anu diideuan ku mimiti Usum Aquarius!

Ardha Navasana - pose satengah parahu - gadis pose yoga ti sisi ngagem kaos ngawarnaan dasi kalayan latar béntang ungu sareng biru anu tiis
Ardha Navasana - Satengah Parahu Pose

Tag @dailyyogi.world sareng Poto Pose Parahu anjeun dina Instagram!

Navasana - Pose Parahu

ieu asana mangrupakeun workout awak pinuh hébat, sarta hususna gede pikeun inti. Kuring latihan Ardha Navasana atanapi Half Boat Pose. Ekspresi pinuh ku pose ieu nyaéta suku anu dipanjangkeun, sareng sadayana awak dina V.

Anjeun bakal ngasupkeun pose ieu ku linggih dina mat di Dandasana atanapi Pose Staf kalawan leungeun anjeun dina mat. Lean deui rada, tighten inti anjeun, sarta angkat sarta ngabengkokkeun tuur anjeun, pikeun asup kana Ardha Navasana sakumaha di luhur. Angkat panangan sareng kénca sajajar sareng lantai. Tetep taktak handap jeung deui. Tahan pikeun 30-60 detik. Pikeun kaluar, nurunkeun suku anjeun deui ka mat. Abdi nyarankeun Pose Keuyeup sanggeus ieu asana mun counter, sarta ngulang dua pose ieu pikeun Yoga Workout!

Nalika anjeun siap, anjeun tiasa ngalempengkeun suku anjeun pikeun datang kana ekspresi pinuh ku pose ieu di handap Paripurna Navasana atanapi Full Boat Pose. Pikeun tantangan leg tambahan, nempatkeun blok atawa buku antara tuur anjeun!

Paripurna Navasana - pose parahu pinuh - gadis pose yoga ti sisi ngagem hideung kalayan latar lampu biru anu tiis sareng pangaruh seni paburencay
Paripurna Navasana - Pose Parahu Pinuh

Parios kami Top 5 Peralatan Yoga sareng Mats Yoga!

Entong nyorong diri anjeun nyeri dina Perjalanan Yoga anjeun! Seueur Yogis tina sagala tingkatan nangkeup sagala jinis blok jeung prop. Ulah ragu grab a bantal dipan pikeun rojongan tambahan, a Blok pikeun rojongan tambahan atawa mun anjeun teu bisa ngahontal lantai, atawa a tali pikeun panangan-jangkauan tambahan sarta ngungkit.

Top 5 Yoga Equipment pikeun Newbies

Top 5 Yoga Mats


panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Langkung seueur pikeun Guru Yoga

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng wartosan kami kumaha pose Parahu pikeun anjeun! Naha anjeun badé ngabagi inspirasi Asana pikeun pose tanda anjeun? Sok émut, bageur!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Nopémber 2022 Tantangan: Asanas (Poses) - Chaturanga Dandasana & Dandasana

Ngalakukeun tangtangan 30 Dinten kami? Klik di dieu pikeun pos dinten ieu!

Wilujeng Jumaah Yogis! Salaku urang 30 Poé Tangtangan grup keur dipake dina ngarecahna detil unggal pose dina Surya Namaskar, atanapi Sun Salutations Series, urang bakal marios ieu Asana bareng jeung panyajak urang. Atanapi, upami anjeun resep, anjeun tiasa latihan versi twisted / adina unggal pose salami séri ieu!

Salam Panonpoé asana - Chaturanga Dandasana / Pose Staf Opat Anggota Badan
Pulas / Adina asana - Dandasana - Pose Staf

Chaturanga Dandasana - pose staf opat anggota awak - pose yoga gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung batu
Chaturanga Dandasana - Pose Staf Opat Anggota Badan
Dandasana - pose staf nganggo tali - pose yoga awéwé yogi leuweung ngagem hideung, yoga di luar di leuweung
Dandasana - Pose Staf

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta pikeun "balik ka dasar" sareng boh Chaturanga Dandasana / Pose Staf Opat Anggota Badan or Dandasana - Pose Staf. Boh ieu Asana mangrupikeun yayasan anu saé pikeun Latihan Yoga - tingali Chaturanga Dandasana / Pose Staf Opat Anggota Badan pikeun workout leungeun jeung Dandasana - Pose Staf pikeun latihan glute!

