Asana Agustus 2023: Pranayama (Pernapasan) – Ujjayi Pranayama (Nafas Samudra)

Wilujeng Asana 5 Agustus 2023 - Ujjayi Pranayama (Nafas Samudra)

Wilujeng enjing Yogis! Dinten ieu Pranayama Dinten dina husus asana-fokus Agustus! Dinten ieu urang bakal nganjang deui Ujjayi (oo-JAW-yee) Pranayama. Ieu sacara harfiah ditarjamahkeun tina Basa Sansakerta sakumaha Victorious Breath, tapi biasa disebut Ocean Breath alatan sora téknik ieu. Ieu mangrupikeun téknik engapan anu nyegerkeun sareng nenangkeun anu saé, sareng idéal salami latihan Asana. Anjeun meureun geus diajar ieu di kelas Yoga sateuacan, utamana lamun geus dihadiran a Yoga panas kelas.

ombak nabrak on pantai tiis sudut pandang pink jeung jeruk Panonpoé Tilelep on inlet pantai taringgul handapeun Panonpoé Tilelep - pranayama engapan napas sagara Quote: Sagara stirs jantung, inspires imajinasi, sarta brings kabagjaan abadi ka jiwa. - Robert Wyland
Sagara ngagumbirakeun manah, ngahirupkeun lamunan, sarta mawa kabagjaan abadi ka jiwa. - Robert Wyland

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asana sapopoé pikeun Agustus! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. Pikeun dinten ieu, abdi nyarankeun a Yoga Panas atanapi Bikram Series.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun salah sahiji karesep kuring - Fleksibilitas Pertengahan (30 Menit).

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Harian Yogi Praktek poé ieu téh nyobian Ujjayi Pranayama atanapi Ocean Breathing. Abdi nyarankeun nyobian ieu sareng Surya Namaskar atanapi Sun Salutations tina latihan kamari atawa a Yoga Panas atanapi Bikram Series.

Ujjayi Pranayama - Samudra Napas

mimitian kalayan Pernafasan Diafragma pikeun 3 inhales pinuh sarta exhales.

Buka sungut anjeun sarta inhale sarta exhale ngaliwatan sungut anjeun. Keunkeun tikoro anjeun pikeun rada nyebutkeun "HA" dina exhales. Tetep kontraksi cahaya ieu dina tikoro anjeun sangkan anjeun rada nyebutkeun "SA" dina inhales. Anjeun bakal ngamimitian noticing sora sagara ti mana téknik ieu meunang ngaranna.

Ayeuna, tutup sungut anjeun. Inhale jeung gempur ngaliwatan irung anjeun, bari tetep kontraksi ieu dina tikoro anjeun pikeun ngajaga sora laut nuluykeun duanana inhales na exhales. Nalika anjeun nyaman sareng téknik pernapasan ieu, cobian latihan Asana anjeun sareng Ujjayi Pranayama ieu.

Hoyong langkung seueur ngeunaan Pranayama? Parios Panungtun Pranayama kami!

grafik napas biru caang dina latar biru poék

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng wartosan kuring naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan latihan Ujjayi Pranayama ieu! Naha anjeun kantos nyobian téknik ieu salaku mandiri atanapi salami latihan Asana anjeun? Sok émut, bageur!

Juli 2023 Usum Panas & Aliran: Usum Leo - Astrologi & Napas Singa

Wilujeng 21 Juli 2023 - Mindfulness & Aliran: Astrologi & Usum Leo

Wilujeng enjing Yogis! Kami di tengah husus Santosha jeung Mindfulness Summer Fun Bulan pikeun align kalawan Juli urang Bulan Anti Borém.

Dinten ieu Praktek Fun basajan. Parios Perkenalan bulan ieu kanggo langkung seueur ngeunaan mindfulness, aliran, sareng Upacara Teh - prakték pangganti anu disarankeun pikeun Latihan Senang poéan anu disarankeun dina bulan ieu anjeun henteu hoyong nyobian. Urang bakal boga 31 prakték béda jeung kagiatan pikeun di minimum ngéléhkeun boredom pikeun Bulan Anti Borém, sarta mudahan mantuan Anjeun ngalaman a kaayaan aliran.

Usum Leo

Dinten ieu ogé mimiti Usum Leo - Wilujeung tepang taun Leo Yogis! Janten, dinten ayeuna urang badé nyobian hiburan Svadhyaya / Diajar Mandiri Kegiatan - elmu nujum jeung Bagan Bagan!

Urang ogé badé ngobrol ngeunaan Simhasana Pranayama (sim-HA-sa-na PRA-na-YA-ma) atanapi Nafas Singa dinten ayeuna pikeun Usum Leo. Ieu mangrupikeun téknik anu sering dianggo ku Instruktur Yoga karesep kuring di Atlanta (Kuring sono ka anjeun Olivia! Anjeun batu!). Manehna biasana bakal mungkas kelas nya jeung ieu, sarta sakabeh rohangan bakal bitu di seuri. Ieu hébat Pranayama pikeun nyobaan hal kahiji isuk-isuk, jeung barudak, atawa iraha wae nu peryogi relief stress saeutik.

simbol astrologi zodiak beureum bodas

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta pikeun nyobaan dinten ayeuna Anti Bosenan / mindfulness / Kagiatan aliran: elmu nujum jeung Bagan Bagan! Kalolobaan jalma terang tanda panonpoé primér maranéhanana, tapi aya leuwih pisan astrologer napsirkeun tina béntang dina waktu anjeun kalahiran! Ngahasilkeun anjeun bagan béntang bébas Ieuh (anjeun peryogi waktos kalahiran sareng kota pikeun bagan lengkep sareng tanda-tanda naék). Inget pikeun ngadeukeutan kalawan pikiran kabuka hiji ulama, sarta ngagunakeun salaku alat pikeun muhasabah diri.

Simhasana Pranayama - Napas Singa

Ieu mangrupikeun Pranayama anu kedah dilakukeun dina pose Asana tinangtu, sanés ngan ukur posisi linggih normal.

