Séptémber 2023: Ishvara Pranidhana (Surrender) – Padangusthasana (Toe Stand Pose)

Wilujeng 15 Séptémber 2023 - Padangusthasana (Toe Stand Pose)

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras jeung wawakil Asana kalawan kalima jeung panungtungan sahiji Niyamas - Ishvara Pranidhana atanapi pasrah.

Kusabab kami aya di tengah-tengah tantangan Asana Séptémber, kami nampilkeun Asana énggal anu ngagambarkeun unggal Yoga Sutra! Padangusthasana (Puh-DAHN-gus-THA-sa-nuh) atanapi Toe Stand Pose mangrupikeun pilihan kuring pikeun ngawakilan Ishvara Pranidhana. Kuring ngarasa pose ieu, tilepan leuwih ti posisi nangtung, ngagambarkeun pasrah. Ieu mangrupa Asana canggih merlukeun kasaimbangan sarta poise, tilepan kana pose ti ngadeg hiji suku,

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asana sapopoé pikeun Séptémber! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. keur Ishvara Pranidhana Dinten ayeuna, abdi nyarankeun a Bikram runtuyan, nu ngawengku asana nangtang ieu.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun kelas Forward Folds anu kuring karasa ngawujudkeun Ishvara Pranidhana.

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta nyobian Pose Toe Stand pikeun Ishvara Pranidhana Dinten!

Padangusthasana – Toe Stand Pose

Padangusthasana - Toe Stand - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung taringgul
Padangusthasana – Toe Stand

Mimitian nangtung Tadasana (Pose Gunung). Urang bakal nedunan datang onto toe KANAN. Ngabengkokkeun leg kénca anjeun, sarta mawa suku kénca anjeun onto luhureun pingping katuhu anjeun.

Padangusthasana - Toe Stand - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung taringgul
Padangusthasana – Toe Stand Prep

Lean maju dina cangkéng, tetep suku kénca anjeun dina pingping katuhu anjeun. Teundeun hiji atawa dua leungeun dina taneuh pikeun stabilitas.

Padangusthasana - Toe Stand - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung taringgul
Padangusthasana – Toe Stand Prep

Ngabengkokkeun tuur katuhu anjeun sarta nurunkeun handap kana toe stand, ngajaga leungeun Anjeun grounded pikeun stabilitas.

Padangusthasana - Toe Stand - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung taringgul
Padangusthasana – Toe Stand Prep

Sakali anjeun grounded tur stabil, lalaunan mawa leungeun Anjeun di hareup dada anjeun dina posisi solat atawa lianna mudra tina pilihan anjeun.

Tarik napas jero kana beuteung anjeun (sugan coba Vilona Pranayama) jeung tahan pose salila sahenteuna 3-5 breaths pinuh. Kuring nganjurkeun nedunan dina dua sisi, sarta ngawas béda jeung progression kalawan kasaimbangan anjeun dina saban gigir!

PS Mun anjeun nyaman jeung variasi pose ieu, mangga tag kami kalawan gambar anjeun dina Instagram!

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Tuturkeun kami dina Instagram - aksés gampang kana prakték positip sapopoé
Ditambah poto panginget poéan kadua / édit Dina INSTAGRAM Ngan
(Pos ka-2 Insta ayeuna direureuhkeun)

@dailyyogi.world
tag kami sareng poto Asana anjeun!
aktipkeun bewara pikeun panginget pop-up!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Dupi anjeun nyobian Asana ieu sateuacan? Sok émut, bageur!

Séptémber 2023: Svadhyaya (Belajar Mandiri) - Ardha Hanumanasana & Utthan Pristhasana (Pose Satengah Monyet & Kadal)

Wilujeng 14 Séptémber 2023 - Ardha Hanumanasana & Utthan Pristhasana (Pose Satengah Monyet & Kadal)

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras jeung wawakil Asana kalawan kaopat tina Niyamas - Svadhyaya atanapi Self-Study jeung ngabahas Ardha Hanumanasana jeung Utthan Pristasana.

Kusabab kami aya di tengah-tengah tantangan Asana Séptémber, kami nampilkeun Asana énggal anu ngagambarkeun unggal Yoga Sutra! Ardha Hanumanasana (ARD-huh HAH-nuh-mah-NA-sa-nuh) atanapi Pose Satengah Monyet jeung Utthan Pristhasana (OOT-han Pris-THAH-sa-nuh) atanapi Kadal Pose mangrupakeun pilihan kuring keur ngagambarkeun Svadhyaya. Kuring ngarasa kawas kuring sacara harfiah nempo sorangan dina penah ieu, a perwujudan sampurna timer refleksi. Oge, ngalir antara pose ieu geus duanana strategi jeung cara pikeun ngawas progression kuring gawe maju splits!

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah poean asana latihan tantangan pikeun September! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. keur Svadhyaya Dinten ayeuna, kuring nyarankeun alignment-fokus Kelas Iyengar.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun salah sahiji karesep kuring sareng dua pose ayeuna - Fleksibilitas Pertengahan (30 Menit) anu dianggo pose ieu.

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu kedah dicobian Satengah Monyét jeung Pose Kadal pikeun Svadhyaya Poé! Kuring mikaresep ngalir antara dua Asana ieu pikeun ngerjakeun kalenturan kuring pikeun Hanumanasana atanapi Full Splits! Abdi nyarankeun damel duanana Asana ieu dina hiji sisi, teras gentos sareng ngulang deui di sisi sanésna.

Parentah pikeun tiap pose jeung sisi Kénca. Pastikeun pikeun ngulang runtuyan ieu dina dua sisi!

Ardha Hanumanasana - Satengah Monyet Pose

Ardha Hanumanasana - Satengah Monyet Pose - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung taringgul
Ardha Hanumanasana - Satengah Monyet Pose

Mimitian dina posisi kneeling nyaman. Naek kana tuur anjeun, sarta bawa suku kénca anjeun ka hareup nempatkeun keuneung anjeun dina mat, tetep hips anjeun luhureun dengkul katuhu anjeun. Hinge maju rada di cangkéng, sarta nempatkeun leungeun Anjeun dina unggal sisi leg kénca lempeng anjeun pikeun ngarojong awak luhur anjeun. Upami teu nyaman, bawa dahi anjeun ka handap nuju tulang tonggong kénca anjeun, pastikeun hips anjeun tumpuk dina tuur katuhu anjeun. Ngambekan jero jeung tahan pose ieu 30-60 detik. Pikeun kaluar, angkat awak luhur anjeun sareng bawa suku kénca anjeun deui kana tuur, atanapi pasang suku kénca anjeun pikeun maju ka hareup. Pose Kadal.

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Utthan Pristhasana - Kadal Pose

Utthan Pristhasana - Kadal Pose - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung taringgul
Utthan Pristhasana - Kadal Pose

Asana ieu ngagaduhan seueur variasi pikeun nyocogkeun awak sareng kalenturan anjeun. Kuring leuwih resep nuliskeun pose ieu ku ngalir ka hareup ti Satengah Monyét, atawa mindahkeun leg hareup kuring jeung nurunkeun handap ti a Low Lunge.

Lengkah jeung melak suku kénca anjeun, ngajaga tuur anjeun langsung luhureun ankle nu. Pindahkeun suku kénca anjeun kaluar sababaraha inci ka kénca, sarta nangkeup tuur anjeun ka arah taktak anjeun. Melak palem anjeun dina taneuh di hareup anjeun pikeun ngarojong awak luhur anjeun bari anjeun nyetel awak handap anjeun. Tetep leg katuhu anjeun lempeng deui - anjeun tiasa beristirahat tuur anjeun dina taneuh pikeun hip-bukaan leuwih pasif, atawa naek kana toes katuhu anjeun sarta ngalempengkeun leg anjeun pikeun manteng leuwih sengit. Anjeun tiasa tetep dina panangan anjeun, atanapi turunkeun kana siku anjeun pikeun manteng anu langkung jero. Pikeun kaluar, angkat deui kana leungeun anjeun, sareng pencét deui kana Satengah Monyét, atawa lengkah suku kénca anjeun deui datang kana Anjing ka handap.

Utthan Pristhasana - Kadal Pose - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung taringgul
Utthan Pristhasana - Pose Kadal (Pemula)

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Parentah pikeun tiap pose jeung sisi Kénca. Pastikeun pikeun ngulang runtuyan ieu dina dua sisi!

PS Mun anjeun nyaman jeung variasi pose ieu, mangga tag kami kalawan gambar anjeun dina Instagram!