Pariksa kami Top 5 Yoga Mats jeung Equipment pikeun Newbies!

Anjeun meureun hoyong nyobian a tali, bantal dipan, simbut, atawa panguatna pikeun mantuan diri betah kana Dandasana anjeun boga hamstrings kedap.

Top 5 Yoga Equipment pikeun Newbies

Top 5 Yoga Mats


panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Kumaha saur anjeun? Anu asana sareng latihan yoga anjeun milih latihan ayeuna? Sok émut, bageur!

Séptémber 2022: Usum Libra - Tolasana (Pose Timbangan)

Wilujeng enjing Yogis! Wilujeng gugur! Kiwari henteu ngan ukur Equinox ragrag, tapi ogé mimiti Usum Libra - Wilujeung tepang taun Libra Yogis! Urang bakal nutupan hiji asana dinten ieu diideuan ku Libra – Tolasana (toe-LAH-sa-nuh) atau Pose Timbangan. Ieu salah sahiji ti saeutik balances leungeun jeung pose canggih abdi tiasa ngalakukeun! Kuring kungsi nyoba nyalurkeun abdi Libra sobat jeung seuri nu, nu ieu rada hese dina nangtang ieu asana.

wungu jeung bodas libra simbol astrologi zodiak

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta nyobian Tolasana atanapi Timbangan Pose anu diideuan ku mimiti Usum Libra! Ekspresi pinuh ku satengah handap pose ieu ti Padmasana atanapi Lotus Pose, tapi aya variasi pikeun duanana teh Lotus Suku sareng Balance Arm pinuh pikeun diaksés pikeun Yogis pamula. Ieu asana mangrupikeun latihan anu saé pikeun panangan sareng inti!

Tolasana - Timbangan Pose

Tolasana - timbangan pasang aksi - yoga pasang aksi gadis cerah poé yoga di pantai
Tolasana - Timbangan Pose

Mimitian dina boh Padmasana atanapi Lotus Pose, atawa meuntas suku anjeun sarta mawa hiji suku dina luhureun pingping sabalikna datang kana Half Lotus. Upami teu aya pose anu teu nyaman, tetep dina posisi cross-legged anu nyaman.

Teundeun leungeun Anjeun dina mat, palem ka handap jeung ramo tengah ngarah lempeng ka sisi jeung ramo sumebar. Gempur teras pencét kana mat nganggo panangan anjeun, nalika anjeun ngontrak inti anjeun sareng angkat suku anjeun sareng korsi tina mat. Lamun anjeun teu bisa ngangkat sakabéh korsi anjeun kaluar lantai, asup kana Half Lotus sarta angkat hips anjeun kaluar taneuh, maké suku anjeun séjén dina mat pikeun stabilitas. Tahan pikeun sababaraha breaths lamun bisa, jeung lalaunan nurunkeun deui ka mat on hiji exhale. Pastikeun flip suku anjeun sarta latihan dina dua sisi!

Tuturkeun kami dina Instagram - aksés gampang kana prakték positip sapopoé
Ditambah poto panginget poéan kadua / édit Dina INSTAGRAM Ngan
(Pos ka-2 Insta ayeuna direureuhkeun)

@dailyyogi.world
tag kami sareng poto Asana anjeun!
aktipkeun bewara pikeun panginget pop-up!

Punten mairan sareng wartosan kami kumaha pose Scales pikeun anjeun! Naha anjeun nyobian pinuh Lotus Suku? Naha anjeun tiasa angkat korsi anjeun tina mat? Naha anjeun hoyong bagikeun hiji asana inspirasi pikeun pose tanda anjeun? Sok émut, bageur!

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Séptémber 2022: Tapas (Disiplin) – Bakasana – Pose Gagak

Happy September 15, 2022 – Bakasana – Crow Pose

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras jeung wawakil Asana kalawan katilu tina Niyamas - Tapas atanapi Disiplin jeung Bakasana.

Kusabab kami aya di tengah-tengah tantangan Asana Séptémber, kami nampilkeun Asana énggal anu ngagambarkeun unggal Yoga Sutra! Bakasana (Bah-KAH-sa-nuh) atawa pose Gagak pilihan kuring pikeun ngawakilan Tapas. Ieu mangrupikeun pose anu nangtang, sareng latihan anu saé nalika dilaksanakeun kanggo waktos anu berkepanjangan. Ieu oge salah sahiji balances panangan munggaran Kuring geus dipake dina. Hatur nuhun ka Yogi unggulan kami Nick pikeun duanana démo na Gagak Pose na tips na pikeun beginners!