Mimitian dina posisi tuur (Virasana – pose Pahlawan), atawa dina posisi linggih jeung suku meuntas lamun leuwih nyaman. Pencét palem anjeun kana tuur anjeun, sareng lempengkeun panangan anjeun pikeun muka dada anjeun. Ieu Simhasana, atawa Pose Singa.

mimitian kalayan Pernafasan Diafragma pikeun 3 inhales pinuh sarta exhales pikeun meunangkeun engapan jero anjeun bade. Tetep panon anjeun ditutup salila ieu.

Ayeuna urang mimitian Nafas Singa urang! Pastikeun panon anjeun ditutup, sarta inhale pinuh sejen ngaliwatan irung anjeun.

Dina gempur anjeun, buka panon jeung sungut anjeun, sarta lengket létah kaluar sajauh mungkin mun anjeun keuna tikoro anjeun rada nyebutkeun "HA" dina gempur. Kuring sok ngarasa kawas Kuring keur channeling a Patung Singa Wali Cina!

Saatos exhaling lengkep sareng beungeut singa anjeun, tutup panon anjeun sarta sungut pikeun inhale tenang sejen. Ngulang exhale ieu pikeun 3-10 panon kabuka, létah kaluar Nafas Singa.

virasana - pose pahlawan pahlawan - yoga pose gadis yogi leuweung maké calana hideung jeung hooded kaos konéng caang, ker yoga di leuweung
Virasana - Pose Pahlawan
Lempengkeun leungeun kana Simhasana - Pose Singa

panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Kéngingkeun Praktek Positif Yogi Dinten ayeuna dina koropak anjeun
Ngadaptarkeun daptar email kami!

Ngolah…
Suksés! Anjeun dina daptar.

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar sareng bagikeun pangalaman anjeun sareng prakték ayeuna. Naha anjeun tiasa mendakan aliran atanapi kasugemaan dina ayeuna? Sok émut, bageur!

Juli 2023 Kasenangan & Aliran Usum Panas: Poé Pangurus Diri & Kaéndahan Beresih

Wilujeng 15 Juli 2023 - Mindfulness & Aliran: Poé Kaéndahan Diri & Kaéndahan Bersih

Wilujeng enjing Yogis! Kami di tengah husus Santosha jeung Mindfulness Summer Fun Bulan pikeun align kalawan Juli urang Bulan Anti Borém.

Poé kageulisan bersih

Dinten ieu ogé Poé Beauty Bersih Nasional. libur ieu utamana keur ngahargaan ka produk kageulisan alam, tapi kiwari urang bakal ngagungkeun sagala perawatan diri tina pilihan Anjeun! Naha anjeun ngaraosan perawatan diri di spa atanapi salon atanapi prakték di bumi, ieu mangrupikeun kagiatan santai anu saé pikeun pinuh ku panca indera.

perspéktif tiis decordova patung taman shot tina raray bodas patung abstrak kalawan latar tukang leuweung Inggris anyar handapeun ngiuhan tangkal berdaun héjo - kabagjaan perawatan diri Quote: Lamun anjeun cageur atawa manggihan hal nu nourishes jiwa anjeun sarta brings kabagjaan, paduli cukup ngeunaan diri sangkan kamar. pikeun eta dina kahirupan anjeun. - Jean Shinoda Bolen
Nalika anjeun pulih atanapi mendakan hiji hal anu nyegerkeun jiwa anjeun sareng masihan kabagjaan, jaga cukup ngeunaan diri anjeun pikeun masihan rohangan pikeun kahirupan anjeun. – Jean Shinoda Bolen

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta pikeun nyobaan dinten ayeuna Anti Bosenan / mindfulness / Kagiatan aliran: Ngurus diri! Panginten tambahkeun prakték perawatan diri pikeun isuk anjeun sapertos yoga, atanapi mandi anu tenang tibatan mandi. Peryogi langkung seueur ide?

  • Ngarasakeun mandi lila atawa nu melendung mandi.
  • Meureun masihan diri a pedicure, Jeung haneut soak jeung urut losion sanggeus, naha anjeun cet toes Anjeun atanapi henteu.
  • Sugan cobian a perlakuan whitening huntu.
  • Bersantai sareng a raray topeng jeung keureut bonténg dina panon anjeun.
  • Lamun hayang nyobaan nu anyar Ayurveda latihan, meureun coba minyak-narik (Kuring nyarankeun 2-15 menit, teu 20-30) jeung minyak kalapa.
  • Upami dinten-dinten jarak sosial parantos réngsé, panginten tiasa mesen perawatan raray atanapi salon menit terakhir anu anjeun pikahoyong.
  • Ngabersihan jero anjeun kalayan poé bersih-dahar - euweuh dahareun junk, atawa sugan coba metoda diet dahar bersih sejen atawa cleanse pilihan Anjeun.
  • Naon waé prakték anu anjeun pikahoyong pikeun ngahijikeun jaga diri kana dinten anjeun.

Dinten ieu Praktek Fun basajan. Parios Perkenalan bulan ieu kanggo langkung seueur ngeunaan mindfulness, aliran, sareng Upacara Teh - prakték pangganti anu disarankeun pikeun Latihan Senang poéan anu disarankeun dina bulan ieu anjeun henteu hoyong nyobian. Urang bakal boga 31 prakték béda jeung kagiatan pikeun di minimum ngéléhkeun boredom pikeun Bulan Anti Borém, sarta mudahan mantuan Anjeun ngalaman a kaayaan aliran.

panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Hoyong langkung Gagasan Perawatan Diri sareng hacks?
Pariksa Dewan Perawatan Diri kami Dina Pinterest!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar sareng bagikeun pangalaman anjeun sareng prakték ayeuna. Naha anjeun tiasa mendakan aliran atanapi kasugemaan dina ayeuna? Sok émut, bageur!