Poé Jurnal

Poé Svadhyaya munggaran urang, urang mimitian jurnal boga sumber pikeun timer ulikan. Kuring keur make Svadhyaya Days pikeun tetep nepi ka prakték ieu.. sugan nyieun entri jurnal sejen kalawan kuring kiwari! Upami anjeun henteu yakin kana naon anu kedah diserat, anjeun tiasa nganggo pituduh kuring ayeuna - Kuring sok ngahubungkeun Séptémber (sanggeus Dintenan buruh) kalayan mimiti taun sakola akademik saprak kuring dewasa di luar Boston. Janten, naon anu anjeun kantos hoyong diajar - hobi, topik akademik, basa, olahraga… naon waé éta, tuliskeun naon anu anjeun hoyong diajar sareng kunaon, sareng anggap ieu pikeun anjeun. Tapas kabiasaan sapopoé!


panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Naha anjeun nyobian Satengah Monyet, Kadal, atanapi sét Asana anu sanés pikeun damel Splits sateuacanna? Sok émut, bageur!

Séptémber 2023: Tapas (Disiplin) – Bakasana (Pose Gagak)

Wilujeng 13 Séptémber 2023 - Bakasana (Pose Gagak)

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras jeung wawakil Asana kalawan katilu tina Niyamas - Tapas atanapi Disiplin jeung Bakasana.

Kusabab kami aya di tengah-tengah tantangan Asana Séptémber, kami nampilkeun Asana énggal anu ngagambarkeun unggal Yoga Sutra! Bakasana (Bah-KAH-sa-nuh) atawa pose Gagak pilihan kuring pikeun ngawakilan Tapas. Ieu mangrupikeun pose anu nangtang, sareng latihan anu saé nalika dilaksanakeun kanggo waktos anu berkepanjangan. Ieu oge salah sahiji balances panangan munggaran Kuring geus dipake dina. Hatur nuhun ka Yogi unggulan kami Nick pikeun duanana démo na Gagak Pose na tips na pikeun beginners!

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asana sapopoé pikeun Séptémber! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. Pikeun Poé Tapas kiwari, abdi nyarankeun vigorous Kakuatan Yoga kelas.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun Hip Hop Vinyasa anyar.

Unggal dinten Tapas, urang mariksa kamajuan urang kalayan kabiasaan sapopoé anu parantos diatur pikeun diri urang sorangan. Biasana peryogi 30 Dinten pikeun nyetél kabiasaan énggal (éta naha kuring resep ieu 30 poé tantangan!) jadi lamun geus tetep nepi kana kabiasaan sapopoé Anjeun kamungkinan geus hasil ngawangun kabiasaan anyar! Wilujeung tepang.. sugan tos waktosna kanggo nambihan kabiasaan sadidinten anu anyar dina rutinitas!! Upami anjeun teu acan tetep, pariksa naha anjeun henteu, sareng pertimbangkeun upami anjeun hoyong tetep tujuan ieu atanapi nyetél anu énggal. Evaluate nu panginget jeung / atawa ganjaran anjeun disetel pikeun diri, jeung sugan ngaropea sistem ieu guna mastikeun kasuksésan Anjeun! Yoga mangrupikeun prakték, sareng suksés ngarobih kabiasaan urang nyaéta ngeunaan konsistensi, ku kituna urang bakal tetep mariksa tujuan urang dina Tapas Days.

Sakumaha didadarkeun di urang dina poean asana Tantangan, anu ku kuring diturutan ku ngagem baju latihan ka ranjang sareng latihan heula isuk-isuk. Kuring ogé boga kabiasaan sapopoé practicing Perancis atawa Spanyol kalawan Duolingo… Kuring cukup gumbira jeung diri kuring dina jalan dua taun latihan!

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta nyobian Pose Gagak pikeun Poé Tapas! Pose ieu nangtang, tapi mangrupikeun salah sahiji Balances Arm munggaran anu seueur Yogis (kaasup kuring sorangan) hoyong nambihan kana praktékna.

Upami anjeun langkung resep latihan luar-mat pikeun Poé Tapas - nyetél atanapi pariksa-in kana kabiasaan sapopoé anu bermakna!

Bakasana - Gagak Pose

Bakasana - Gagak Pose - yoga pose yoga guy ngagem abu sareng hideung hideung ngalakukeun yoga di luar di buruan jukut
Bakasana - Gagak Pose

Mimitian linggih dina heels anjeun dina posisi kneeling. Pindah kana squat lega di Malasana kalawan suku rada lega ti taktak anjeun.

Bawa awak anjeun ka hareup antara tuur anjeun sarta nempatkeun palem anjeun dina mat rada lega ti rubak taktak jeung ramo sumebar lega. Anjeun tiasa ngajaga leungeun anjeun lempeng pikeun versi tradisional tina pose ieu, atanapi ngabengkokkeun siku anjeun pikeun ngadamel rak upami langkung gampang. Bawa tuur anjeun deukeut leungeun anjeun sarta angkat hips anjeun, datang onto toes Anjeun.

Lalaunan condong ka hareup anjeun kalibet inti anjeun, sahingga suku anjeun angkat tina lantai. Reureuh di dieu lamun anjeun nyaman. Atawa, mun datang kana ekspresi pinuh ku pasang aksi, coba mawa tuur anjeun ka kelek anjeun nalika anjeun tarik heels anjeun nepi ka arah korsi anjeun sarta buleud tulang tonggong anjeun.

PS lamun hariwang ngeunaan raray-penanaman, nempatkeun blok handapeun dahi anjeun!

Tahan pose ieu 30-60 detik. Pikeun kaluar, lalaunan nurunkeun suku anjeun kana mat, teras pencét deui kana Pose Anak.

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

PS Mun anjeun nyaman jeung variasi pose ieu, mangga tag kami kalawan gambar anjeun dina Instagram!

Teras INTRO tangtangan Oktober 2023

Poé
jam
menit
detik

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Naha anjeun parantos nyobian Bakasana atanapi variasi anu langkung maju sapertos Flying Crane sateuacana? Sok émut, bageur!

September 2023: Santosha (Contentment) – Eka Pada Raja Kapotasana (One Legged King Pigeon)

Wilujeng 12 Séptémber 2023 – Eka Pada Raja Kapotasana (One Legged King Pigeon)

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras kalawan kadua ti Niyamas - Santosha atawa Kasugemaan. Kusabab kami di tengah September a asana Tangtangan, kami nampilkeun Asana anyar anu ngagambarkeun unggal Yoga Sutra! Eka Pada Raja Kapotasana (EH-kah PAH-duh RAH-juh kah-po-TAH-sa-nuh) atawa One Legged King Pigeon pose pilihan kuring ngawakilan Santosha. Pose ieu, khususna sareng lipatan ka hareup, sok mawa kuring ka tempat anu émut dina prakték Asana kuring, sareng iraha waé kuring latihan, kuring ngan ukur hoyong nongkrong dina pose ieu!

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asana sapopoé pikeun Séptémber! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. keur Santosha Dinten ayeuna, kuring nyarankeun alignment-fokus Kelas Iyengar.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun salah sahiji karesep kuring - Fleksibilitas Perantara, anu kalebet duanana variasi pose ieu.

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan poé ieu nyaéta pikeun nyobaan Pose Raja Japati Hiji Suku pikeun Poé Santosha! Pose ieu mangrupikeun paporit diantara sadaya tingkatan Yogis, sareng mangrupikeun pembuka hip pasip anu saé.

Upami anjeun langkung resep latihan luar-mat pikeun Santosha Day - set atanapi pariksa-in dina kabiasaan sapopoé bermakna!

Eka Pada Raja Kapotasana – One Legged King Pigeon Pose

Eka Pada Raja Kapotasana - One Legged King Pigeon Pose - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung batu.
Eka Pada Raja Kapotasana – One Legged King Pigeon Pose

Mimitian dina Table Top. Urang mimitian ku leg Kénca maju. Bawa dengkul kénca anjeun ka hareup, sarta nempatkeun eta gigireun jero leungeun kénca anjeun. Manjangkeun suku kénca anjeun lempeng deui anjeun nurunkeun hips anjeun, pastikeun anjeun tetep luhureun suku anjeun dina mat jeung hips ngarah ka hareup. Pencét leungeun anjeun kana mat jeung gulung taktak anjeun deui, puffing kaluar dada anjeun pikeun datang kana versi baku tina pasang aksi ieu.