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asana sapopoé pikeun Séptémber! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. Pikeun Poé Tapas kiwari, abdi nyarankeun vigorous Kakuatan Yoga kelas.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun Hip Hop Vinyasa anyar.

Unggal dinten Tapas, urang mariksa kamajuan urang kalayan kabiasaan sapopoé anu parantos diatur pikeun diri urang sorangan. Biasana peryogi 30 Dinten pikeun nyetél kabiasaan énggal (éta naha kuring resep ieu 30 poé tantangan!) jadi lamun geus tetep nepi kana kabiasaan sapopoé Anjeun kamungkinan geus hasil ngawangun kabiasaan anyar! Wilujeung tepang.. sugan tos waktosna kanggo nambihan kabiasaan sadidinten anu anyar dina rutinitas!! Upami anjeun teu acan tetep, pariksa naha anjeun henteu, sareng pertimbangkeun upami anjeun hoyong tetep tujuan ieu atanapi nyetél anu énggal. Evaluate nu panginget jeung / atawa ganjaran anjeun disetel pikeun diri, jeung sugan ngaropea sistem ieu guna mastikeun kasuksésan Anjeun! Yoga mangrupikeun prakték, sareng suksés ngarobih kabiasaan urang nyaéta ngeunaan konsistensi, ku kituna urang bakal tetep mariksa tujuan urang dina Tapas Days.

Sakumaha didadarkeun di urang dina poean asana Tantangan, anu ku kuring diturutan ku ngagem baju latihan ka ranjang sareng latihan heula isuk-isuk. Kuring ogé boga kabiasaan sapopoé practicing Perancis atawa Spanyol kalawan Duolingo… Kuring cukup gumbira jeung diri kuring dina jalan dua taun latihan!

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta nyobian Pose Gagak pikeun Poé Tapas! Pose ieu nangtang, tapi mangrupikeun salah sahiji Balances Arm munggaran anu seueur Yogis (kaasup kuring sorangan) hoyong nambihan kana praktékna.

Upami anjeun langkung resep latihan luar-mat pikeun Poé Tapas - nyetél atanapi pariksa-in kana kabiasaan sapopoé anu bermakna!

Bakasana - Gagak Pose

Bakasana - Gagak Pose - yoga pose yoga guy ngagem abu sareng hideung hideung ngalakukeun yoga di luar di buruan jukut
Bakasana - Gagak Pose

Mimitian linggih dina heels anjeun dina posisi kneeling. Pindah kana squat lega di Malasana kalawan suku rada lega ti taktak anjeun.

Bawa awak anjeun ka hareup antara tuur anjeun sarta nempatkeun palem anjeun dina mat rada lega ti rubak taktak jeung ramo sumebar lega. Anjeun tiasa ngajaga leungeun anjeun lempeng pikeun versi tradisional tina pose ieu, atanapi ngabengkokkeun siku anjeun pikeun ngadamel rak upami langkung gampang. Bawa tuur anjeun deukeut leungeun anjeun sarta angkat hips anjeun, datang onto toes Anjeun.

Lalaunan condong ka hareup anjeun kalibet inti anjeun, sahingga suku anjeun angkat tina lantai. Reureuh di dieu lamun anjeun nyaman. Atawa, mun datang kana ekspresi pinuh ku pasang aksi, coba mawa tuur anjeun ka kelek anjeun nalika anjeun tarik heels anjeun nepi ka arah korsi anjeun sarta buleud tulang tonggong anjeun.

PS lamun hariwang ngeunaan raray-penanaman, nempatkeun blok handapeun dahi anjeun!

Tahan pose ieu 30-60 detik. Pikeun kaluar, lalaunan nurunkeun suku anjeun kana mat, teras pencét deui kana Pose Anak.

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

PS Mun anjeun nyaman jeung variasi pose ieu, mangga tag kami kalawan gambar anjeun dina Instagram!

Teras INTRO tangtangan Oktober 2023

Poé
jam
menit
detik

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Naha anjeun parantos nyobian Bakasana atanapi variasi anu langkung maju sapertos Flying Crane sateuacana? Sok émut, bageur!