Meditasi Juni 2023 - Luhur 4 Anggota Badan Yoga: Meditasi Nyeken Awak

Wilujeng 28 Juni 2023 - Meditasi Nyeken Awak

Wilujeng enjing Yogis! Kami di ahir husus urang Anggota awak luhur minggu jeung bonus husus bulan semedi poean, sarta bakal nutup kalawan prakték semedi husus. Bulan hareup urang bakal boga fitur husus anyar - tetep katala!

perspéktif tiis decordova patung taman shot tina abu twisting patung abstrak jeung latar tukang sawah jukut handapeun ngiuhan tangkal berdaun héjo - awak scanning semedi Quote: Scan awak teu keur everybody, sarta teu salawasna semedi pilihan malah pikeun maranéhanana anu cinta ieu. Tapi éta mangpaat pisan sareng saé pikeun terang sareng prakna ti waktos ka waktos, naon waé kaayaan atanapi kaayaan anjeun. - Jon Kabat-Zinn
Scan awak sanés kanggo sadayana, sareng éta henteu salawasna meditasi pilihan bahkan pikeun anu resep éta. Tapi éta mangpaat pisan sareng saé pikeun terang sareng prakna ti waktos ka waktos, naon waé kaayaan atanapi kaayaan anjeun. – Jon Kabat-Zinn

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta nyobian semedi nyeken awak. Anjeun tiasa nyobian di Shavasana saatos asana latihan, atawa sorangan. Kuring biasana dimimitian di toes kuring, sarta laun tighten tur bersantai unggal bagian awak, lajeng re-scan dimimitian deui di toes abdi.

Langkung Semedi Scan Awak

Awak Scanning Dipandu Meditasi (15 menit)

Meditasi Dipandu Pratyahara

Parentah Scan awak sareng seueur inpormasi

Tuturkeun kami dina Instagram - aksés gampang kana prakték positip sapopoé
Ditambah poto panginget poéan kadua / édit Dina INSTAGRAM Ngan
(Pos ka-2 Insta ayeuna direureuhkeun)

@dailyyogi.world
tag kami sareng poto Asana anjeun!
aktipkeun bewara pikeun panginget pop-up!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun atanapi prakték scan awak karesep. Sok émut, bageur!

Meditasi Juni 2023 - Luhur 4 Anggota Badan Yoga: Meditasi Mantra

Wilujeng 27 Juni 2023 - Meditasi Mantra

Wilujeng enjing Yogis! Urang neruskeun husus urang Anggota awak luhur minggu! Kami mungkas bonus khusus bulan semedi sapopoé kalayan saminggu prakték semedi khusus.

shot sudut pandang tiis nempo dahan tangkal pinus kalawan jarum héjo droopy sarta orok pinus congcot dikurilingan ku dahan di rungkun pinus - semedi mantra Quote: Sarerea boga mantra sorangan. - Russell Brand
Unggal jalma boga mantra sorangan. - Russell Brand

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta nyobian semedi mantra. Anjeun tiasa nyobian sababaraha OM, mantra Sanskerta tradisional, atanapi sababaraha mantra motivasi Inggris anu umum.

Mantra

25 Mantra Motivasi

Diajar ngeunaan sarta latihan sababaraha OMs

Intro to Sanskrit Mantras

Baca jeung diajar ngeunaan Mantras dina basa Inggris

Afirmasi Positif Isuk (5 mnt video - Inggris)

Hoyong langkung seueur ngeunaan Meditasi?
Pariksa kami Board Meditasi on Pinterest!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi semedi mantra anu anjeun cobian atanapi pikaresep. Sok émut, bageur!

Pranayama (Engapan): Yogic Breath (Tilu Bagian Nafas) - Meditasi Juni 2023

Wilujeng 22 Juni 2023 - Pranayama (Engapan)

Wilujeng enjing Yogis! Dinten ieu KISS a (tetep super basajan) Poé! Janten, urang badé nganjang deui Nafas Yogic, hiji Pranayama Praktek.

sudut pandang tiis nempo langit kulawu jeung twisting dahan tangkal coklat ditutupan ku daun héjo - pranayama napas engapan Quote: Lamun napas wanders pikiran téh unsteady, tapi lamun napas geus calmed, pikiran ogé bakal tetep. - Hatha Yoga Pradipika
Nalika napas ngumbara pikiran téh goyah, tapi lamun napas geus calmed, pikiran ogé bakal tetep. - Hatha Yoga Pradipika

Bonus tangtangan Semedi Daily

Kami di tengah bonus tangtangan Semedi Daily pikeun Juni! Pikeun Poé Pranayama ayeuna, cobian urang Nafas-Fokus Semedi kalawan kami Tilu Bagian Napas Handap! Upami anjeun resep meditasi dipandu, panginten pariksa ieu ceramah ngeunaan napas, mindfulness, sarta spiritualitas ti panulis cutatan dinten ieu.

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Harian Yogi Praktek poé ieu téh Nafas Yogic, hiji Pranayama Praktek. Kalolobaan urang geus diusahakeun engapan diafragma, anu mangrupa bagian hiji tina napas tilu-bagian ieu. Kami ngarékoméndasikeun ngasupkeun téknik napas ieu kana anjeun asana prakték, sarta bringing eta maju kana tapa! Ieu ogé téhnik calming gede pikeun kahariwang.

Napas diafragma

  • Mimitian dina a korsi nyaman ku evaluasi pola napas anjeun ayeuna. Teundeun hiji leungeun dina dada anjeun, sarta séjén dina beuteung anjeun. Ngambekan asup jeung kaluar, sarta perhatikeun lamun leungeun resting on beuteung anjeun sarta dada pindah pikeun nunjukkeun ékspansi. Anjeun WAJIB make diafragma anjeun sarta ngambekan kana beuteung anjeun, jadi beuteung anjeun expands on inhale jeung kontrak dina exhale nu. Kalolobaan urang ngambekan deet kana dada urang wungkul, sarta leungeun beuteung urang pernah gerak!
  • Tarik napas sareng pastikeun beuteung anjeun ngalegaan, nyorong leungeun anjeun kaluar nalika awak anjeun pinuh ku hawa.
  • Ngambekan kaluar, kaserang beuteung, pastikeun Anjeun kosongkeun bayah sagemblengna
  • Nuluykeun engapan ka count pinuh ku 6, sarta kaluar ka count pinuh ku 6, ngagunakeun diafragma Anjeun pikeun ngeusian bayah Anjeun ku hawa, jeung kontrak beuteung kosong bayah lengkep. Fokus kana ngajaga leungeun dada anjeun cukup tetep, sarta ngagunakeun diafragma anjeun pikeun ngambekan kana beuteung anjeun.