Sanggeus atawa dua napas, Anjeun meureun hoyong lalaunan leumpang leungeun Anjeun ka hareup pikeun beristirahat awak luhur ngaliwatan leg hareup anjeun dina melu ka hareup. Anjeun tiasa ngajaga leg hareup anjeun paralel ka hareup mat anjeun pikeun deepen manteng. Tarik napas jero kana beuteung anjeun (sugan coba Vilona Pranayama) jeung tahan pose ieu sahenteuna 30-60 detik. Pikeun kaluar, angkat diri deui kana leungeun anjeun upami anjeun dina lipatan ka hareup, lenturkeun kana jempol tonggong anjeun, sareng angkat deui kana Anjing ka handap or Tabletop. Pastikeun pikeun ngulang dina sisi séjén.

Eka Pada Raja Kapotasana - One Legged King Pigeon Pose - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung batu.
Eka Pada Raja Kapotasana – One Legged King Pigeon with Forward Fold

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

PS Mun anjeun nyaman jeung variasi pose ieu, mangga tag kami kalawan gambar anjeun dina Instagram!

Kéngingkeun Aplikasi Yogi Daily - Kéngingkeun aksés gancang
prakték dinten ieu sareng panginget pop-up poean!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Dupi anjeun nyobian salah sahiji versi pose ieu sateuacan? Sok émut, bageur!

Séptémber 2023: Saucha (Purity) – Ardha Bhekasana (Pose Satengah Bangkong)

Wilujeng 11 Séptémber 2023- Ardha Bhekasana (Pose Kodok)

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras kalawan kahiji tina Niyamas - Saucha atanapi Purity. Kusabab kami di tengah September a asana Tangtangan, kami nampilkeun Asana anyar anu ngagambarkeun unggal Yoga Sutra! Ardha Bhekasana (ARD-ha bhe-KA-sah-nuh) mangrupikeun pilihan kuring pikeun ngawakilan Saucha, sabab pose ieu sok ngingetkeun kuring pikeun nyisir lawon!

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asana sapopoé pikeun Séptémber! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. keur Saucha Dinten ayeuna, abdi nyarankeun hipu Yin atanapi kelas réstoratif nu dipikaresep bakal fitur pose nyimpang.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun salah sahiji karesep kuring - Twist and Align, anu kalebet seueur pose twisting!

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta pikeun nyobaan Asana Satengah Bangkong pikeun Poé Saucha! Anjeun bakal aya bewara yén ieu téh versi floor tapi backbend pisan sarupa Natajarasana atawa Raja Penari Pose ti kamari! Sok latihan ieu asana dina dua sisi!

Upami anjeun langkung resep latihan luar-mat pikeun Poé Saucha - ngalaksanakeun sababaraha perawatan diri anu bersih!

Ardha Bhekasana - Half Frog Pose

Ardha Bhekasana - Satengah Bangkong Pose - yoga pose gadis yoga ngagem hideung ngalakukeun yoga di luar di gunung taringgul
Ardha Bhekasana - Half Frog Pose

Mimitian nempatkeun beungeut-handap dina mat anjeun dina Reverse Corpse Pose. Urang bakal ngalakukeun di sisi katuhu heula. Prop diri anjeun kalawan leungeun kénca anjeun, tetep siku anjeun handapeun taktak anjeun. Gempur pikeun ngabengkokkeun suku katuhu anjeun ka handap anjeun, sarta ambekan anjeun ngahontal deui ku leungeun katuhu anjeun nyekel luhureun atawa luar suku katuhu anjeun. Tetep siku anjeun ngarah lempeng ka luhur jeung deui, sarta ulah ngantep taktak anjeun ambruk. Manjangkeun tulang tonggong anjeun dina inhales, sarta pencét suku anjeun sarta leg salajengna nuju lantai on exhales. Tahan pikeun 30 detik sarta leupaskeun deui ka Reverse Mayat.

Pastikeun pikeun ngulang dina dua sisi! Upami anjeun teu nyaman sareng Asana ieu, panginten cobian versi lengkep tina pose anu canggih!

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Pariksa kami Top 5 daptar Top
TOP 5 Alat Yoga sareng Mats Yoga!

Abdi bakal nyarankeun bantal dipan, atanapi panginten a simbut dilipat pikeun rojongan handapeun awak jeung tulang rusuk.

Top 5 Yoga Equipment pikeun Newbies

Top 5 Yoga Mats


Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Dupi anjeun nyobian pose ieu atanapi ekspresi pinuh na sateuacan? Sok émut, bageur!

Asana Agustus 2023: Ishvara Pranidhana (Menyerah) – Balasana (Pose Anak)

Wilujeng Asana 16 Agustus 2023 - Ishvara Pranidhana (Menyerah) - Pose Anak

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras jeung wawakil Asana kalawan kalima jeung panungtungan sahiji Niyamas - Ishvara Pranidhana atanapi pasrah.

Kusabab kami aya di tengah-tengah tantangan Asana Agustus, kami nampilkeun Asana anyar anu ngagambarkeun unggal Yoga Sutra! Balasana (bah-LA-sa-nuh) atanapi Pose Anak mangrupikeun pilihan kuring pikeun ngawakilan Ishvara Pranidhana. Kuring ngarasa pose ieu, tilepan tina tuur, ngagambarkeun pasrah. Aya dua vérsi pose ieu anu kuring resep latihan, sareng urang bakal nutupan duanana variasi.

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asana sapopoé pikeun Agustus! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. Pikeun Poé Ishvara Pranidhana ayeuna, kuring nyarankeun lemah lembut Yin atanapi kelas réstoratif.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun kelas Forward Folds anu kuring karasa ngandung Ishvara Pranidhana sareng téma ayeuna.

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta nyobian Pose Anak pikeun Ishvara Pranidhana Dinten! Seueur Studios Yoga dimana kuring latihan baheula ngan ukur nganggo Pose Wide Child di handap. Kuring leuwih resep ngagunakeun duanana versi pasang aksi ieu dina praktekna kuring. Kuring mimitian ku Pose Anak biasa sakitar 30 detik kalayan palem ka luhur, teras dilegakeun ka Pose Anak Wide salami 30-45 detik, teras tutup suku sareng uih deui ka Pose Anak deui salami 30 detik sateuacan ngaléngkah.

Upami anjeun langkung resep latihan luar-mat pikeun Poé Ishvara Pranidhana - coba practicing ditampa dina kaayaan hésé!

Hoyong langkung seueur prakték Ishvara Pranidhana? Pariksa kami Ishvara Pranidhana Guide!

Balasana – Pose Anak

Balasana - pose anak - pose yoga gadis poé cerah yoga di pantai
Balasana – Pose Anak

Mimitian dina posisi kneeling, linggih dina suku anjeun kalawan tuur anjeun ngeunaan jarak hip eta. Melu ka hareup ti hips anjeun, resting dada anjeun dina thighs anjeun. Anjeun tiasa beristirahat gado anjeun atanapi dahi dina mat. Bawa panangan anjeun ka tukangeun anjeun sareng istirahatkeun panangan anjeun dina mat, sareng ngantepkeun taktak anjeun ngalembereh dina tuur anjeun. Korma bisa nyanghareupan up pikeun leuwih ti hiji manteng antara taktak anjeun, atawa palem bisa nyanghareupan handap pikeun leuwih ti hiji manteng deui handap. Pikeun Yogis anu utamina ngalaksanakeun Pose Wide Child di handap, ieu sigana langkung sapertos hibrida Kalinci jeung Pose Anak.

Balasana – Pose Anak Lebar

Balasana - pose anak lega - pose yoga gadis poé cerah yoga di pantai
Balasana – Pose Anak Lebar

Mimitian dina Pose Anak di luhur. Bawa toes anjeun babarengan, nyebarkeun thighs anjeun, sarta nempatkeun dada anjeun antara suku anjeun dina mat. Bawa leungeun anjeun ka hareup dina mat di hareup anjeun - palem anjeun kedah salawasna turun dina mat dina Pose Wide Child.

Tarik napas jero kana beuteung anjeun (sugan coba Vilona Pranayama) jeung tahan unggal pose salila sahenteuna 3-5 breaths pinuh. Kuring mimitian ku Pose Anak biasa sakitar 30 detik kalayan palem ka luhur, teras dilegakeun ka Pose Anak Wide salami 30-45 detik, sareng ngahijikeun suku sareng panangan deui pikeun balik deui ka Pose Anak sareng palem ka handap salami 30 detik sateuacan ngaléngkah. Anjeun ogé tiasa nganggo bantal dipan atanapi blok handapeun sirah atanapi dada anjeun pikeun dukungan tambahan.

PS Mun anjeun nyaman jeung variasi pose ieu, mangga tag kami kalawan gambar anjeun dina Instagram!