Napas Yogic / Nafas Tilu Bagian

  • BAGIAN 1 - Beuteung: Napas diafragma mangrupikeun bagian mimiti tina tilu bagian napas! Pastikeun anjeun ngalengkepan 10 inhalations pinuh sarta exhalations, cacah nepi ka 6 pikeun tiap inhalations na exhalations.
  • BAGIAN 2 - Iga: Saatos 10 napas beuteung lengkep, saatos ngalegaan kana beuteung anjeun - cobian ngalegaan kandang iga anjeun ka luar nalika nyeuseup sareng ngantepkeun niiskeun dina napas.
  • BAGIAN 3 - Dada: Saatos 10 inhale pinuh sarta exhalations kalawan ékspansi kandang iga - mimiti eusian beuteung anjeun, lajeng dilegakeun kandang iga, lajeng cobaan ngidinan clavicle anjeun (tulang kerah) naek nalika anjeun ngeusian sarta kosong bayah anjeun sagemblengna pikeun sejen 10 breaths.

Hoyong langkung seueur ngeunaan Pranayama? Parios Panungtun Pranayama kami!

Tuturkeun kami dina Instagram - aksés gampang kana prakték positip sapopoé
Ditambah poto panginget poéan kadua / édit Dina INSTAGRAM Ngan
(Pos ka-2 Insta ayeuna direureuhkeun)

@dailyyogi.world
tag kami sareng poto Asana anjeun!
aktipkeun bewara pikeun panginget pop-up!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng wartosan kuring naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan latihan Pranayama ieu! Naha anjeun ngalebetkeun napas diafragma sapertos kieu, atanapi Pranayama sanés kana prakték Asana anjeun? Dupi anjeun nyobian napas tilu-bagian pinuh ieu? Naha anjeun ngagaduhan prakték Pranayama sanés anu anjeun pikaresep? Sok émut, bageur!

Saucha (Purity) - Meditasi Juni 2023

Wilujeng 15 Juni 2023 - Saucha (Kemurnian)

Wilujeng enjing Yogis! Kami ngamimitian deui Niyamas pikeun prakték sapopoé urang kalawan Saucha atanapi Purity Day.

Bonus tangtangan Semedi Daily

Kami di tengah bonus tangtangan Semedi Daily pikeun Juni! Pikeun Poé Saucha ayeuna, semedi kuring kanggo dinten ieu nyaéta a Cleansing Dipandu Meditasi.

sudut pandang tiis awan salju leuwih tangkal pinus gunung salju awan - saucha purity kabersihan bersih perawatan diri Quote: perawatan diri teu timer indulgence, éta timer pelestarian. - Audre Lorde
Ngajaga diri sanés ngaraoskeun diri, éta ngajaga diri. - Audre Lorde

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu mangrupikeun beberesih jero atanapi manjakan awak urang pikeun Poé Saucha. Butuh sababaraha gagasan?

  • Ngarasakeun mandi lila atawa nu melendung mandi.
  • Meureun masihan diri a pedicure, Jeung haneut soak jeung urut losion sanggeus, naha anjeun cet toes Anjeun atanapi henteu.
  • Sugan cobian a perlakuan whitening huntu.
  • Bersantai sareng a raray topeng jeung keureut bonténg dina panon anjeun.
  • Lamun hayang nyobaan nu anyar Ayurveda latihan, meureun coba minyak-narik (Kuring nyarankeun 2-15 menit, teu 20-30) jeung minyak kalapa.
  • Upami dinten-dinten jarak sosial parantos réngsé, panginten tiasa mesen perawatan raray atanapi salon menit terakhir anu anjeun pikahoyong.
  • Ngabersihan jero anjeun kalayan poé bersih-dahar - euweuh dahareun junk, atawa sugan coba metoda diet dahar bersih sejen atawa cleanse pilihan Anjeun.
  • Naon waé prakték anu anjeun pikahoyong pikeun ngahijikeun Saucha kana dinten anjeun.

Hoyong langkung seueur prakték Saucha? Pariksa Guide Saucha kami!

Hoyong Ningali langkung seueur sapertos kieu?

Tuturkeun DailyYogi on Pinterest!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng bagikeun kumaha anjeun mutuskeun pikeun latihan Saucha ayeuna. Kumaha perasaan anjeun? Sok émut, bageur!

Meditasi Juni 2023: Pranayama (Pernapasan) - Nadi Shodhana Pranayama (Alternate Nostril / Channel Clearing Breath)

Wilujeng 5 Juni 2023 - Nadi Shodhana Pranayama

Wilujeng enjing Yogis! Dinten ieu Pranayama Dinten!

epik alpine mendung biru jeung jeruk Panonpoé Tilelep di gunung leuwih tangkal pinus darkened - ngambekan engapan pranayama Quote: engapan, nurutkeun kuring, pakait jeung nyokot muatan tina hirup sorangan. - Luce Irigaray
Engapan, numutkeun kuring, saluyu sareng ngurus kahirupan sorangan. - Luce Irigaray

Bonus tangtangan Semedi Daily

Kami di tengah bonus tangtangan Semedi Daily pikeun Juni! Pikeun Poé Pranayama ayeuna, semedi kuring pikeun dinten ieu nyaéta a Dipandu Pranayama Praktek - Nadi Shodhana.