Tuturkeun kami dina Instagram - aksés gampang kana prakték positip sapopoé
Ditambah poto panginget poéan kadua / édit Dina INSTAGRAM Ngan
(Pos ka-2 Insta ayeuna direureuhkeun)

@dailyyogi.world
tag kami sareng poto Asana anjeun!
aktipkeun bewara pikeun panginget pop-up!

Langkung seueur pikeun Guru Yoga

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Naha anjeun parantos nyobian duanana variasi Pose Anak sateuacanna? Naha anjeun tiasa ngaraos bédana dina manteng ngabalikeun palem anjeun dina versi Balasana munggaran? Sok émut, bageur!

Asana Agustus 2023: Svadhyaya (Studi Mandiri) - Trikonasana & Utthita Parsvakonasana (Segitiga & Sudut Samping Dipanjangkeun)

Senang Asana 15 Agustus 2023 - Svadhyaya (Ujian Mandiri) - Segitiga & Sudut Samping Dipanjangkeun

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras jeung wawakil Asana kalawan kaopat tina Niyamas - Svadhyaya atanapi Self-Study jeung trikonasana jeung Utthita Parsvakonasana.

Kusabab kami aya di tengah-tengah tantangan Asana Agustus, kami nampilkeun Asana anyar anu ngagambarkeun unggal Yoga Sutra! Trikonasana (trih-ko-NA-sa-nuh) atanapi Triangle Pose jeung Utthita Parsvakonasana (OOT-hit-tah PARS-va-ko-NA-sa-nuh) or Extended Side Angle Pose mangrupakeun pilihan kuring keur ngagambarkeun Svadhyaya. Kuring ngarasa kawas kuring sacara harfiah balik deui sareng ningali diri kuring dina pose ieu, perwujudan anu sampurna pikeun refleksi diri.

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asana sapopoé pikeun Séptémber! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. keur Svadhyaya Dinten ayeuna, kuring nyarankeun alignment-fokus Kelas Iyengar.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun salah sahiji karesep kuring sareng dua pose ayeuna - Kombinasi Pertengahan (30 Menit).

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu kedah dicobian sagi tilu jeung Ngalegaan Sisi Angle Pose pikeun Svadhyaya Poé! Pose ieu umum dina sagala gaya sareng tingkatan Yoga. Kuring manggihan penah ieu panggampangna pikeun ngasupkeun ti jurus lega leg, flipping suku kuring kana posisi, sarta condong leuwih kana pasang aksi. Upami Anjeun gaduh waktos teuas ngahontal taneuh, ieu pose hébat pikeun ngaropéa kalawan a Blok pikeun mantuan muka dada anjeun ka sisi! Pastikeun pikeun ngalakukeun pose ieu dina dua sisi - panggampangna pikeun balik deui ka pose lega, flip suku anjeun, sareng ngalakukeun dina sisi séjén.

Poé Jurnal

Kahiji urang Svadhyaya Dinten, urang mimitian jurnal boga sumber pikeun diajar diri. Kuring keur make Svadhyaya Days pikeun tetep nepi ka prakték ieu.. sugan nyieun entri jurnal sejen kalawan kuring kiwari! Kuring pribadi dijieun ngaronjat Svadhyaya salah sahiji abdi Resolusi Taun Anyar taun ieu, sarta geus ngagunakeun duanana harian pituduh 5-taun jurnal dipandu sarta beuki jurnal dipandu artsy yén kuring parantos réngsé! The Jurnal dipandu 5 taun ajakan pikeun dinten ieu 4/16 mangrupa "Kumaha saur anjeun jalma ngajelaskeun anjeun?" atanapi meureun nganggo pituduh dinten-dinten ieu: "Naon kualitas anjeun anu paling pikaresepeun?" or "Karéta, mobil, atanapi kapal terbang?"

Hoyong langkung seueur prakték Svadhyaya? Pariksa Panungtun Svadhyaya kami!

Trikonasana - Triangle Pose

Trikonasana - segitiga pasang aksi - yoga pasang aksi gadis cerah poé yoga di pantai
Trikonasana - Triangle Pose

suku - Suku kedah sakitar 3 - 4 1/2 suku, datar dina taneuh. Suku hareup kudu nunjuk lempeng ka hareup, jeung suku tukang kudu nunjuk lempeng ka gigir (atawa ngarah rada ka hareup lamun hips ketat).

suku – suku anjeun kudu duanana lempeng. Tetep deui leg lempeng, jeung tuur ka gigir. Tetep leg hareup lempeng, jeung tuur ngarah ka hareup.

hips - Hips didebat dina Triangle! Kuring leuwih resep tetep kabuka ka gigir, tapi kuring geus ngadéngé loba Guru Yoga nyarankeun tetep tumpuk ie turun ka taneuh. Panginten cobian duanana, sareng tingali mana anu langkung saé pikeun awak anjeun!

watak teu jeung anggahotana – Pastikeun anjeun bending ti hips, teu cangkéng. Coba tetep awak anjeun nyanghareup ka gigir, sacaket-gancang paralel ka taneuh.

panangan - Leungeun anjeun kedah kabuka ka sisi dina taktak anjeun, dampal leungeun dibuka ka sisi. Lamun bisa, pencét leungeun handap anjeun kana mat atawa tulang tonggong anjeun pikeun mantuan dada anjeun muka ka gigir. Lamun anjeun teu bisa ngahontal gampang, pencét leungeun anjeun kana a Blok. Pastikeun tetep taktak anjeun ditarik ka handap sareng mundur, jauh tina ceuli anjeun.

Sirah na beuheung – Tetep beuheung anjeun dina garis kalawan awak anjeun. Upami nyaman, tingali leungeun anjeun. Upami teu kitu, anjeun tiasa tetep sirah anjeun dina garis kalawan awak anjeun sarta kasampak handap atawa lempeng kaluar ka gigir.

Trikonasana - segitiga pasang aksi kalayan blok - yoga pasang aksi gadis poé cerah yoga di pantai
Trikonasana kalawan blok

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Utthita Parsvakonasana - Extended Side Angle

Utthita Parsvakonasana - pose sudut samping anu panjang - pose yoga gadis dinten cerah yoga di pantai
Utthita Parsvakonasana - Extended Side Angle

suku - Suku kedah sakitar 3 - 4 1/2 suku, datar dina taneuh. Suku hareup kudu nunjuk lempeng ka hareup, jeung suku tukang kudu nunjuk lempeng ka gigir (atawa ngarah rada ka hareup lamun hips ketat).

Suku jeung hips – Tetep suku tukang lempeng, jeung tuur ka gigir. Tetep suku hareup ngagulung, kalawan tuur hareup leuwih ankle. Tetep hips muka ka sisi. Coba dilegakeun rohangan antara suku anjeun nalika anjeun ngambekan dina pose ieu.

watak teu jeung anggahotana – Pastikeun anjeun bending ti hips, teu cangkéng. Coba tetep awak anjeun nyanghareup ka gigir, sacaket-gancang paralel ka taneuh. Puterkeun dada anjeun nepi ka muka ka sisi saloba mungkin

panangan - Jangkau panangan luhur anjeun langsung dina sirah anjeun caket ceuli anjeun, ngadamel garis lempeng tina suku tukang anjeun ka panangan luhur anjeun. Lamun bisa, pencét leungeun handap anjeun kana mat atawa tulang tonggong anjeun pikeun mantuan dada anjeun muka ka gigir. Lamun teu bisa ngahontal mat gampang, ngabengkokkeun panangan anjeun sarta beristirahat dina tuur anjeun, atawa pencét leungeun anjeun kana a Blok. Pastikeun tetep taktak anjeun ditarik ka handap sareng mundur, jauh tina ceuli anjeun.

Sirah na beuheung – Tetep beuheung anjeun dina garis kalawan awak anjeun. Upami nyaman, tingali leungeun anjeun. Upami teu kitu, anjeun tiasa tetep sirah anjeun dina garis kalawan awak anjeun sarta kasampak handap atawa lempeng kaluar ka gigir.

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

PS Mun anjeun nyaman jeung variasi pose ieu, mangga tag kami kalawan gambar anjeun dina Instagram!


panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.


Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Naha anjeun nyobian Triangle, Extended Side Angle, atanapi variasi anu dirobih sateuacana? Sok émut, bageur!

Asana Agustus 2023: Tapas (Disiplin) – Utkatasana (Pose Kuat / Kursi)

Wilujeng Asana 14 Agustus 2023 – Tapas (Disiplin) – Pose Kuat / Kursi

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras jeung wawakil Asana kalawan katilu tina Niyamas - Tapas atanapi Disiplin jeung Utkatasana.

Kusabab kami aya di tengah-tengah tantangan Asana Agustus, kami nampilkeun Asana anyar anu ngagambarkeun unggal Yoga Sutra! Utkatasana (oot-kah-TA-sa-nuh) atanapi Pose Kursi mangrupikeun pilihan kuring pikeun ngawakilan Tapas. Ieu mangrupikeun pose anu nangtang, sareng latihan anu saé nalika dilaksanakeun kanggo waktos anu berkepanjangan. Tarjamahan literal tina basa Sanskerta nyaéta Pose Kuat atanapi Intense. Upami anjeun nahan Asana ieu sakedap, kuring yakin anjeun bakal ngarasa naha pose ieu dingaranan "Intense"!

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asana sapopoé pikeun April! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. Pikeun Poé Tapas kiwari, abdi nyarankeun vigorous Kakuatan Yoga kelas.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun Hip Hop Vinyasa anyar.

Unggal dinten Tapas, urang mariksa kamajuan urang kalayan kabiasaan sapopoé anu parantos diatur pikeun diri urang sorangan. Biasana peryogi 30 Dinten pikeun nyetél kabiasaan énggal (éta naha kuring resep ieu 30 poé tantangan!) jadi lamun geus tetep nepi kana kabiasaan sapopoé Anjeun kamungkinan geus hasil ngawangun kabiasaan anyar! Wilujeung tepang.. sugan tos waktosna kanggo nambihan kabiasaan sadidinten anu anyar dina rutinitas!! Upami anjeun teu acan tetep, pariksa naha anjeun henteu, sareng pertimbangkeun upami anjeun hoyong tetep tujuan ieu atanapi nyetél anu énggal. Evaluate nu REMinders jeung / atawa ganjaran anjeun disetel pikeun diri, jeung sugan ngaropea sistem ieu guna mastikeun kasuksésan Anjeun! Yoga mangrupikeun prakték, sareng suksés ngarobih kabiasaan urang nyaéta ngeunaan konsistensi, ku kituna urang bakal tetep mariksa tujuan urang dina Tapas Days.

Sakumaha anu disebatkeun kami dina Tantangan Asana sapopoé, anu ku kuring tetep ku ngagem baju latihan pikeun ranjang sareng latihan heula isuk-isuk. Kuring ogé boga kabiasaan sapopoé practicing Perancis atawa Spanyol kalawan Duolingo… Kuring bagja pisan ku sorangan nembé ngalangkungan 200 Day Streak! Abdi sono kirang ti 20 dinten dina sadaya taun 2020, tapi ngan ukur aya anu diganjar ngeunaan paningkatan jumlah dinten berturut-turut. Sareng, anu terakhir, tangtangan Asana poean ieu parantos ngabantosan kuring dina jalan anu leres pikeun ngahontal tujuan anu sanés - pencét sadaya tilu cincin dina Apple Watch kuring.

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta nyobian Pose Kursi pikeun Poé Tapas! Pose ieu umum dina sagala gaya sareng tingkatan Yoga. Éta mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun backbends pikeun manteng pingping sareng tonggong, sareng mangrupikeun latihan anu saé pikeun suku sareng glutes nalika dilaksanakeun 30-60 detik!

Pikeun prakték kaluar-mat pikeun Poé Tapas - nyetél atanapi pariksa-in kana kabiasaan sapopoé anu bermakna!

Utkatasana - Kursi atanapi Pose Kuat

Utkatasana - korsi kuat pasang aksi - yoga pasang aksi gadis cerah poé yoga di pantai
Utkatasana - Pose Kursi

Mimitian nangtung Tadasana / Gunung Pose. Misahkeun suku anjeun pikeun ngeunaan hip-jarak eta.

Inhale tur angkat leungeun anjeun luhureun sirah anjeun, palem nyanghareup ka jero, sarta diuk hips anjeun deui sakumaha lamun keur diuk deui dina korsi. Tetep taktak anjeun ka handap tur balik lempeng, sarta coba mun meunang thighs anjeun sacaket mungkin sajajar jeung taneuh. Éta leuwih penting pikeun boga deui lempeng ti "diuk" handap kana korsi Anjeun. Tingali di antara leungeun Anjeun upami nyaman.

Tarik napas jero kana beuteung anjeun (sugan coba Vilona Pranayama) jeung tahan pose ieu sahenteuna 3-5 breaths pinuh. Kuring nganjurkeun maén kalawan beurat dina suku anjeun bit ngaliwatan pasang aksi ieu - umumna anjeun kudu tetep sakabéh beurat dina heels Anjeun. Sugan cobian ngangkat toes anjeun rada tina mat! Atawa, mindahkeun beurat anjeun kana bal tina suku anjeun, sarta coba ngangkat keuneung anjeun rada tina mat, Nyiapkeun pikeun variasi leuwih maju tina pose ieu kawas Kagok Pose (a Yoga panas paporit) jeung Nginum Bird Pose. Atawa, coba nempatkeun a Blok antara tuur anjeun pikeun latihan awak handap anu langkung nangtang!

Pikeun kaluar tina Utkatasana, ambekan sareng lempengkeun tuur anjeun deui ka Tadasana / Pose Gunung, teras gempur sareng turunkeun panangan anjeun - anjeun panginten badé maju ka hareup. Uttanasana / Nangtung Maju Melu pikeun kontra pose ieu sanggeus nahan pikeun lila.

Utkatasana - variasi pose korsi kuat - yoga pose gadis cerah poé yoga di pantai
Utkatasana jeung toes diangkat

PS Mun anjeun nyaman jeung variasi pose ieu, mangga tag kami kalawan gambar anjeun dina Instagram!

Hoyong langkung seueur prakték Tapas? Pariksa Panungtun Tapas kami!

panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Teras INTRO tangtangan Oktober 2023

Poé
jam
menit
detik

Langkung seueur pikeun Guru Yoga

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Naha anjeun parantos nyobian Utkatasana atanapi variasi anu langkung maju sateuacanna? Sok émut, bageur!

Asana Agustus 2023: Santosha (Contentment) - Senang Orok Pose

Senang Asana 13 Agustus 2023 - Santosha (Kasugemaan) - Senang Orok Pose

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras kalawan kadua ti Niyamas - Santosha atawa Kasugemaan. Kusabab urang aya dina pertengahan Agustus asana Tangtangan, kami nampilkeun Asana anyar anu ngagambarkeun unggal Yoga Sutra! Ananda Balasana (ah-NAN-duh buh-LA-sa-nuh) atanapi pose Happy Baby mangrupikeun pilihan kuring pikeun ngawakilan Santosha. Salian mibanda sinonim pikeun contentment dina ngaran, hese teu seuri goyang mudik kawas orok senang dina pose ieu!

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asana sapopoé pikeun Agustus! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. Pikeun Santosha Day ayeuna, kuring nyarankeun alignment-fokus Kelas Iyengar.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun salah sahiji karesep kuring - Fleksibilitas Perantara, sareng nambihan tambahan Ananda Balasana dina tungtung séri ieu.

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta nyobian Pose Orok Senang pikeun Poé Santosha! Pose ieu mangrupikeun paporit diantara sadaya tingkatan Yogis, sareng mangrupikeun pembuka hip pasip anu saé.

Upami anjeun langkung resep latihan luar-mat pikeun Santosha Day - coba latihan mindfulness pikeun manggihan contentment dina momen ayeuna!

Ananda Balasana - Pose Orok Bingah

Ananda Balasana - bagja orok pasang aksi - yoga pasang aksi gadis cerah poé yoga di pantai
Ananda Balasana - Pose Orok Bingah

Mimitian nempatkeun dina tonggong anjeun Savasana/Pose Mayat kalawan tuur Anjeun ngagulung jeung suku dina mat. Gempur jeung nangkeup tuur anjeun ka arah dada anjeun.. Anjeun meureun hoyong ngarasakeun pose ieu sababaraha breaths saméméh datang kana pose ieu!

Inhale sarta ngahontal leungeun Anjeun antara tuur Anjeun. Grab luar unggal suku, gempur jeung nyebarkeun suku anjeun ka unggal sisi awak anjeun. Ideally, pingping anjeun bakal sajajar jeung taneuh dina unggal sisi awak anjeun sarta suku anjeun bakal datar nepi ka langit, tapi ngan mawa suku anjeun ka handap sajauh nyaman. Leungeun anjeun kedah gently nyebarkeun suku anjeun ka sisi tinimbang maksa aranjeunna turun ka taneuh.