Kusabab éta mangrupikeun Poé Pranayama dina bulan semedi khusus urang, janten dinten ayeuna urang bakal nutupan prakték Pranayama meditatif - Nadi Shodhana (NAH-dee show-DAH-nuh). Ieu sacara harfiah ditarjamahkeun salaku "ngabersihan saluran" tapi urang sering nganggo tarjamahan anu langkung deskriptif tina engapan liang irung alternatip. Téhnik ieu dimaksudkeun pikeun mupus saluran énergi awak, sareng kuring mendakan éta ngabersihkeun super pikeun sakabéh sistem pernapasan - anjeun panginten hoyong ngajaga sababaraha jaringan pikeun téknik ieu, sareng henteu ngalakukeun upami anjeun gaduh irung tersumbat! Ieu mangrupa canggih Pranayama téhnik .. lamun anjeun hiji Yogi anyar Anjeun meureun hoyong nyobian teh Tilu-Bagian Yogic Napas or Nafas Ditahan.

grafik napas oranyeu dina latar tukang emas konéng

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Harian Yogi Praktek poé ieu téh Nadi Shodhana atanapi Channel Clearing, a Pranayama Praktek. Kalolobaan urang geus diusahakeun engapan diafragma, nu mangrupa bagian salah sahiji napas alternatif- liang irung ieu. Kami nyarankeun nyobian téknik napas ieu salami tapa! Ieu ogé téhnik calming gede pikeun kahariwang.

Napas diafragma

  • Mimitian dina a korsi nyaman ku evaluasi pola napas anjeun ayeuna. Teundeun hiji leungeun dina dada anjeun, sarta séjén dina beuteung anjeun. Ngambekan asup jeung kaluar, sarta perhatikeun lamun leungeun resting on beuteung anjeun sarta dada pindah pikeun nunjukkeun ékspansi. Anjeun WAJIB make diafragma anjeun sarta ngambekan kana beuteung anjeun, jadi beuteung anjeun expands on inhale jeung kontrak dina exhale nu. Kalolobaan urang ngambekan deet kana dada urang wungkul, sarta leungeun beuteung urang pernah gerak!
  • Tarik napas sareng pastikeun beuteung anjeun ngalegaan, nyorong leungeun anjeun kaluar nalika awak anjeun pinuh ku hawa.
  • Ngambekan kaluar, kaserang beuteung, pastikeun Anjeun kosongkeun bayah sagemblengna
  • Nuluykeun engapan ka count pinuh ku 6, sarta kaluar ka count pinuh ku 6, ngagunakeun diafragma Anjeun pikeun ngeusian bayah Anjeun ku hawa, jeung kontrak beuteung kosong bayah lengkep. Fokus kana ngajaga leungeun dada anjeun cukup tetep, sarta ngagunakeun diafragma anjeun pikeun ngambekan kana beuteung anjeun.

Nadi Shodhana Pranayama - Ngabersihan Saluran / Pernapasan Nostril Alternate

  • Meunang dina posisi - anjeun bakal hoyong datangna kana korsi nyaman. Teundeun leungeun kénca anjeun dina tuur kénca anjeun. Bawa leungeun katuhu anjeun kana a Wisnu Mudra, tilepan dua ramo kahiji anjeun kana lontar anjeun (atawa lamun ieu teu nyaman, mawa sakabeh tilu ramo puseur kana lontar, atawa beristirahat indéks anjeun sarta ramo tengah dina dahi anjeun / panon katilu)
  • Paké jempol katuhu pikeun nutup liang irung katuhu. Gempur lajeng inhale pinuh ngaliwatan liang irung kénca anjeun wungkul, tetep téhnik napas diaphragmatic anjeun, engapan kana beuteung anjeun.
  • Pindahkeun cingcin katuhu anjeun sarta ramo pinky pikeun nutup liang irung kénca. Gempur lajeng inhale pinuh ngaliwatan liang irung katuhu anjeun wungkul.
  • Nuluykeun ieu engapan liang irung alternatif pikeun 3-5 menit. Inget, gempur jeung inhale, teras pindah sisi.

Téhnik ieu tiasa rada ngabingungkeun - anjeun panginten hoyong ngiringan video dianjurkeun kami kahiji kalina ieu!

Tuturkeun kami dina Instagram - aksés gampang kana prakték positip sapopoé
Ditambah poto panginget poéan kadua / édit Dina INSTAGRAM Ngan
(Pos ka-2 Insta ayeuna direureuhkeun)

@dailyyogi.world
tag kami sareng poto Asana anjeun!
aktipkeun bewara pikeun panginget pop-up!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng wartosan kuring naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan latihan Pranayama ieu! Dupi anjeun nyobian napas alternatip- liang irung ieu? Naha anjeun ngagaduhan prakték Pranayama sanés anu anjeun pikaresep? Sok émut, bageur!

Meditasi Juni 2023: Poé Jalur Nasional & Poé Prairie Nasional - Meditasi Pindah

Wilujeng 3 Juni 2023 - Meditasi Pindah

Wilujeng enjing Yogis! Dinten ieu Poé Trails Nasional jeung Poé Prairie Nasional,. Janten, urang istirahat gancang tina siklus prakték anu diideuan ku 8 anggota awak tina Yoga pikeun difokuskeun prakték pikeun Bulan Semedi khusus urang sareng angkat ka luar pikeun liburan anu difokuskeun lingkungan ieu.

perspéktif tiis midtown atlanta nempo ka handap ti luhur kalawan cerminan kaca - mindfulness semedi pindah Quote: Peta teu meunang hiji ka tujuan, Peta IS tujuan. - Brian S. Woods
Aksi teu meunang hiji nepi ka tujuan, lampah IS tujuan. – Brian S. Woods

Bonus Tantangan Meditasi Poéan & Praktek Positip Dinten

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta nyobian semedi anu ngagerakkeun. Abdi nyarankeun a leumpang tapa or nyetir! Pariksa AS Taman Nasional Pass lamun cinta hikes meditative - ieu nyertakeun waragad lawang taman nasional AS pikeun sataun, tur mantuan ngarojong konservasi umum.

Pindah Meditations

Retreats yoga sering nawiskeun meditasi walks atanapi hikes mindfulness. Ieu hal kuring coba kalawan kami Prakték Santosha ngarasakeun momen ayeuna! Leumpang meditatif atanapi leumpang mangrupikeun cara anu saé pikeun ngamimitian tapa, khususna upami prakték mindfulness énggal pikeun anjeun, atanapi anjeun sesah nenangkeun pikiran nalika linggih.