Tarik napas jero kana beuteung anjeun (sugan coba Vilona Pranayama) jeung tahan pose ieu sahenteuna 3-5 breaths pinuh. Anjeun tiasa cicing diam, atawa rada ngagugulung sisi ka sisi kawas orok senang ieu pose ngaranna pikeun. Lamun anjeun geus siap, leupaskeun suku anjeun sarta balik deui kana Savasana / Mayat Pose jeung tuur Anjeun ngagulung jeung suku dina mat.

PS Mun anjeun nyaman jeung variasi pose ieu, mangga tag kami kalawan gambar anjeun dina Instagram!

Hoyong langkung seueur prakték Santosha? Pariksa kami Santosha Guide!

Kéngingkeun Aplikasi Yogi Daily - Kéngingkeun aksés gancang
prakték dinten ieu sareng panginget pop-up poean!

Langkung seueur pikeun Guru Yoga

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Dupi anjeun nyobian pose ieu sateuacan? Sok émut, bageur!

Asana Agustus 2023: Saucha (Purity) – Parivrtta Sukhasana & Jathara Parivartanasana (Pose Pulas Duduk & Reclined)

Wilujeng Asana 12 Agustus 2023 - Saucha (Kemurnian) - Pose Pulas Duduk & Reclined

Wilujeng enjing Yogis! Urang neraskeun siklus urang ngaliwatan Yoga Sutras kalawan kahiji tina Niyamas - Saucha atanapi Purity. Kusabab urang aya dina pertengahan Agustus asana Tangtangan, kami nampilkeun Asana anyar anu ngagambarkeun unggal Yoga Sutra! Seated Twist atanapi Parivrtta Sukhasana (pa-ree-VRR-tah sook-HA-sana) sareng Reclined Twist atanapi Jathara Parivartanasana (jah-TAH-ruh PAH-ree-var-tah-NAH-sa-nuh) mangrupikeun pilihan kuring pikeun ngagambarkeun Saucha, saprak Asanas twisting ieu mantuan dina detoksifikasi nurutkeun BKS Iyengar. Kuring geus katempo ieu twisting / detoxifying benefit didebat, tapi paling satuju yén twisting Asanas mantuan nyerna dahareun.

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asana sapopoé pikeun Agustus! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. Pikeun Poé Saucha ayeuna, kuring nyarankeun anu lembut Yin atanapi kelas réstoratif nu dipikaresep bakal Fitur ieu penah twisting.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun salah sahiji karesep kuring - Twist and Align, anu kalebet seueur pose twisting!

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta nyobian Asana twisting kami pikeun Poé Saucha! Pose ieu sering kalebet dina tungtung kelas pikeun sadaya tingkat Yogis sareng sadaya gaya Yoga. Pastikeun pikeun nahan pose twisting ieu pikeun sababaraha napas, sareng sok latihan twisting Asana dina dua sisi!

Upami anjeun langkung resep latihan luar-mat pikeun Poé Saucha - cobian ngabersihan diri!

Parivrtta Sukhasana - Seated Twist Pose

Parivrrta Sukhasana - seated twist gampang pasang aksi - yoga pose gadis cerah poé yoga on pantai
Parivrrta Sukhasana – Seated Twist – Easy Pose

Mimitian dina posisi cross-legged nyaman pilihan Anjeun - Abdi resep Siddhasana leuwih Sukhasana. Lamun posisi cross-legged teu nyaman korsi keur anjeun, anjeun tiasa nyobian di Virasana gantina. Naon korsi anjeun milih, pastikeun hips na taktak anjeun dijajarkeun sarta tumpuk leuwih silih sateuacan Anjeun ngawitan, sarta sanggeus balik ka tengah.

Inhale jeung diuk jangkung, sugan mencet leungeun anjeun kana tuur anjeun pikeun mantuan lengthen tulang tonggong anjeun. Dina hiji exhale, bawa leungeun kénca anjeun ka luar dengkul katuhu anjeun, sarta istirahat ramo katuhu anjeun dina mat tukangeun anjeun mawa taktak anjeun sabudeureun ka katuhu.

Manjangkeun tulang tonggong anjeun dina inhales, sarta pulas saeutik salajengna lamun nyaman on exhales dina pose twisting. Anjeun tiasa gently mencet ramo anjeun kana tuur anjeun pikeun mantuan deepen pulas. Tahan pikeun sababaraha breaths, sarta balik deui ka puseur dina inhale.

Pastikeun pikeun ngulang dina dua sisi! Lamun anjeun linggih dina posisi cross-legged, flip suku anjeun cara sabalikna jeung ngalakukeun deui dina dua sisi.

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Jathara Parivartanasana - Reclined Twist Pose

Jathara Parivartanasana - pulas reclined - yoga pose gadis cerah poé yoga di pantai
Jathara Parivartanasana - Reclined Twist Pose

Mimitian nempatkeun dina tonggong anjeun Shavasana atanapi Mayat Pose kalawan tuur Anjeun ngagulung jeung suku dina mat. Gempur jeung nangkeup tuur anjeun ka arah dada anjeun.. Anjeun meureun hoyong ngarasakeun pose ieu sababaraha breaths saméméh dimimitian pulas!

Inhale jeung angkat suku anjeun rada jauh ti dada anjeun jadi tuur anjeun leuwih hips anjeun, sarta manjangkeun leungeun anjeun lempeng kaluar dina jangkungna taktak jeung palem nyanghareup ka handap pikeun nyiapkeun pulas. Dina hiji gempur, handap kadua suku handap ka katuhu nepi ka tuur katuhu Anjeun némpél taneuh, mastikeun tuur Anjeun tetep sajajar atawa handap tingkat hip (NOT tucked nepi ka arah leungeun Anjeun, nu bisa ngabalukarkeun tatu!). Coba tetep duanana taktak dina taneuh. Upami teu nyaman, anjeun tiasa angkat sirah anjeun rada sareng neuteup ka kénca, atanapi ngan ukur ningali lempeng ka luhur.

Tarik napas jero kana beuteung anjeun (sugan coba Vilona Pranayama) jeung tahan pose ieu sahenteuna 3-5 breaths pinuh. Inhale pikeun ngangkat suku anjeun sarta balik deui ka tengah, teras gempur suku anjeun ka handap ka kénca jeung ngulang dina sisi séjén.

Pikeun pulas anu rada jero, anjeun tiasa ngaluncatkeun butut anjeun ka kénca sateuacan ngabengkokkeun ka katuhu, sareng malikan deui hop booty pre-twist saeutik ieu di sisi séjén. Pikeun pulas anu langkung jero, anjeun tiasa nyebrang suku kénca anjeun kana suku katuhu sateuacan nurunkeun suku ka katuhu, sareng sabalikna.

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

PS Mun anjeun nyaman jeung variasi pose ieu, mangga tag kami kalawan gambar anjeun dina Instagram!

Hoyong langkung seueur prakték Saucha? Pariksa Guide Saucha kami!

Pariksa kami Top 5 daptar séjén
TOP 5 Parabot Yoga sareng Mats Yoga!

Abdi nyarankeun a Blok, bantal dipan, atanapi panginten a simbut dilipat pikeun rojongan handapeun korsi.

Top 5 Yoga Equipment pikeun Newbies

Top 5 Yoga Mats


Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Dupi anjeun nyobian pose twisting ieu sateuacan? Sok émut, bageur!

Asana Agustus 2023: Niyamas (Personal Observances) - Agnistambhasana (Fire Log Pose)

Happy Asana August 3, 2023 – Agnistambhasana (Fire Log Pose)

Wilujeng enjing Yogis! Kami neraskeun siklus kami ngalangkungan Yoga Sutras. Urang biasana nyandak hiji poé pikeun sakabéh lima unggal tina yamas jeung Niyamas, but this time we will take one day for these Limbs of Yoga. Since we are starting our August Asana Challenge, we are featuring a new Asana that represents each of the Yoga Sutras! Agnistambhasana (AHG-nis-tam-BAH-sa-nuh) or Fire Log Pose is my choice to represent the Niyamas, or Personal Observances – this Limb of Yoga covers how we should manage ourselves, and in Fire Log we are opening into and gazing at ourselves.

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asana sapopoé pikeun Agustus! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. Pikeun Poé Niyamas ayeuna, kuring nyarankeun alignment-fokus Séri Iyengar.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun salah sahiji karesep kuring - Fleksibilitas Pertengahan (30 Menit).

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta nyobian Pose Log Seuneu pikeun Poé Niyamas! Kuring ogé nyarankeun practicing pilihan Anjeun tina Niyamas dinten ieu - Kuring bakal latihan Santosha - Kasugemaan ku prakték mindfulness. Asana dinten ieu mangrupikeun pembuka hip anu jero - pastikeun gentos suku anjeun sareng latihan dina dua sisi! Kuring nganggap ieu versi rada leuwih sasaran jeung sengit tina Baddha Konasana / Cobbler Pose.

Agnistambhasana - Seuneu Log Pose

  • Mimitian dina posisi cross legged. hips anjeun kedah tetep nétral. Perhatikeun rampasan anjeun - éta kedahna ampir diselapkeun tibatan nempel. Anjeun meureun hoyong diuk dina blok atawa dipan bantal lamun aya bewara rounding dina tonggong anjeun atanapi taktak. Tetep tonggong anjeun, beuheung, jeung sirah dina garis lempeng - perhatikeun sagala rounding di handap deui atawa taktak, tur saluyukeun tulang buntut anjeun. Neuteup lempeng ka hareup.
  • Mimitian ku suku katuhu anjeun di luhur - bawa ankle katuhu anjeun dina luhureun tuur kénca anjeun. Pastikeun tuur jeung suku anjeun tumpuk, sarta suku anu flexed. Bawa tulang tonggong paralel ka hareup upami mungkin.
  • Inhale terus pencét leungeun anjeun kana mat gigireun hips anjeun pikeun lengthen tulang tonggong anjeun.
  • Gempur jeung leumpang leungeun Anjeun ka hareup sajauh mungkin, nurunkeun awak anjeun leuwih suku anjeun. Anjeun meureun hoyong nempatkeun blok atawa dipan bantal handapeun sirah anjeun pikeun mantuan bersantai kana pasang aksi. Ngambekan jero kana beuteung anjeun sarta hips, sarta ngantep hips anjeun sarta handap deui ngaleupaskeun.
  • Tahan pikeun 3-5 breaths. Leumpang leungeun anjeun deui diuk nepi dina inhale.
  • Pindahkeun suku anjeun jadi leg kénca aya di luhur, jeung ulang dina sisi séjén.

Pariksa kami Top 5 Yoga Mats jeung Equipment pikeun Newbies!

Anjeun meureun hoyong nyobian a Blok, bantal dipan, simbut, atawa panguatna pikeun mantuan diri manggihan korsi nyaman.

Top 5 Yoga Equipment pikeun Newbies

Top 5 Yoga Mats


panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Langkung seueur pikeun Guru Yoga

GURU YOGA - tingali langkung seueur ngeunaan Tummee

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Dupi anjeun nyobian Fire Log sateuacanna? Sok émut, bageur!

Juli 2023 Kasenangan & Aliran Usum Panas: Glow-In-The-Dark / Lampu Peuting & Kemah

Wilujeng 31 Juli 2023 - Mindfulness & Aliran: Glow-In-The-Dark / Lampu Peuting & Camping

Wilujeng enjing Yogis! Kami di tungtung husus Santosha jeung Mindfulness Summer Fun Bulan pikeun align kalawan Juli urang Bulan Anti Borém.

Dinten ieu mangrupikeun dinten KISS (Keep it Super Simple) kalayan Latihan Senang anu sederhana. Dinten ieu teh bulan purnama jeung peuting brightest bulan lunar. Ieu mangrupa Wulan Super jeung purnama paling caang taun! Kalayan wengi ayeuna bulan purnama, Cahya bulan dina malem cerah mindeng cukup caang mun leumpang sabudeureun, komo matak kalangkang, jadi éta poé sampurna (atawa peuting) ngobrol ngeunaan salah sahiji kagiatan nighttime favorit kuring - glow-in-the-poek atawa light- up kagiatan nighttime atanapi nyandak eta undak salajengna kalawan kémping! Atawa sugan revisit cahaya bulan Ngawasa, Salah sahiji kagiatan nighttime favorit kuring nu urang diusahakeun minggu panungtungan salila peuting tanpa bulan katempo, atawa saméméhna minggu ieu handapeun waxing gibbous!

Parios Perkenalan bulan ieu kanggo langkung seueur ngeunaan mindfulness, aliran, sareng Upacara Teh - prakték pangganti anu disarankeun pikeun Latihan Senang poéan anu disarankeun dina bulan ieu anjeun henteu hoyong nyobian. Urang bakal boga 31 prakték béda jeung kagiatan pikeun di minimum ngéléhkeun boredom pikeun Bulan Anti Borém, sarta mudahan mantuan Anjeun ngalaman a kaayaan aliran.

nembak tiis bulan caang langit jelas leuwih ombak sagara - mindfulness mindfulness bulan nyieun gelombang Quote: Tong hariwang lamun anjeun nyieun ombak ngan ku diri. Bulan ngalakukeun eta sadaya waktu. - Karya aslina Scott Stabile - https://unsplash.com/photos/LIM3_XTo_5w
Tong hariwang upami anjeun ngadamel gelombang ngan ukur janten diri anjeun. Bulan ngalakukeun eta sadaya waktu. - Témbal Stabil

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta pikeun nyobaan dinten ayeuna Anti Bosenan / mindfulness / aliran Kagiatan: Lampu-up atanapi Glow-di-nu-poék Nighttime Fun atawa kémping! Dinten ieu dinten basajan KISS ngarasakeun bulan purnama, Tapi anjeun bisa ngarobah hiji senang jeung kagiatan outdoor basajan kana prakték mindful sarta aktivitas Zen anjeun sorangan. Anjeun tiasa ngadamel ieu saderhana atanapi sakompleks anu anjeun pikahoyong, sareng mundur saléngkah sareng ningali pendekatan anjeun tiasa janten cara pikeun langkung seueur ngeunaan diri anjeun.

kémping

kémping mangrupikeun pilihan prakték anu paling pajeulit pikeun ayeuna! Kuring pribadi manggihan konci pikeun ngarasakeun kémping keur disiapkeun pisan, saprak anjeun mindeng teu boga aksés gampang pikeun kaperluan. Bahkan upami kémping di anjeun backyard, Anjeun bakal hoyong rencana susunan sare nyaman, jigana tenda, sarta mertimbangkeun panyalindungan bug jeung taneuh / panyalindungan cai kalawan tarp a. Anjeun teu tiasa nyiapkeun cekap, janten upami anjeun énggal, kuring nyarankeun pisan kémping backyard sabtu minggu di buruan anjeun atanapi babaturan heula, sareng panalungtikan kémping pikeun pemula!

Lampu-up Nighttime Fun

Kuring geus fascinated kalawan hal glowy ti budak leutik, salawasna ngumpul glow-sticks, staring di lampu lava babaturan ', sarta nempel glow-in-the-poek béntang dimana wae kuring bisa. Salaku Kuring geus gotten heubeul, Kuring mimiti ogé ngarasakeun patio lampu-up na barbeque wewengkon, tetep fun gatherings pikeun babaturan nyaman kana peuting! Abdi nyarankeun pisan milarian lampu gantung tenaga surya anu murah, jalur lampu, sareng bal ngambang. Candak kasenangan sawawa langkung saé kalayan lampu galaksi énggal anu nyingkronkeun kana musik, cocooan anu bercahaya, atanapi pakean atanapi asesoris cahayana. Pikeun murangkalih - pertimbangkeun lukisan raray glow non-toksik, kapur glow-in-the-dark, atanapi nyiapkeun payun sareng nyumputkeun cocooan glow-in-the-poek beurang pikeun moro pamulung wengi!

Ngawasa

Anjeun tiasa ngalakukeun kagiatan ieu iraha wae wengi taun, tapi anu pangalusna di sabudeureun éta bulan Anyar lamun aya kurang cahaya ti bulan, atawa keur acara celestial kawas hujan meteor. Peuting ieu mangrupikeun bulan purnama, janten wengi anu pangsaéna dina bulan lunar pikeun niténan permukaan bulan! Upami ieu énggal kanggo anjeun, pastikeun pikeun ngabuntel atanapi mawa termos anu haneut upami diperyogikeun - bahkan dina usum panas, éta tiasa rada tiis di luar wengi! Abdi nyarankeun pisan Sky Guide App nu bisa mantuan Anjeun ngaidentipikasi béntang jeung objék celestial séjén (kawas satelit) di langit maké kaméra Anjeun, tambah ngaidentipikasi jeung leuwih jéntré ngeunaan konstelasi jeung mitologi maranéhanana. Leuwih jéntré ngeunaan panineungan béntang jeung rasial. Lamun wengi ayeuna cuaca goréng janten luar atanapi stargaze, sugan coba a Semedi Dipandu Visualisasi Celestial.