Nyetir mangrupikeun kagiatan meditatif karesep kuring, Kuring pasti boga "pikiran monyét" jadi ngabogaan hal badag fokus kana pohara mantuan pikeun kuring, sarta ieu drive meditative mindeng ngahasilkeun solusi pikeun masalah atawa gagasan pangalusna kuring.

Atawa coba a Kelas Asana Restoratif sareng Meditasi Dipandu keur sesi meditative asana.

Teras INTRO tangtangan Oktober 2023

Poé
jam
menit
detik

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi meditasi obah mana anu anjeun cobian atanapi pikaresep. Sok émut, bageur!

Méi 2023 Yoga Tantangan: Hidrasi sareng Ayurveda

Wilujeng 23 Méi 2023 - Hidrasi sareng Ayurveda

Wilujeng Salasa Yogis! Poé Hidrasi Nasional éta di tengah bulan kahiji kuring entri, nu ayeuna mah 30 Poé Intro tangtangan. Abdi bungah nganjang deui ieu salami sataun, sabab kuring sok hilap ngutamakeun ieu! Kuring parantos nyebatkeun yén kuring resep résolusi, sareng "nginum langkung seueur cai" parantos aya di luhureun daptar Resolusi Taun Anyar kuring unggal taun sahenteuna sahenteuna 20 taun. Abdi ogé resep liburan sareng alesan naon waé pikeun ngagungkeun, janten kuring ngarepkeun anjeun sadayana mikaresep sababaraha liburan nasional sareng internasional anu acak ieu.

30 poé Challengers

Ngalakukeun tangtangan 30 Dinten kami? Klik di dieu pikeun pos dinten ieu!

nutup-up cai kolam renang aqua biru caang
Kolam renang Colorado

Dinten ieu kami bakal difokuskeun hidrasi deui sateuacan ngamimitian deui 8 Prakték Yoga Limbed, Kusabab kuring pribadi DO kudu revisit resolusi kuring nginum deui cai sarta loba anjeun ogé bisa bajoang jeung ieu. Ku kituna, meureun ieu téh konci pikeun tungtungna kuring tetep resolusi kuring nginum deui cai .. métode roundabout, tapi yeuh! Kuring ogé réngsé Ayurveda Nuluykeun Atikan kuring, jadi kuring nutupan duanana saprak maranéhna mibanda sababaraha korelasi.

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan ayeuna nyaéta pikeun ngalacak, meunteun, sareng kamungkinan ningkatkeun tingkat hidrasi anjeun. Mun anjeun kawas kuring jeung butuh pitulung kalayan ieu, meureun meunang a botol cai anyar pikeun nyimpen cai sareng anjeun sarta mantuan ngalacak oz anjeun inuman beurang. Upami Anjeun gaduh botol favorit geus, sugan coba éta Ulla klip nu bakal kedip-kedip pikeun ngingetkeun Anjeun lamun teu mabok bari (hatur nuhun SEB pikeun tip ieu!). Coba tambahkeun buah, mint, tèh, bonténg, jsb kana cai anjeun upami éta nyorong anjeun nginum langkung seueur beurang. Atanapi cobian aplikasi sapertos Inuman Cai - Panginget Harian (versi gratis henteu kunanaon) pikeun ngabantosan panginget nyukcruk sareng pop-up, sareng alat pikeun cai oz anu disarankeun per dinten.

Ayurveda - Rutinitas Isuk

Ayurveda nyarankeun a isuk-isuk rutin ngurus diri. kahiji prak-prakan ritual isuk-isuk di Ayurveda biasana fokus kana perawatan diri sareng kabersihan. Kuring diusahakeun prakték ieu salila latihan Ayurveda kuring, tapi nembe dieureunkeun sababaraha prakték isuk atawa latihan kirang ti sapopoé. Ieu mangrupikeun hal anu kuring hoyong uih deui, sareng kuring badé uih deui Nyeker létah, cai saméméh kopi, jeung a positip isuk & semedi motivasi jeung salam panonpoé, nu nyokot ngeunaan 20 menit rata-rata. Kuring tetep narik minyak sareng minyak kalapa sareng sababaraha barang perawatan diri anu sanés unggal sababaraha dinten.

Upami anjeun hoyong nyobian prakték Ayurveda énggal, panginten tambahkeun sababaraha ieu kana rutin isuk anjeun sareng tingali naon anu anjeun pikirkeun!


panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng bagikeun pamikiran anjeun ngeunaan diskusi hidrasi ayeuna. Kuring miharep anjeun ngalakukeun hadé ti Kuring keur ngajaga nepi ka tujuan hidrasi anjeun ti Kami 🙂 Sok émut, janten bageur!

Méi 2023 Tantangan Yoga: Saucha (Kemurnian)

Wilujeng 6 Méi 2023 - Saucha (Kemurnian)

Wilujeng Saptu Yogis! Kami ngamimitian deui Niyamas pikeun prakték sapopoé urang kalawan Saucha atanapi Purity Day. Urang bakal tetep prakték urang nyingkronkeun sareng grup tantangan!

30 poé Challengers

Ngalakukeun tangtangan 30 Dinten kami? Klik di dieu pikeun pos dinten ieu!

nighttime view of Manhattan kota New York sarta sasak peuntas walungan ti Queens - saucha purity kabersihan Quote: Sanitasi jeung kabersihan téh diantara nu humblest tina virtues civic, tur éta gampang underestimate significance maranéhna. - Ram Nath Kovind
Sanitasi sareng kabersihan mangrupikeun kabébasan civic anu paling hina, sareng gampang nganggap pentingna. - Ram Nath Kovind

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu mangrupikeun beberesih jero atanapi manjakan awak urang pikeun Saucha Dinten. Butuh sababaraha gagasan? Méi nyaéta Bulan Kasadaran Kanker Kulit. Kuring nganjurkeun fokus dina kulit kiwari - Kuring keur bade ngalakukeun perawatan jero masker beungeut, sarta nembe dijadwalkeun dermatology dipariksa-up.