Coba kalem nengetan lamun pikiran anjeun drift deui ka kaliwat atawa maju ka hareup. Coba balikkeun diri anjeun sareng neuleumkeun diri anjeun dina waktos ayeuna ku fokus kana tetempoan, sora, bau, rasa, atanapi rasa di sakuliling anjeun.

panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Hoyong Ningali langkung seueur sapertos kieu?

Tuturkeun DailyYogi on Pinterest!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar sareng bagikeun pangalaman anjeun sareng prakték ayeuna. Naha anjeun tiasa mendakan aliran atanapi kasugemaan dina ayeuna? Sok émut, bageur!

Juli 2023 Kasenangan & Aliran Usum Panas: Poé Silaturahim Internasional - Kasenangan sareng Babaturan

Wilujeng 30 Juli 2023 - Mindfulness & Aliran: Kasenangan sareng Babaturan

Wilujeng enjing Yogis! Kami deukeut tungtung husus Santosha jeung Mindfulness Summer Fun Bulan pikeun align kalawan Juli urang Bulan Anti Borém.

Parios Perkenalan bulan ieu kanggo langkung seueur ngeunaan mindfulness, aliran, sareng Upacara Teh - prakték pangganti anu disarankeun pikeun Latihan Senang poéan anu disarankeun dina bulan ieu anjeun henteu hoyong nyobian. Urang bakal boga 31 prakték béda jeung kagiatan pikeun di minimum ngéléhkeun boredom pikeun Bulan Anti Borém, sarta mudahan mantuan Anjeun ngalaman a kaayaan aliran.

Poé Silaturahim Internasional

Dinten ieu Poé Silaturahim Internasional! Ku kituna, pikeun kagiatan Summer Fun dinten ieu, urang bakal nutupan salah sahiji kagiatan favorit kuring - Fun jeung babaturan!

shot tiis tilu babaturan mojang embracing di Panonpoé Tilelep - mindfulness mindfulness babaturan silaturahim positivity Quote: Silaturahim butuh gawé. Neangan babaturan, nurturing friendships, scheduling waktu nyanghareupan, éta kabéh butuh jumlah tremendous gawé. Tapi éta patut. Upami anjeun usaha, anjeun bakal ningali ganjaran babaturan anu positif anu bakal ngajantenkeun kahirupan anjeun luar biasa. - Karya asli Maya Angelou - https://unsplash.com/photos/tXiMrX3Gc-g
Silaturahim butuh gawé. Neangan babaturan, nurturing friendships, scheduling waktu nyanghareupan, éta kabéh butuh jumlah tremendous gawé. Tapi éta patut. Upami anjeun usaha, anjeun bakal ningali ganjaran babaturan anu positif anu bakal ngajantenkeun kahirupan anjeun luar biasa. - Maya Angelou

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta pikeun nyobaan dinten ayeuna Anti Bosenan / mindfulness / aliran Kagiatan: Ngarasakeun hiji fun waktos kalawan babaturan!

Senang jeung Babaturan

  • Ngarasakeun hidangan atawa inuman kalayan paguneman hébat!
  • Méakkeun balanja soré atawa balanja jandela
  • Tur hiji brewery atawa winery
  • Nelepon babaturan dina telepon atawa zum tur nyekel up
  • Maén kartu, dewan, trivia, atawa kaulinan vidéo babarengan (sababaraha ieu bisa gampang dipigawé jarak jauh!)
  • Poé pantai!
  • Nonton pilem anyar atanapi nonton acara TV karesep anjeun babarengan
  • Jalan-jalan atawa jalan-jalan bareng
  • Méakkeun hiji soré ngarasakeun hobi dibagikeun kawas golf, biking, crafting atawa maén olahraga
  • Coba petualangan jero ruangan nganggo tag laser, glow-golf, boling, kolam renang, panahan, atanapi bumi angker
  • Ngarasakeun jalma ningali atawa piknik di taman kota
  • Coba hal anyar sapertos kelas masak, ziplining, jetski, snorkeling, paddle boarding, atanapi kayaking
  • Maénkeun buruan tukang sapertos bocce, croquet, backgammon, bola voli, liang jagong, atanapi anu sanés. kagiatan kulawarga senang.
  • Pariksa pituduh lokal pikeun kota anjeun sareng pariksa atraksi lokal anu paling luhur

Coba kalem nengetan lamun pikiran anjeun drift deui ka kaliwat atawa maju ka hareup. Coba balikkeun diri anjeun sareng neuleumkeun diri anjeun dina waktos ayeuna ku fokus kana tetempoan, sora, bau, rasa, atanapi rasa di sakuliling anjeun.

panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Kéngingkeun Aplikasi Yogi Daily - Kéngingkeun aksés gancang
prakték dinten ieu sareng panginget pop-up poean!

Praktek anu langkung positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar sareng bagikeun pangalaman anjeun sareng prakték ayeuna. Naha anjeun tiasa mendakan aliran atanapi kasugemaan dina ayeuna? Sok émut, bageur!

Juli 2023 Usum Panas & Aliran: Poé Lodaya - Sato

Wilujeng 29 Juli 2023 - Mindfulness & Aliran: Sato

Wilujeng enjing Yogis! Kami deukeut tungtung husus Santosha jeung Mindfulness Summer Fun Bulan pikeun align kalawan Juli urang Bulan Anti Borém.

WWF Tiger Day

Dinten ieu Poé Macan Internasional pikeun ningkatkeun kasadaran ngeunaan spésiés kaancam ieu. Mangga mertimbangkeun ngarojong usaha konservasi ngaliwatan Inisiatif Tx2 WWF. Janten, latihan usum panas ayeuna bakal nyéépkeun waktos sareng sato! Kuring dewasa sareng anjing, sareng CINTA dua anjing kuring. Kuring sok janten pencinta sato, sareng resep diajar biologi kelautan nalika murangkalih. Sato sareng piaraan nguntungkeun kaséhatan méntal urang, janten dinten ayeuna urang bakal nyéépkeun waktos sareng sato! Atawa, meureun ngagungkeun Poé Macan sapertos anu urang lakukeun taun ka tukang sareng Vhyagrasana atanapi Pose Macan!

Parios Perkenalan bulan ieu kanggo langkung seueur ngeunaan mindfulness, aliran, sareng Upacara Teh - prakték pangganti anu disarankeun pikeun Latihan Senang poéan anu disarankeun dina bulan ieu anjeun henteu hoyong nyobian. Urang bakal boga 31 prakték béda jeung kagiatan pikeun di minimum ngéléhkeun boredom pikeun Bulan Anti Borém, sarta mudahan mantuan Anjeun ngalaman a kaayaan aliran.

Eka Hasta Vyaghrasana - pose macan hiji leungeun - gadis pose yoga ngagem platform sapatu tinggi hideung sareng pakéan macan, yoga di leuweung, awéwé yoga seksi
Eka Hasta Vyaghrasana - Pose Macan Hiji-Handed

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta pikeun nyobaan dinten ayeuna Anti Bosenan / mindfulness / aliran Kagiatan: méakkeun waktu jeung sato!

sato

  • prakték dinten ieu diideuan ku Poé Macan jadi sugan nganjang ka kebon binatang jeung diajar ngeunaan sasatoan jeung usaha konservasi!
  • Nganjang ka taman kukupu atawa akuarium
  • Upami Anjeun gaduh piaraan a, méakkeun tambahan waktu babarengan kiwari atawa sugan buka dina petualangan!
  • Upami anjeun teu gaduh piaraan, pertimbangkeun naroskeun ka babaturan upami aranjeunna hoyong anjeun piaraan, atanapi janten sukarelawan di panyumputan sato lokal!

Coba kalem nengetan lamun pikiran anjeun drift deui ka kaliwat atawa maju ka hareup. Coba balikkeun diri anjeun sareng neuleumkeun diri anjeun dina waktos ayeuna ku fokus kana tetempoan, sora, bau, rasa, atanapi rasa di sakuliling anjeun.

panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Tuturkeun kami dina Instagram - aksés gampang kana prakték positip sapopoé
Ditambah poto panginget poéan kadua / édit Dina INSTAGRAM Ngan
(Pos ka-2 Insta ayeuna direureuhkeun)

@dailyyogi.world
tag kami sareng poto Asana anjeun!
aktipkeun bewara pikeun panginget pop-up!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar sareng bagikeun pangalaman anjeun sareng prakték ayeuna. Naha anjeun tiasa mendakan aliran atanapi kasugemaan dina ayeuna? Sok émut, bageur!