  • Ngarasakeun mandi lila atawa nu melendung mandi.
  • Meureun masihan diri a pedicure, Jeung haneut soak jeung urut losion sanggeus, naha anjeun cet toes Anjeun atanapi henteu.
  • Sugan cobian a perlakuan whitening huntu.
  • Bersantai sareng a raray topeng jeung keureut bonténg dina panon anjeun.
  • Lamun hayang nyobaan nu anyar Ayurveda latihan, meureun coba minyak-narik (Kuring nyarankeun 2-15 menit, teu 20-30) jeung minyak kalapa.
  • Upami dinten-dinten jarak sosial parantos réngsé, panginten tiasa mesen perawatan raray atanapi salon menit terakhir anu anjeun pikahoyong.
  • Ngabersihan jero anjeun kalayan poé bersih-dahar - euweuh dahareun junk, atawa sugan coba metoda diet dahar bersih sejen atawa cleanse pilihan Anjeun.
  • Naon waé prakték anu leres pikeun anjeun ngahijikeun Saucha kana dinten anjeun.

panyingkepan: Kuring ngan nyarankeun produk kuring bakal ngagunakeun sorangan, sarta sakabeh pamadegan dikedalkeun didieu urang sorangan. Kaca ieu ngandung tumbu affiliate nu tanpa biaya tambahan pikeun anjeun, bisa earn kuring komisi leutik. Maca kawijakan privasi pinuh dieu.

Hoyong langkung Gagasan Perawatan Diri sareng hacks?
Pariksa Dewan Perawatan Diri kami Dina Pinterest!

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng bagikeun kumaha anjeun mutuskeun pikeun latihan Saucha ayeuna. Kumaha perasaan anjeun? Sok émut, bageur!

Asana April 2023: Poé Kaséhatan Dunya 2023

Wilujeng Asana 7 April 2023 – Poé Kaséhatan Dunia 2023

Wilujeng enjing Yogis! Dinten ieu Poé Kaséhatan Dunya sarta saméméhna minggu ieu Poé Leumpang Nasional AS. Janten, sateuacan urang ngamimitian prakték anu diideuan ku 8 Anggota Badan Yoga, urang bakal nyaluyukeun prakték positip ayeuna sareng liburan ieu.

PS naha anjeun terang Poé Kaséhatan Dunya boga tema béda unggal taun? Téma taun ieu nyaéta "75 Taun Ngaronjatkeun Kaséhatan Umum" pikeun ngagungkeun ulang taun Organisasi Kaséhatan Dunia anu ka-75.

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asana sapopoé pikeun April! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo youtube pikeun sababaraha Gaya Yoga. Pikeun Poé Heath Dunya ayeuna, kuring nyarankeun dinamis runtuyan Vinyasa fokus kana kaséhatan fisik, atawa a Yin jeung réstoratif Series

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring jeung dipaké di wewengkon tanpa Wifi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring nyobian kelas fokus kaséhatan méntal anyar, salah sahiji fokus husus Kuring geus ngan diusahakeun sakali.

nutup-up sudut pandang tiis warni luminescent gelembung seni ti meow ajag denver - perawatan diri kaséhatan dunya dinten kaséhatan Quote: Kaséhatan mangrupakeun kaayaan mental lengkep, sosial jeung fisik well-mahluk, teu saukur henteuna panyakit atawa infirmity. - Organisasi Kasihatan Dunya
Kaséhatan mangrupikeun kaayaan mental, sosial sareng fisik anu lengkep, sanés ngan ukur henteuna panyakit atanapi kakurangan. - Organisasi Kaséhatan Dunyarac

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan Dinten ieu mangrupikeun prakték perawatan diri pilihan anjeun anu difokuskeun kana kaséhatan fisik atanapi mental anjeun pikeun Poé Kaséhatan Dunia ayeuna. April nyaéta Bulan Kasadaran Stress da kamari oge Poé Leumpang Nasional AS, jadi meureun mertimbangkeun leumpang tapa atawa leumpang. Abdi ngémutan asana latihan duanana timer perawatan sarta latihan, jadi sugan coba salah sahiji kami nyarankeun Asana kelas di luhur. Atanapi, parios grafik inpormasi di handap ieu pikeun sababaraha prakték perawatan diri pikeun kaséhatan méntal sareng ngaleungitkeun setrés, sareng tambahkeun atanapi ningkatkeun sababaraha prakték ieu dina dinten anjeun.

Upami anjeun kabetot dina nutrisi sareng diet, kuring nyarankeun pisan pikeun ngalakukeun panalungtikan MacroNutrients anu ditampi sacara lega ku komunitas ilmiah sareng kabugaran. Atawa, sugan ngalakukeun sababaraha leuwih digging on Ayurveda kuno lamun kuring piqued minat anjeun sarta anjeun ngarasakeun latihan bagan béntang urang. Abdi ngan hiji kutu buku tur resep sagala learning 🙂

prakték kaséhatan méntal infographic: dahar ogé, meunang cukup sare, ngatur setrés, jadi gaul, ngabogaan fun, aktivitas jeung olahraga, ulah roko alkohol jeung narkoba, meunang loba cahya panonpoé, practicing pamikiran cageur, ngurus awak anjeun, detox digital, nulungan batur, slowing turun, ngarengsekeun masalah, ménta tulung
dahar ogé, meunang cukup sare, ngatur setrés, jadi gaul, ngabogaan fun, aktivitas jeung olahraga, ulah roko alkohol jeung narkoba, meunang nyatu cahya panonpoé, practicing pamikiran cageur, ngurus awak anjeun, digital detox, nulungan batur, slowing handap, ngarengsekeun masalah, ménta pitulung

Hoyong langkung seueur ngeunaan Meditasi? Parios Panungtun Luhur & Meditasi kami!

Kéngingkeun Praktek Positif Yogi Dinten ayeuna dina koropak anjeun
Ngadaptarkeun daptar email kami!

Ngolah…
Suksés! Anjeun dina daptar.

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi pangalaman anjeun! Latihan perawatan diri fisik atanapi mental mana anu anjeun pilih ayeuna? Sok émut, bageur!

Asana April 2023: Pranayama (Breathing) – Ujjayi Pranayama (Ocean Breath)

Wilujeng Asana 5 April 2023 - Ujjayi Pranayama (Nafas Samudra)

Wilujeng enjing Yogis! Dinten ieu Pranayama Dinten dina husus asana-fokus April! Dinten ieu urang bakal nganjang deui Ujjayi (oo-JAW-yee) Pranayama. Ieu sacara harfiah ditarjamahkeun tina Basa Sansakerta sakumaha Victorious Breath, tapi biasa disebut Ocean Breath alatan sora téknik ieu. Ieu mangrupikeun téknik engapan anu nyegerkeun sareng nenangkeun anu saé, sareng idéal salami latihan Asana. Anjeun meureun geus diajar ieu di kelas Yoga sateuacan, utamana lamun geus dihadiran a Yoga panas kelas.

ombak nabrak on pantai tiis sudut pandang pink jeung jeruk Panonpoé Tilelep on inlet pantai taringgul handapeun Panonpoé Tilelep - pranayama engapan napas sagara Quote: Sagara stirs jantung, inspires imajinasi, sarta brings kabagjaan abadi ka jiwa. - Robert Wyland
Sagara ngagumbirakeun manah, ngahirupkeun lamunan, sarta mawa kabagjaan abadi ka jiwa. - Robert Wyland

Bonus Daily Asana tangtangan

Kami di tengah tantangan prakték Asana sapopoé pikeun April! Punten tingali halaman Gaya Asana kami pikeun tautan kana pidéo YouTube pikeun sababaraha Gaya Yoga. Pikeun dinten ieu, abdi nyarankeun a Yoga Panas atanapi Bikram Series.

Kuring biasana latihan jeung Aplikasi Yoga Studio tinimbang jasa streaming, jadi kuring bisa ngundeur kelas favorit kuring sarta ngagunakeun di wewengkon tanpa WiFi atawa sinyal telepon. Dinten ieu kuring ngalakukeun salah sahiji karesep kuring - Fleksibilitas Pertengahan (30 Menit).

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Harian Yogi Praktek poé ieu téh nyobian Ujjayi Pranayama atanapi Ocean Breathing. Abdi nyarankeun nyobian ieu sareng Surya Namaskar atanapi Sun Salutations tina latihan kamari atawa a Yoga Panas atanapi Bikram Series.

Ujjayi Pranayama - Samudra Napas

mimitian kalayan Pernafasan Diafragma pikeun 3 inhales pinuh sarta exhales.

Buka sungut anjeun sarta inhale sarta exhale ngaliwatan sungut anjeun. Keunkeun tikoro anjeun pikeun rada nyebutkeun "HA" dina exhales. Tetep kontraksi cahaya ieu dina tikoro anjeun sangkan anjeun rada nyebutkeun "SA" dina inhales. Anjeun bakal ngamimitian noticing sora sagara ti mana téknik ieu meunang ngaranna.

Ayeuna, tutup sungut anjeun. Inhale jeung gempur ngaliwatan irung anjeun, bari tetep kontraksi ieu dina tikoro anjeun pikeun ngajaga sora laut nuluykeun duanana inhales na exhales. Nalika anjeun nyaman sareng téknik pernapasan ieu, cobian latihan Asana anjeun sareng Ujjayi Pranayama ieu.

Hoyong langkung seueur ngeunaan Pranayama? Parios Panungtun Pranayama kami!

grafik napas biru caang dina latar biru poék

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten mairan sareng wartosan kuring naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan latihan Ujjayi Pranayama ieu! Naha anjeun kantos nyobian téknik ieu salaku mandiri atanapi salami latihan Asana anjeun? Sok émut, bageur!

Meditasi Maret 2023: Luhur 4 Anggota Badan Yoga - Mindahkeun Meditasi

Senang Semedi 30 Maret 2023 - Semedi Pindah

Wilujeng enjing Yogis! Kami nampilkeun sababaraha prakték semedi Upper Limbs karesep kuring ngabungkus bonus khusus bulan semedi sadinten.

shot tiis lebak alpine mendung jeung awan abu poék leuwih tangkal pinus héjo poék di pagunungan - semedi, anggota awak luhur yoga, semedi pindah, ngalir, gerak Quote: Ide teh nya eta cai ngalir pernah mana bulukan, jadi ngan tetep ngalir. - Bruce Lee
Gagasanna nyaéta cai anu ngocor henteu pernah basi, janten teras-terasan ngalir. - Bruce Lee

Saran Praktek Positip Dinten ieu

Praktek Yogi Poéan dinten ieu nyaéta nyobian semedi anu ngagerakkeun. Abdi nyarankeun a drive tapa or leumpang!

Pindah Meditations

Nyetir mangrupikeun kagiatan meditatif karesep kuring, Kuring pasti boga "pikiran monyét" jadi ngabogaan hal badag fokus kana pohara mantuan pikeun kuring, sarta ieu drive meditative mindeng ngahasilkeun solusi pikeun masalah atawa gagasan pangalusna kuring.

Retreats yoga sering nawiskeun meditasi walks atanapi hikes mindfulness. Ieu hal kuring coba kalawan kami Prakték Santosha ngarasakeun momen ayeuna! Leumpang meditatif atanapi leumpang mangrupikeun cara anu saé pikeun ngamimitian tapa, khususna upami prakték mindfulness énggal pikeun anjeun, atanapi anjeun sesah nenangkeun pikiran nalika linggih.

Atawa coba a Kelas Asana Restoratif sareng Meditasi Dipandu keur sesi meditative asana.

Hoyong langkung seueur ngeunaan Meditasi? Parios Panungtun Luhur & Meditasi kami!

Teras INTRO tangtangan Oktober 2023

Poé
jam
menit
detik

Praktek Langkung Positip

Kantun postingan kamari? Baca di dieu!

Patali Prakték Positip

Bagikeun Praktek Anjeun

Punten koméntar pikeun ngabagi meditasi obah mana anu anjeun cobian atanapi pikaresep. Sok émut, bageur!